Israrla neden sevgilin yok, neden yalnızsın diye soranlara cevabınız nedir?

Israrla neden sevgilin yok, neden yalnızsın diye soranlara cevabınız nedir?

Merhaba,
Eskiden sevgili kullanmıyorum derdim. Yine kullanmıyorum aslında ama neden sevgilim yok, emin değilim. Bir varmış bir yokmuş masal gibi anlık ileti gibi ne varlığı ne yokluğu belli değil! 😅
Mesele sevmek sevgili değildir. Hemen hemen herkesin sevgilisi var kolunda ama sevdiği yok. Sevgili basit istesem olur da ne gerek var... 😅
Beni bu ♿ halimde kim ne yapsın diyorum hemen bana nasihat veriyorlar zamanla olur biri sever çıkar karşına bende bekliyorum ama pek de inanmıyorum
Sebebi de şu kızlar sadece para için veya dış güzellik için seviyor bir de cinsellik için kalpten sevmek bitti resmen. Gözlerini bir kere kapatınca insan önünü göremez değil mi? İşte aşkta böyle bir şey kalbi hissetmek gerekir o kişiyi görmek değil görme engelliler nasıl aşık oluyorlar hissederek 🤷♂️ herkes bir engelli adayıdır o yüzden sadece gözle gördüğünüz şeye değil hissettiğiniz şeye bakın sevin
Önceden hep şey diyordum mesela ben uğraşıyorum ama yapamıyorum diyordum son zamanlarda şunu fark ettim ben insanlara şans vermiyorum benimle tanışmak konuşmak isteyenlere filan.
Yeni bir aşka hazır değilsin bence ondandır
Evet artık aşka hazır olmadığımı fark ettim
Bilmem ben de bilmiyorum ama Allah kerim 😎
Çok teşekkürler 😍🧡
Rica ederimm 🥰🩷
Cevap
58Cevap
Sevgilim yok çünkü sevgili olabileceğim biri yok, bulun bir kız olayım diyorum 😅 😂 şaka şaka demiyorum 😂
Prensip olarak kullanmıyorum..
Bana kimse sormuyor pek sadece bu sitede denk gelince neden sevgilin olmadı diyenler oluyor yanıt vermiyorum. yani desem ne değişecek. ayrıca sevgili olmamamın nedeni de genellikle şans aslında. bazen hayat domino taşı gibidir çok küçük bir sorun ile başlar ama o sorunlar giderek büyür. bu büyümenin sonucu da insan ilişkilerini etkiler kısaca.
İçimden gelen kocaman bir SANANE demek😂 ama işte içindeki iyi insan beni genelde susturur. Ben genel olarak kafama göre kimse yok deyip geçiştiriyorum yok evlenip bir an önce çoluk çocuk sahibi olmalısın diyenlere de çocuğa bakacaksan ve masrafı karşılayacaksanız hemen evlenirim deyince kendiliğinden susuyorlar 😂
Güzel cevap 😂😂
İnsanların parasına göz dikin herşeyden vazgeçerler 😂😂 teşekkürler 🙏
Gerek duymuyorum diyorum😂 bu tarz sorular çok sıkıntı olmuyor da herşeye verecek bir cevap bulurum çünkü illa ki😂 sadece şey çok gıcık, yakın arkadaşlarının seni birileriyle baş göz edip sevabı kırışma derdine düşmeleri çok sinir bozucu ya. Sen sevaba gireceksin diye ben niye tanımadığım insanla buluşayım😂 Bir arkadaşım bir keresinde aşırı ısrar etmişti görüş belki seversin falan sinir olurum ben ya
bunun için çevre önemli çevresi olan biri sevgili bulmada zorluk çekmez
arkadaşının arkadaşının tanıdığı bir kız ya da erkek olacakta onların vasıtası ile tanışma gerçekleşecektee
bunlar olmayınca zor tabi
Neden sevgilin yok demiyolar, e hadi evlensene neyi bekliyon diyolar o kısma gelmeden :D
O daha fena işte 😅
Benim yaşlara yaklaş hele yandın :D
Sırf sevgilim olsun adı ile beni anlamayan, üzmekten kırmaktan çekinmeyen birini hayatıma almam, kendime haksızlık olur. Sevgi tekbaşına mutlu olmak için yetmiyor.
Neden sevgilim yok yeteri kadar sosyal biri değilim evden işe işten eve gidiyorum izinli günlerim evde yatarak geçiyor ayrıca fırlama biri değilim manita bulamam onun beni bulması lazım
Bunu soran kişi kız ise neden soruyorsun sevgilim olmak mı istiyorsun diyorum, hayır diyorsa işte bu yüzden herkes hayır dediği için hayatımda kimse yok mu diyorum. 😉
"Sana ne" için fazla büyüdük ne yazık ki.. Etkilendiğim biri yok deyip geçiyorum. Neden sürekli sevgilimiz olmalıymış gibi davranır oldu insanlar onu da anlamak güç.
Hayat bir piyangodur mutlu olanlar kazanır mutsuz olanlar ise tanrının unutulan çocuklarıdır
Nasip
Bende 45. yasindayim bu dertten muzdarip bir insanim
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
"Nadasa sürdüm, tohumlayacağım değil; filizlerini bende sürecek fidemi arıyorum" derim.
Hedeflerim ve hayallerim var bu yüzden de tercih etmiyorum. Önceliklerim farklı ve gelecekte gönlüme göre biri olursa inşallah diyorum.
Haram bro derdim biri içime kurt düşürdüğü için şimdilerde sadece "ne gerek var" diyip geçiyorum
Sevgili şirketim iflas etti de ondan kapattık dükkanı 😃
"İstemiyorum, dertsiz başıma dert mi alayım?"
Çok ihanete uğradım
İhanet tek aldatmak değil dir
Yalan da ihanettir
Israr eden olursa kız kardeşini getir sevgili olayım diyorum eğer sinirliysem
E yok çünkü jdbfn bunun için bir çaba da yok akışına bıraktık jdnf
Benim gibi güzel sevecek biri yok ki hayatım da biri olsun.
Aranan özellikleri karşılayamadınız sıradan ve sıkıcısınız
Param yok serseri değilim bencil değilim Allah'a şükür boyumuz posumuz fizigimiz düzgün
Hmmm sirf bu yuzden kaybediyorum diyosun yani 🤔🤔
@Melike3856_ Küçük dostum, hipergami olayından dolayı kaybediyorum kendi tipine bakmadan en iyi erkeği kendine layık gören kızlar yüzünden , genelde 30 üstü kadınlar benden hoşlanır çünkü yaşıtlarımın çoğu ruhsal olgunluğa sahip olmayan erişememiş özenti kezbanlardan ibaret
Anladim. Haklisin insan dort dortluk birini ararken kendine de bakmali
Benim ona verebilecegim ne var bende ona uygun biri miyim diye
ağaç yaslandığı yerden düşer. nereye yaslandığına dikkat et.
İstemiyorum. Sevgili ayakları boş ayaklar geliyor diye diyorum
Çünkü hiçbir çekiciliğim yok sevilmeyi hiç hak etmedim
Paşa gönlüm öyle istiyor.😃
Sevgilisiz çok az dönemim oldu.
Bir tek kadın ile sevgili olarak diğer kadınları bensizlik ile cezalandırmaya hakkım yok diyorum
Kabul eden var da ben ret ediyorum. Senin kafan iyi mi oğlum?
İstemiyorum diyorum bazen buluyorlar felan ben kalbimin götürdüğü yere aitim diyorum
Çünkü dengim yok.. 😄
Sanırım eşsiz bir ruha sahibim. bu sebeple ruh eşimi bulamadım
Ben kendime zor katlanıp sıkılıyorum başkasına hiç katlanamam onlar da bana zaten
Zirve tek kişiliktir yalnızken daha iyiyim diyorum;)
Daha evet bu diyebileceğim biriyle karşılaşmadım
Güzel olmadığımdan dolayı sanırım qqopqslmsşqğskzşa
"Kabul edersen sevgilim olabilir " derim
Aşırı seçiciyim derim
Bana layık biri Yok 😀
Bişey demiyorum susuyorum
Kimi beğenip konuşsam gay çıkıyor kanki oluyoruz. Bahtımız böyle...
Demekki rabbim istemiyor diyorum 🤷♂️
bıkmadınız aynı soruları sormaktan
Zor beğenirim sanırım
Bu kadar büyük kimse istemiyo çünkü
Kadınların ruhundan anlamıyorum diyorum
Önceliğim olan bir şey değil
Seni ne ilgilendirir diyorum kankicim
Sanane derim ben direk
Sevilecek adam mı kaldı
Canım öyle istediğinden net.
çevremde mal olmayan erkek yok
İcraat yoksa mağlubiyet kabullenilmelidir
Arka cebim hariç doluyum
Gurur herseyi mahveder.
Bilmem kadınlara sormak lazım
İlgilenmiyorum diyorum, en basit ve net cevap.
Bana layık olan daha karşıma çıkmadı
Rahatımı bozamam diyorum 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?