Şu an " Neden Sevgilin yok? " diye sorsalar ne cevap verirsin?

Şu an " Neden Sevgilin yok? " diye sorsalar ne cevap verirsin?
Galiba sevmek ve sevilmenin ne demek olduğunu unuttum.
Daha fazla üzülmek istemiyorum ve bunun için zaman harcamaya korkar oldum.
İnsanların bencil tavırlarını görmekten bunaldım ve bencil olmayan bir insanı tanımak zor olduğu için hiç riske atamıyorum.
İnsanlarla tanışmaya korkar oldum kimse ile tanışamıyorum.
O kadar yalnız takıldım ki sosyalleşmeyi unuttum bu nedenle de sosyal ortamlara girmeyerek hayatımı tek kişilik bir yaşama çevirdim aksine çeviremiyorum.
Bunlar ve daha neler neler söylerim bilemiyorum. İnsan sevmeyi de bilmeli ya güzel sevmiyorsa sevmesin arkadaş sonra bu şekilde enkaz bırakıyorlar. Biz de hayatı kaçırıyoruz. 👍🏻
"Neden sevgilin yok?" diye sorsalar cevabım bu olur:
"Çünkü ben bu ♿ haldeyim felç değilim evet doğru ama kızlar kafasından beyninden "ön yargı" denen şeyi atmazlar silmezler ise doğru kişiyi de bulmaları ne yazık ki zordur, benim ne gibi bir kötü yanım var sadece bazen yardıma muhtaç kalıyorum hep değil bazen. Kişisel bakımına dikkat eden biriyim, saygılı dürüst şefkatli namuslu iyi kalpli biriyim ama işte kızlar sadece kendisine zarar veren erkekleri seçer hepsi bu"
Neden evlenmiyorsun ya da neden sevgilin yok diyen erkeğe verilecek en iyi cevap hayırlı bir eş bul da evleneyim ya da sevgili bulda olayımdır. Kıza verilecek en iyi cevapsa sen babamın kızı mısın olur.
Bu soruya ciddi cevap vermem ben, kim niye soruyor bunu bana :D normal şartlarda sa na ne der geçerim de.
Cozutalım biraz djdk
“Zirve tek kişiliktir de ondan”
hatta
Ego koktu buralar kdjd bir de bana egolu diyorsun 😒
😂 ama onu yazan ben değilim ha
@Sҽƙiz olabilir :)
Eic için çok merci 🙏
Rica ederim 👌
Cevap
19Cevap
Prensip olarak insan sevmiyorum, o yüzden..
Çünkü sevilmedim diye yanıt veririm.. zaten soran pek olmuyor yani aşk ve sevgili konuları ile ilgilenmiyorum hayatımda şimdilik.. aşk duygusuna da giderek inancım azaldığı için hatta kalmadığı için zaten beklemiyorum da bir gün çıkarsa yaşarım kaderimde ki sevgiyi sadece
İstiyorum aslında da henüz cesaretimi toplayabilmiş değilim. Yoğun ve toksik ilişki süreçlerinden geçtim, travmalarım yüzünden biraz korkuyorum. Her ne kadar cesaretli gibi görünsem de içerden ürküyorum. Çok ayrıl-barış şeyini yaşadım bundan dolayı biriyle ilişkiye girersem, aynı şeylerin yaşanacak olma korkusunu barındırıyorum içimde
Cok basit kafama ve gönlüme göre birini bulamadım derim.. Ayağıma göre ayakkabı bulamadım gibi çünkü insan sıkacak ve rahatsız olacak şeyden uzak durmalı.
Geçmişte yaşatılan şeylerden dolayı diye söylerdim.
Beni çekemezler, ne gerek var otur evinde be ya 😂
Çünkü insanların duygularıyla oynuyorum , uzak dursalar daha iyi
İstemediğim için derim ve “olması mı lâzım?” diye sorarım.
İstemiyorum. Birine güvenmek, alışmak ya da bir bağ oluşmasını istemiyorum.
Abaza erkekler ve kezban kizlar yuzunden derim piyasayi yukseltti pcler
Kullanmıyorum derim :D
Sevgilim var derim :D
Mutluluklar 😁
haha saol :D
Seçiciyim ve zorum 😅
Diyorsun 🤨
Evet noldu şaşırdın mı🤔
Tanımıyorum ki şaşırayım 😁 Doğrudur o yüzden
Doğru tabi bizde yalan yok😎
Şu an düşünmüyorum derim
Abaza erkekler ve egoist kızlar yüzünden.
Bir ilişkiye hazır değilim.
Bu bir teklifmi derim
Hayatım skltgi için hiç sevgili aramadım
Mutluluğumu bozmak istemiyorum.
Kimse beni sevmiyor ondan hep tek taraflı oluyor
Boş yapma , var derim
Keyfim ve kahyası böyle istiyor
Beni seven olmaz. 🤔
Ben istemediğim için.
Zorunda mıyım.. 😄
Çünkü kimseye güvenmiyorum
çünkü her gün farklı biri ile yatıyom