2 yıl önce instgramdan biriyle tanismistim. Çocuk mu desem adam mı gerçekten çok sempatik gelmişti. Kendisi üniversite okuduğum şehirde çalıştığını söyledi inşaat mühendisi olarak. Pandeminin ilk zamanları okul kapalıydı iNeyse baya zaman geçti biz baya telefonda konuştuk derken biz çıkmaya basladik öyle flört falan. Konu biraz cinselliğe sardı ben de ona sapiksin falan dedim neyse ayrildik yine arada konuştuk.. okul bu yıl açıldı bu beni aradı öyle ilk tanımadım sonradan tesadüfen aramış megersem. Neyse bir hafta konuştuk yine gayet iyi sonra obur hafta görüştük. Her şey iyi güzel ama ben ona guvenmiyodum amacinin kötü oldugunu biliyodum ama bu ısrarla benden çok hoslandigini beni çok sevdigini söyledi. Neyse aradan zaman geçti yabancı bir numara beni aradı işte siz kimsiniz eşimle konusmussunuz falan sonu hangi numarayla bittiyse artık söyledi bende savaş mı dedim megersem ismi savaş degilmis kursat mis bu konuştuğu her kıza ismini vermemis. Evli olduğu halde kızlarla konusuyormus. Ben şoka ugradim resmen çünkü bana şu an için evlilik düşünmüyorum senle de şu an düşünemem daha zamanı var birbirimzi taniyalim simddien umut veremeyiz demişti. Neyse kadın baya konustu benle. Çocuk benim icn güya gizli instgram hesabi açmış ve ordan benle konuşuyordu bende bana attığı mesajları kadına attım fake adla ondan resim istedim kadına attım. Adam hala yalan soyluyolarw benim fotomu paylasiyolar demiş. Bulustugumuz gün adam elimi öptü beni öptü sarıldı bunların hiçbirini kadına soylemeyedim sorduğu halde üzülmesin diye. Napmaliyim çok üzgünüm ustelik çocuk ünv de farklı fakültede araştırma görevlisiyms 4 yıldır evliyms
Güncellemeler
+1 yıl
Adamn daha ağzına s*cmadim odasına gidip bassam mı onu
Güncellemeler
+1 yıl
Çünkü hiç bişey demedi bana instgramda
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler