2017 senesinde birisiyle tanıştım ve iki sene sanal olarak konuştuk. Görüntülü olarak da gördüm, sık sık hem de sabaha kadar mesajlasiyorduk, hem de ara sıra sesli konuşuyorduk.
İki sene sonunda buluştuk ve evli olduğunu itiraf etti. Bundan sonrası biraz ayrıl barış, ayrıl barış tarzında ileriledi.
Hatta benim gideceğim yeri ve günü öğrenip orada arabada bekleyip bana bakmışliğı bile var ayrı olduğumuz zamanlarda. Evime bile ben yokken giriyormuş.
Neyse uzun lafın kısası sizce karısı bu ilişkiyi öğrenirse nolur? Nasıl tepki verir?
Ayrıca da karısı kısırmış ve çocuğu olmuyormuş.
İki sene sonunda buluştuk ve evli olduğunu itiraf etti. Bundan sonrası biraz ayrıl barış, ayrıl barış tarzında ileriledi.
Hatta benim gideceğim yeri ve günü öğrenip orada arabada bekleyip bana bakmışliğı bile var ayrı olduğumuz zamanlarda. Evime bile ben yokken giriyormuş.
Neyse uzun lafın kısası sizce karısı bu ilişkiyi öğrenirse nolur? Nasıl tepki verir?
Ayrıca da karısı kısırmış ve çocuğu olmuyormuş.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl bir zihniyete sahipsiniz siz. Şunu yaşarken insan utanır diyeceğim ama siz de en başta ahlak yok ki..
Ya nerenle okuyorsun ki. Diyorum tanışırken haberim yoktu evli diye. Sonradan söyledi. Bana ne evli olan ben değilim o.
Ya bi yürü git bilmiyormuş sonradan öğrenmiş. Herkes sal*k bi siz akıllısınız.
Sana noluyor kızım ya. Sen neden deliriyorsun ki? 😃
Sanki seninle ilişki yaşıyor
yuva yıkmış olursun. mutlu olamazsın uzak dur adamdan
Ortada yuva mı var?
Çocuk bile yok. Adam söyledi karım kısır çocuğu bile olmuyor diye.
Yemek bile yapmıyor diye.
O yuva çoktan yıkılmış zaten. Ben olmasam başkasıyla aldatacakti
tamam git karısını ara konuş
Senin iğrenç biri olman harici bir şey anlamadım, birde karısı kısırmış yazmış, içiniz çürümüş.
Adam evime gelmiş seviştikten sonra. Karım kısır , çocuğu olmuyor derken ben mi iğrenç oluyorum. Adam olanı söylemiş işte.
Ayrıca yemek bile yapmıyormus falan.
Ne diye evli o zaman.
Adam söylemese benim nereden haberim olacak o kısır diye
yanlış anlama ama evli erkeklerin meşhur yalanı boşayacam bende söylemiştim 6 yıl yattım biriyle sonra boşanamıylrım dedim o yğzden güvenme
Boşanacagim demedi ki bana.
Kısır çocuğu olmuyor dedi. Yemek bile yapmıyor dedi.
Millet çoluk çocuk varken boşanıyor bu neden boşanmasın.
Ben sadece ortalığı ayağa kaldırmak istemedim o yüzden demedim karısına.
Şimdi karısı öğrenirse bu 5 senelik ilişkiyi ve kendisi hakkında dediklerini donuna kadar alır adamın. Nafaka mi tazminat mı her neyse
gercek anlamda hayatında baskası olmadımı?
Hayır.
burcun ne senın
Boğa. Neden?
senle uzunca konusalımmı ıkı kanka gıbı olur mu
Git soyle
Yattınız mı peki
Evet
Yaa aşkım bilmiyorum ama bence söyle çok uzun bir süre olmuş eşine de çok yazık boşasın gitsin adam onun koynundan senin koynuna atlıyor kadına anlat sonra sen de tekmeyi koy
Ben hep sustum dedim belki sakince boşanır falan diye ama yok.
Karısı öğrenirse tazminat, nafaka derken donuna kadar alır adamın işte o zaman ben bile bakmam adamın yüzüne.
O yüzden yapmadım bugüne kadar. Ama koydum artık aklıma yapacağım bu gidişle.
Ya adam zaten sevmiyor ki seni sevse boşardı ama karısını da sevmiyor bence sadece kullanıyor. Çünkü arkadaşımın da vardıı öyle biri yaşça büyüktü adam çoluk çocuk senelerce oyaladı arkadaşımıı boşayacağım diye boşamadı kız gitti zarını falan diktirdi evlendi şimdi. Sen üzülürsün sonra bırak güzel bir ilişki yap kendine bir sürü insan var
Yok ya ben öyle kolay kolay vazgeçmem ki.
Ya çocuğu da olmuyor ki zaten kadının. Kısır yani. Hatta yemek bile yapmıyormus. Adam şikayetçi madem öyle boşan işte ne besliyorsun onu evde. Hatta aynı yatakta bile uzun süredir yatmiyorlarmis.
Neyse uzun lafın kısası 5 senelik ilişkimiz var. Bana seni seviyorum falan diyordu.
Hatta ben bu evli olduğunu öğrendikten sonra soğudum. Tartıştık bı gün ve ne mesajlarına cevap verdim, ne de aramalarına. Bı baktım gecenin bir yarısı oturduğum eve geldi kapıyı çaldı. Barıştık falan.