Aşk İlişkileri Evlilik mi yoksa bekarlık mı daha iyi? ozgeerel Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor hangisi daha iyidir? Güncellemeler+1 yıl hayret kimse mesaj atmadı 😅 Evlilik mi yoksa bekarlık mı daha iyi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
soruyorumk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı. Sevdigin insanla evlilik , yoksa bekarlık daha iyi. Evlenmek icin evlenilmez 1 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Şu an bekarlık. Malum ekonomik durumlardan tut kira vs çocuk bezi falan çok masraflı 1 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hayatını yaşayabiliyorsan bekarlık gibisi var mı yaaa 1 0 Yorumla
mahir1g Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Gercekten iyi birini bulursan evlilik yoksa bekarlik 1 0 Yorumla
gucuelineal Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Evlilikten bekarlığa adım atan biri olarak bekarlık. :) 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Duruma gore degisir.. 1 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bekarlık 1 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. bekarlik 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bekarlık 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bekarlık sultanlık 2 1 Yorumla mahir1g +1 yıl Evlendin mi ki boyel diyosun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sevdigin insanla evlilik , yoksa bekarlık daha iyi. Evlenmek icin evlenilmez
Şu an bekarlık. Malum ekonomik durumlardan tut kira vs çocuk bezi falan çok masraflı
Hayatını yaşayabiliyorsan bekarlık gibisi var mı yaaa
Gercekten iyi birini bulursan evlilik yoksa bekarlik
Evlilikten bekarlığa adım atan biri olarak bekarlık. :)
Yaşayabilene her ikiside güzeldir.
Duruma gore degisir..
Bekarlık
bekarlik
bekarlık
Bekarlık canım
evlilik
Bekarlık
Bekarlık sultanlık
Evlendin mi ki boyel diyosun
evlilik
Bekarlık