3 yıldır konuştuğum adam evli çıktı. Çok kez görüştük buluştuk ama aramızda bir şey yaşanmadı. Buluştuğumuzda hep kahve içtik yemek yedik alışveriş yapıyorduk piknik yapıyorduk çok mutluyduk. İki tane telefonu varmış montunun cebinden çıkartırken gördüm aa dedim telefonunu mu değiştirdin yanlışlıkla çıkardı Allah’ın işi işte dedi evet benimki bozuldu bunu aldım derken diğer telefonu çalmaya başladı hanım diye kocaman büyük harflerle yazıyordu neyse işte evli olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldı asla evli olduğu belli olmuyordu bekarım ablamla yaşıyorum diyordu hep. Öğrenince bir tane tokat attım ona ve evli biriyle asla olmam dedim ve engelledim onu her yerden. Beni rahat bırakmıyor bana aşık olduğunu söylüyor. Ben de eşinin Instagram hesabını öğrendim onun arkadaşından arkadaşı bile hala söylemiş neyse. Eşine söylerim diye tehdit ediyorum bıraksın diye ama yok umrunda değil söyle diyor. Eşine anlatmalı mıyım ne yapsam bundan kurtulurum evli sonuçta asla işim olmaz öyle biriyle yardım edin ve lütfen saygısızlık yapmayın moralim çok bozuk.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer