7 yıllık birlikteligim oldu? Bunu simdiki beraber oldugum erkege anlatmali miyim?

7 yil beraberdik ama bir sey yasamadik. Yaklassa da madem istiyorsun parmagimda yuzuk, elimde evlilik cuzdani goremiyorum dedim. O zamanlar okuyorduk, isimiz gucumuz, maddiyatimiz yoktu evlenmek icin. Bunu bahane diyordu.

Atanayim evleniriz falan diyordu. 4 yil okuduk. 3 yilda mezun durumunda iliskimiz devam etti. O 3 yilin sonunda atandi kendisi.

Biraz o yuzden de bekledim kendisini ve seviyordum da yoksa bu kadar uzun iliski yasamazdim. Ama ataninca benimle degil baskasiyla evlendi. Once benden ayrildi, kisa surede de gorucu olarak biriyle evlendi.

Simdi bende biriyle beraberim. Daha 4. ayimizda ciddi oldugundan bahsediyor ve bende dedim zaten ciddi degilsen hic baslamayalim, vaktimizi almayalim diye. Dilim yandi bir kere. Ciddi goruyorum kendisini benim hakkimda.

Sevgilin oldu mu vs diye sordu. 1 tane oldu daha da olmadi dedim.(bu dkgru o ilk sevgilimdi) Ne kadar surdu falan dedi dogruyu söyleyemedim. Cok kafaya takar, vazgecer, her tartismada belki de onume surer,7 yilda gercekten bir sey yasamadin mi diye supheye duser vs diye.

Yani Allah biliyor yaşamadım ama bunu bir erkege anlatmak ve inandirmak cok zor. Onun gozunde o konumda da olmak istemiyorum. Bir seyler yasamistir bu dusuncesini de vermek istemiyorum. Guvensizlikte yasayacak belki soyledigimde. Sıkıntı olacak gibi geliyor.

Aslinda seffaf olmak istiyorum iliskimde ve evliligimde ama turk erkekleri cok takiyor boyle seyleri. Kendisinden hoslaniyorum. Iliskim bittikten sonra bir tek kendisini kabul edebildim akil ve kalp olarak.

Gecmisimdeki 7 yillik bir durumda onumdeki guzellikleri engellesin istemiyorum. O zaman oyle gerekti ve bu kadar yil surdu. Evleneceğiz sandim olmadi. Bunu geriye donup degistiremem, o zaman ki aklimi da degistiremem, daha genctim, sevdaliydim.

Simdi daha olgunum, bir seylerden ders aldim. Geçmişi de degistiremem ve bununla yargilanmakta istemiyorum. Bir sey yasamadigim halde olmus gibi davranilmak, iliskim devam ettigi takdirde bununla yargilanmak, onume surulsun de istemiyorum.

Suphe olussun, bana guvensiz olsun istemiyorum. Simdi soylesem bu yukarıda saydiklarimi illaki dusunecek, bir de birden ne kadarlikti deyince doğruyu soyleyemedim orada da bir yalanimi yakalamis olacak.

Niye dogruyu soylemedin diyecek, anlatsamda erkek kafasi olarak ne kadar anlar belli degil. Ne yapsam bilmiyorum.

7 yıllık birlikteligim oldu? Bunu simdiki beraber oldugum erkege anlatmali miyim?