Eşine dair hiçbir bilgim yok numara sosyal medya falan nasıl bulabilirim aynı şehirde değiliz ayrıca. Ve söylesem benim için ne düşünür lütfen yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer seks yapan kadınsan eşi bakire olması nedeniyle iyi seks yapamadığından, seks yapmanı özlüyor ve metresi olmanı istiyordur ya da arkadaşlığını özlüyordur ki bu ihtimal daha düşük ihtimal.
ALDATMA OLAYLARI İSE GENEL OLARAK ŞÖYLE OLUYOR
Talep gören (alfa ) erkekler, yönetebildiği ezik hanımlarını; talep gören alfa kadınlar ise yönetebildikleri ezik beta kocalarını aldatıyor. Şöyle daha net izah etmem gerekirse;
1) ALFA ERKEĞİN ALDATMASI VE ALDATILMASI
Kadınlardan bol talep gören erkeklere, alfa erkek denir.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Talep gören alfa erkek, yatakta iyi oldukça; kadının karşına daha iyi alfa erkek çıkana kadar aldatılmaz. Tabi kadının, daha iyi alfa erkekle aldatabilmesi için;bakire olmayıp da evlenmesi lazım. Böylece karşılaştırma yapabilsin ki kocasının kendisine yetebilip yetemediğini anlasın. Ancak alfa erkek, kadını sevmiyorsa veya seviyor da tatmin olamıyorsa; talep gördüğü için rahat aldatır.
2) BETA ERKEK ALDATAMAZ AMA ALDATILIR
Beta erkek kavramı: ezik, itici, özgüvensiz , ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Yani Beta erkek, kadınların sevmediği erkek tipleridir. Utangaç, ezik, özgüvensiz ve güçsüz erkek olarak tanımlanır. Evlilik öncesi , seks yapılacak erkek olarak asla görülmezler. Maddi durumu iyi ise, evde kalmış kadınlar tarafından tercih edilirler. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.
Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. Böylece çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisiyle de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkekler de bakire olarak kendisiyle evlenen eşini aldatıyor.
Şunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de birlikte olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler ki örneğini , bizzat biliyorum.. . Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.
Orta çekici sigma erkekler ise, beta erkeklere göre aldatılması zor olsa da yine de kadın kendisinden daha fazla seks deneyimi olmuşsa; alfa erkekle aldatabiliyor. Her halukade kadının seks deneyimi, erkekden daha az olmalı. Yoksa , sorun çıkıyor..
Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEski sevgilinin yaptığı şeyi elbette kabul edilebilir bir durum değil, Ancak bu durumu şimdi sen söylemeye kalkarsan, bir anlık öfkeyle öne alınmaz hatalar yapabilir. yani telefon numarası veya herhangi bir şey yoksa bu insan sana nasıl yazabiliyor? Her şeyden önce bu insanı kendinden bir şekilde uzak tutman gerekirse telefon numaran sosyal medya hesabını değiştirmen doğru olur kendisine açık bir şekilde Eğer rahatsız etmeye devam ederse eşine ya da savcılığa şikayette bulunacağını söyleyebilirsin. Baktın olmuyor en sonunda bunun annesi babasına söyleyebilirsin.
00 Yorumla
Senin hakkında bir şey düşünmez de sen de adamla konuşup konuşup gidip Şikayet edeceksen sende de sıkıntı var Konuşmak istemiyorsan cevap vermeyebilirsin cevap vermediğine rağmen yazıyorsa uyarabilirsin Tüm bu yollardan sonuç almadıysan o zaman her yol mübah.
11 Yorumla
Eğer yazmayı söylemeyi düşünürsen şunu ekle. Eğer bunu başımdan almazsan polise gideceğim de. En azından senin suçun olmadığın belli olsun. Ama bence eski sevgilini engelle. Nasıl ulaşıyor sana? Seni tehdit edeceği bir şey yoksa hiç umursama bile.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Eski sevgilimin evli olduğu halde yazması konusunda emin ol ki senden daha çok şaşırmış biri yok burada. 🙈 Ama bak, doğru olanı yapmaya çalışmak çok önemli. Eşiyle iletişim kurmak istiyorsan, doğrudan eski sevgilindense bu bilgilere ulaşmak daha sağlıklı olabilir. Ancak bu epey zor gözüküyor. Eşinin ne düşüneceği konusu ise çok değişken. Kendi adıma konuşmak gerekirse aşkta dürüstlüğün yeri bende hep bir numaradır! ❤️ Ama şunu unutma, kimsenin hayatını karıştırmak istemeyiz, değil mi? Belki de en huzurlu yol, eski sevgilini bu durumu eşine kendisinin açıklaması için cesaretlendirmek olabilir. ;) Her zaman kalbinin sesini dinle!
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSöyleyebilirsiniz bence de
00 Yorumla Aldatan ve gözü dışarıda olan, sadık olamayan erkek veya kadın hepsini Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Allah belalarını versin bunlar yüzünden kimseye güvenemiyoruz.
Siz de cevap vemeyin kardeşim.
1 yazar 2 yazar bırakır sizden cevap alamazsa.
Yazık cidden ya o kadına üzüldüm.27 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin aldatmaya meyilli olduğunu bilim bile kanıtladı sen hâlâ ne konuşuyon
- +1 yıl
ee normal sizin gibi erkeklere hak ediyonuz
- +1 yıl
sevmeseydiniz öyle tipleri böyle olmazdı
- +1 yıl
öyle bi hataya düşme zaten sen
+1 yılMadem sadık olmayacaksın niye evlenip de insanın günahına girersin ki! Bence engelle. Ama engellemeden önce mesajların ekran görüntüsünü al. Hala başka numaradan yazmaya devam ederse ekran görüntülerini eşine atarım dersin. Sosyal medyasında eşini illa ki paylaşmış olsa gerek ya da çevresi. Eşini ordan bulabilirsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlan sana olur. Başına bela alırsın. Şerefsiz ex’in delinin biri uyduruyor. Tanımıyorum böyle bir kadını der işin içinden çıkar. Sen ispat edemediğimle kalır üzülürsün. Bırak eşi kendini farketsin. Her akıllı kadın kocasının telefonu uyurken elbette kurcalar. Görecektir emin ol.
00 Yorumla Rahatsız etmeye devam ederse söyle hiç çekinme
10 Yorumla
+1 yılBen olsam söylerdim. Eşi sana teşekkür ederdi. Eski sevgiline patlardı. O da sana iftira atardı beni ayartmaya çalıştı gibisinden. Sen de mesajları eşine ss atardın. Gerisi seni ilgilendirmezdi. Engel atmak da bir çözüm.
00 YorumlaKesinlikle söyle oda eşini aldatmış sayılıyor onun eşine yazık bana göre aldatmak sadece cinsellik değildir sen evliyken eski sevgiline bile yazmak aldatmaktır ya da evliyken eski sevgilini düşünüp onu arzulamak
00 YorumlaBunu yapacağına senle konuşan kocasını her yerden engellemen daha mantıklı olacak.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için ne düşünür!
Diye soracağınıza
Direkt engelleyip olayı kapatabilirsiniz.
Önce Kendinize doğruları söyleyin
Ayrılmak istemediğinizi kendinize itiraf etmiyorsunuz?10 Yorumla
+1 yılHiçbir kadın bu şekilde arkasından iş çevrilmesini hak etmez. Bir kadın olarak düşün, senin eşin eski sevgilisine yazsaydı bilmek isterdin değil mi? O yüzden hiç gecikmeden söylemelisin.
01 YorumlaBence hiç o topa girme eşini bırakıp da sana inanacağını sanmıyorum ve eski sevgilin mutlaka eşine suçsuz olduğuna ikna eder bence yazabileceği her yerden engellersen daha iyi olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilinin sosyal medyalarından takipçilerine bak eşini de takip ediyordur illa ordan ulaşırsın. Bence söyle bilsin kocam dediği adamın ne halt olduğunu kurtarsın kendini
00 Yorumla Bak zor bir durum ama bemce ilk olaral yapa bilirsin Telefon numarini degistir sonra hesaplarini kapat bir zaman. Sonra baska bir ad yeni hesap ac eger sana o hesablardan yazrsa hic tanimiyor musun gibi yaz bu durum devam ederse daha da. Karisina ya da ailesine git mesajlari gösterirken de senin zaten bir sucun olmadini görürler. Birde sakin korkma buradayiz yine bir yol arariz. Birde biriyke yakin oldugun biriyle bu durumu paylas.🤍🌙
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilini her yerden engelle yazamasın. Eşine söylediğinde değişen bir durum olmayacak boşuna muhatap olma kimseyle..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Eşine söyleme yuva yıkılır. Senden bilinmesin sen sadece çok ciddi bir şekilde uyar yazmaması gerektiğini.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok abartıp arsızlaşırsa söylersin. Gerek yok bu aşamada. Bir de engelleyebilirsin de dueuma göre.
00 Yorumla Söylesen inkar edip belki de yine hayatlarına devam edecekler o yüzden eski sevgilini engelle her yerden ulaşamasin sana. Karismaman daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılİyi ki eski sevgilin olmuş Bak her işte bir hayır vardır evlenmiş olsan şu an aldatılan Sen Olacaktın çok karaktersizmiş
00 Yorumla
+1 yılBen senin yerinde olsaydım? Söylerdim. Çünkü hakediyor.. Söylemezsen başına bela alırsın sonra..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bazen takıntı haline getirir erkekler. Bence cevap vermezsen soğur senden
05 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorum ama soğumuyor da ya yapmadıgım kalmadı en son buraya yazdım bir fikir için
Soran+1 yılEngelli ama sahte hesaplardan yazdı birgün de bikmedipim bir numaradan aradı yine
Soran+1 yılHattım faturalıydı o yüzden değiştiremedim ama bitince öyle yapacagım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAralarını bozmaya çalışıp elinden almaya çalıştığını , kuyruk salladığını
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHeryerden engelleyemiyor musun? demek ki senin de konuşmak canın istiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Cinsellik adına yazıyorsa uyar haber amaçlı ise boş ver
00 YorumlaÖnce eski sevgilinle konuşup laf anlamıyorsa eşine söyleyebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle bence ayrıca heryerden de engellemelisin
00 Yorumla
+1 yılUyar ve Engelle geç. Daha da yazarsa karısına söylersin.
00 YorumlaEngellemen için birilerinin fikrine ihtiyacın var mı gerçekten?
00 Yorumla
+1 yılEngelle her yerden devam ederse esine soyle karaktersiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Eski sevgiline bir daha sana yazarsa, eşine söyleyeceğini söyle, sana daha yazmayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılSen Neden engellemiyorsun peki onu yazmasını neden izin veriyorsun buna cevap ver asıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnsanların karaktersizlikleri için bir seviye bile belirlemek mümkün değil. Söyleyin tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle söyle, aynısı seninde başına gelebilirdi
00 Yorumla
+1 yılEngellenmeli ve eşine de eşinin seni rahatsız ettiğini demelisin. zaafiyetin sessiz kalman
00 YorumlaSana yazan bir zaman sonra başkasına da yazar o yüzden söyle
00 Yorumla
+1 yılUyarına rağmen devam ediyor ise konuşmayı deneyebilirsin. Aileden biri ile fikrim.
00 Yorumla
+1 yılOnların eşleri de onlar gibi oluyor canım söylesen de boşamaz o kadın 😂 adamlar da bunu bildiği için böyle şeylere cesaret ediyor işte. Herkesi kendin gibi iyi sanma leş hayatlar var evliliklerin çoğu da günümüzde öyle emin ol
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruyu defalarca sordun. Bir de vitrin yapmışlar 🤦🏻♀️Kızım ruh hastası mısın git tedavi ol bıktırdın sal artık siteyi m*k
10 Yorumla
+1 yılEvet.. Sonradan başa bela olabiliyor..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın böyle bir şey yapma inanmayacak eşi elimde kanıt olmasına rağmen inanmadı beni suçladı rezil olursun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bunu yaparsan hukuki bir boyutu var
+1 yılEski sevgilini engelle, yazdığı tüm yerlerden. Baktın devam ediyor sonra eşine söylersin. Söyleyip huzursuz olmalarından hoşlanacaksan yap. Senin derdin eşiyle değil yani 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl insanlar var ya sen söyle bence canım karısına
00 YorumlaBir kadın olarak söyle söyleki yanlış adamla birlikte olmasın kendini onun yerine koy eşinin sana böyle bir şey yapıp bu ihaneti ört ppas edilmesi hoş olurmuydu yaz söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine söyleyeceğim dersen yazamaya devam eder mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine ulaş kendini tanıt ve kocasının üçlü yapmak istediğini söyle hemen bırakır
03 Yorumla- +1 yıl
Allanipatlatirim
Cevap sahibi+1 yılNe diyon anlamadım
- +1 yıl
Allah diyorum allah
Söyleme ama bence heryerden engelle ulaşamasın sana evli barklı adam sonuçta pis zihniyetli
20 YorumlaBence söyleme böyleleri biraz kıl kurdu oluyo sana iftira atar şimdi boş ver💅
20 Yorumla
+1 yılSöyle. Bir şekilde ulaşırsın. Adamın takipçilerinden bile bulabilirsin. Söyle ki kadıncağız daha büyük hayal kırıklığına uğramasın.
00 YorumlaYa bence ne düşünmesi önemli değil sen bence doğru olan eşine anlatman ve o sahisi engellemen gerek doğru olan bu
00 Yorumla
+1 yılSoyledıgınde sıreknilişkileriöbiter senınkı baya bir kızar sana sonra sana döner tekrar
06 Yorumla
Soran+1 yılYa amacım dönmesi falan değil eşine üzülüyorum açıkçası uykulsrım kaçıyor
- +1 yıl
Çokmu yazıyor
Soran+1 yılNerdeyse hergün
- +1 yıl
İstekleri sevgili oldugunuz gıbimi yolda öyle nyp falan mi
Soran+1 yılSeni seviyorum hala ben diyor unutamıyorum yapamıyorum senin yüzünden evlendim diyor hep böyle işte
Kesinlikle söyle yoksa kız kendi öğrenirse sen kötü olursun
00 Yorumla
+1 yılBaştan uyar devam ediyorsa yaz bence ya da engelle
00 Yorumla
+1 yılGece yarısı bir saatte sürekli ara illa eşide kim bu der o zaman söylersin. (Mesajlarda yaz boy boy)
00 Yorumla
+1 yılBence cevap verme eşine de söyleme yani tuhaf işte bukadar seviyordu madem seninle niye evlenmedi?
00 Yorumla
+1 yılArkadaş ça yazıyorsa söylemene gerek yok ama başka şekilde yaklaşıyorsa söyle bence
00 YorumlaEngelle
Olayı büyütürse ki huzurunu kaçırır ise söylersin00 YorumlaEşi sert biriyse söyleme. Değişse engelle ve eşine söyle.
00 Yorumla
+1 yılSöyle birine sadık kalamıyorsanız evlenmeyin karşı tarafada yazık oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılSon kez uyar dinlemezse söyle
04 Yorumla
Soran+1 yılYaklaşık 1 yıldr durum böyle
- +1 yıl
O zaman söyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim en kısa zamanda kurtulursunuz umarım
+1 yılOnunuayr devam edrse soyle
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok uyardımda aynı
- +1 yıl
Ozaman yaz esine
- +1 yıl
Derdi ne niye yqziyor
Soran+1 yılBilmiyorum eşide safmı anlamıyorum ki hiçmi bakmaz ya telefonuna
- +1 yıl
Guveniyordur. En iyi eger yazarsan gece ararim de uygun olmayan zamanda
Soran+1 yılYa o zaman suçlu duruma ben düşerim o beni aradı der
Soran+1 yılAra der yani ekmeğine yağ sürmüş oluyorum
- +1 yıl
Engelle o zaman ne diyim
- +1 yıl
Numarasini engelle
+1 yılBence hiç bulaşma. Sana da zarar gelebilir
06 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Adam dese bu bana bulaştı bu yazdı falan
Soran+1 yılMesajları duruyor ama
- +1 yıl
Olsun. Engelle gitsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim evlendiği halde yazıyor diye eşine söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler