Selamlar,
Şimdi bir söz vardır bekara kadın boşamak kolaydır. Buna sonuna kadar katılıyorum. Boşan kocandan ayrıl demek kolay değil. Zaten kendine göre imkanların olsa bir dakika bile duracağını zannetmiyorum. Fakat sen hiçbir şey bilmiyor gibi davranırsan kocan aynı şeyleri yapmaya devam edecektir. O yüzden onun karşısına geçip açık açık her şeyi bildiğini söylemen lazım. Bu ondan soğuk duş etkisi yapacağına eminim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZor bir durum. Benim sana tavsiyem bir şekilde aldattığına dair bir kanıt elde et. Mesajlaşmalar olabilir görüntü olabilir ses kaydı olabilir vs.. Yakın zaman sonra çocuğunuz olacağını söylüyorsun, yani kürtaj için geç kalınmış olabilir. Eğer aldattığını kanıtlarsan çocuğunu yanına alırsın. Bence o adamdan da boşanmalısın. Bir kez yaptığında tolerans gösterirsen tekrar yapacaktır. Hadi bir kez olmuştur bir daha olmaz fiziksel bir aldatmadır yuvayı dağıtmayalım ÖYLE BİR ŞEY YOK Fiziksel veya duygusal…aldatmak aldatmaktır. Bir kez yapan tekrar yapacaktır demekki bu potansiyel var adamda. Ya o zaman çocuğun da büyümüş olursa ve her şeyden daha beter etkilenirse? Şimdiden yolları ayırmak çocuğunun psikolojisi için daha iyi olmaz mı? Ayırca “kocam beni sevmese boşardı” diye bir şey de yok. Seni sevse aldatmazdı bir de böyle düşün.
Belki alışık olduğu düzeni bozmak istemiyor? Karım da dursun sevgilim de dursun diye düşünüyor belki işlerinin görülmesi, önüne yemek gelmesi, bunlardan vazgeçmek istemiyor? Sen böyle bir adama katlanmak zorunda mısın? Lütfen kurtul böyle bir adamdan çocuğunu büyütürken yanında böyle bir adama ihtiyacın yok kendin de çok güzel büyütebilirsin.21 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun çok güzel yorumlamışsınız tam olarak diyeceklerimi demişsiniz hamilelik psikolojisiyle kendini sucluyor belli ki eksiklik hissediyor abla tek eksiklik kocanda karakter
+1 yılAldatıldıktan sonra nasıl kabul edebiliyorsunuz bunu anlayamıyorum. Çocuk için mi? Fark etmez. Babalar gibi nafaka ödeyecek. Kusura bakma ama seni aldatan birini hala kabul ediyorsan... yarın öbürgün çift olarak farklı kapıları da çalabilirsiniz. Gerçekten karakter sahibi olan biri aldatmayı kabul edemez. Ahlakında bi noksan var senin...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirekt oturup konuşabilirsin. Seni affediyorum ama o kadından ayrılıp bir daha yapmayacaksın dersen belki sana minnet duygusu hissederek vazgeçebilir. Onun dışında yapacağın oyunlarla onu sadece kendinden soğutursun.
07 Yorumla- +1 yıl
“Oyun yapmak” mı diyorsunuz buna? Bir kadını kendisini aldatan karakter yoksunu bir adamdan kurtulmaya çalışmasına boşanmaya çalışmasına “oyun yapmak” mı diyorsunuz gerçtekten? Hangi insan hakeder aldatılmayı hangi insan aldatılmayı sineye çekmek ister ki?
- +1 yıl
O kadından ayrılıp bir daha yapmayacaksın hahahahahah çok etkili bir konuşma olur aynen kesinlike adam kızdan ayrılır bir daha da yapmaz tövbe eder dimi👌🏻 bir kez yapan ilk bulduğu fırsatta yine yapacak kesin demiyorum ama çok büyük ihtimalle yine yapacak adına da “kaçamak” diyecek : ) hadi dürüst olun doğruyu söyleyin siz de erkeksiniz büyük ihtimalle böyle olmayacak mı
Cevap sahibi+1 yılGit duyarını başka yerde kas ufaklık. Kadın kabullenmiş durumu çözüm arıyor. Mesele aldatmayı kınamaksa sabaha kadar kınayalım. Ama çözüm arıyorsan durum değişir.
Cevap sahibi+1 yılAldatılmışsın ve her erkeği aynı şekilde değerlendiriyorsun. Eşini soruyu soran arkadaş daha iyi tanıyor. Oyun oynarsan erkek kendini kafeste hisseder ve evliliği de o diğer ilişkiyi de bitirir. Ama dürüstçe konuşulursa ve kadın bu olayı unutmak istiyorsa düzelmesi sadece konuşarak mümkü.
- +1 yıl
Umarım soruyu soran kadının kendisine az saygısı vardır da tekmeyi koyar. Ayrıca daha önce hiç aldatılmadım. Bunları söylemek için illa tecrübe etmiş olmama gerek yok azcık aklı olan böyle düşünecektir zaten. Duyar kasmak da denmez buna. Bir şeylerin doğrusunu savunmak olması gerekeni savunmak duyar kasmak demek değil. Yok efendim erkek kendini kafeste hissedermiş iki ilişkiyi de bitirirmiş. Çooook da önemliydi şu durumda erkeğin ne hissettiği kendini kafeste hissedermis ayy kıyamam prensese
- +1 yıl
İnan beni hiiiç ilgilendirmez. Buraya bir soru sorulmuş ve ben kendimce doğru olanı söylüyorum diğer herkes gibi. Tabii ki de zorunda değil isterse sürdürecek. Kimse karışamaz buna
Cevap sahibi+1 yılE ben de onu diyorum. İstediği gibi devam edebilmesi için de kendimce yolu gösteriyorum. Polemik yaratmaya gerek var mıydı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu gün o kızdan uzaklaştırman gerekir, yarın başka bir kadından.. Hayatını böyle geçiremezsin ve bu yaşananlar karşısında kendine olan saygını kaybedersin.. Duygularını bir kenara bırakıp hareket etmen senin için daha sağlıklı olacaktır..
20 Yorumla
+1 yılBazen sevmesende boşamamak için sebeplerin olabiliyor. Bence aldatılmayı kabullenecek kadar kendini düşürme.. ama çok istiyorsan biraz aşırı iyi davran üzülsün pişman olsun belki bırakır onu ya da bakma imkanın varsa ilişkilerini nasıl sürdürdüklerine bak kızın yaptıklarını yapmaya calıs.
10 YorumlaOha yani aylardir aldatan birine « boyle biri demezsin » yani… tek gecelik olsa yanlışlıkla oldu isteklidir o yuzden oldu ders ama aylardır süren bişey için boyle diyemezsin. Cocuk dogunca hiç bisey degismez daha beter olur çünkü yakalanma korkusu azalıcak sen bebekle vakit gecireceksin hem seni ona bağlayan bişey daha olacak. Hamileysen kendini üzme ama içine atma bu olanları
01 Yorumla
+1 yılSorunun troll olduğu belli de ben yine de şöyle söyleyeyim , eşin seni sevseydi aldatır mıydı? Aldatan, sevmeyen kaç kişi boşanıyor sence? Kendi eşlerini köleleri yapıp gidip millete sapıklık yapıyorlar. Bi insan ne kadar istekli olursa olsun bu onun aldatmasını normalleştirmez.
33 Yorumla
Soran+1 yılsorum trol değil mesajları elimde istersen özelden de atabilirim eşim istekli biri ve belki kız eşime ilgi gösterdi eşmde o kızın ilgisine yenil düştü olabilir 2 cocukla ben neden ortada kalayım sonuçta eşim benim yanımda o kızın değil
- +1 yıl
Eşin evli ve çocuğu olduğu halde kendine hakim olamayacak kadar basit biri mi? Kendinizi bu şekilde kandırmayın, ezikleştirmeyin ya. Seven insan aldatmaz. Kız eşine ilgi gösterse bile eşin onu tersler umursamaz. Bu kadar da kör gözle, kapalı beyinle dolaşmayın ya
Aldatılmana rağmen eşini ben hamileyim, eşim aşırı istekli, kız ilgi vermiş diye haklı çıkarmaya çalışıyosun düşünce yapında buyuk bi sorun var kız suçlu da senin kocan masum mu sen aldatılmış ihanete uğramış birisin bi evliliğin içinde ne kadın ne erkek başka biriyle ilişki içinde olamaz senin eşin uçkuruna sahip çıkamıyosa sana sadık kalamıyosa niye senle evlendi sen aldatsaydın eşin seni rezil ederdi ha ben çocuklarımla niye ortada kalayım tek başıma neden çocuklara bakmak zorundayım kocam bana da çocuğuma da her turlu bakmak zorunda o yuzden boşanmak istemiyorum de tamam anlaşılır bu ama eşini aklında masum çıkarmaya çalışma seni bi kere aldattı bi daha yapar kızdan uzaklaştıramazsın kocanın ondan uzaklaşmak istemesi lazım otur ALLAH a dua et Yarabbi yoldan çıkmış beyniyle duşunmek yerine uçkuruyla duşunup kendini, duşunmeyerek hareket eden hayvan seviyesine duşurmuş kocama akıl ahlak namus ve haya ver bana da biraz mantık ver diye dua et kardeşim ALLAH yardımcın olsun
17 Yorumla
Soran+1 yılonuda sevmıyor beni sevgiliyken bile aldatmış ama ayrılmadı evliykende aldatıyor ama boşanmıyor hayır biz annesınde yasıyoduk simdi bir alt katında oturuyoruz zaten memlekete dönücez yani artık o kız olmicak hayatımızda kocam bakmak zorunda zaten kocam boşanmaz benden kız boşan karından demiş kocamda onu nasıl bırakayım bu halde aynısını sana yapmış olsalar ne hissederdin demiş sonra kız boşanmaya cesaretin bile yok karını sevdıgını bilmiyodum demiş eşimde tmam diyelim boşandım 2 cocuga bakabilicek misin demiş kızda ben senın kızlarına neden bakıyorum demiş eşimde heeh bende bundan bahsedıyorum sen herseyı kolay sanıyosun beni dinlemıyosun demiş kızla tartışmışlar kızla olan diğer konuşmalarında da kız karını sevgiliyken de aldattın mı demiş eşimde yani galiba demiş
- +1 yıl
Abla senin kocan çocuklarına baktırcak birini bulursa seni boşayacak o zaman çok guvenme beni boşamıyo diye ayrıca seni boşamıyo oluşu sana değer verdiğinden değil kendine baktırcak birini bulmuş senin ona bakmanı işini görmeni kaybetmek istemiyo bu kız gitse başkası gelir ha sana git boşan demiyorum bu benim haddime değil ama ne kendini ne çocuklarını böyle durumların içinde bırakma babaları zina yapan ahlaktan yoksun biri senin çocuklarına insani herhangi bi değeri verecek biri değil
Soran+1 yılkızdan istiyor kendisini tatmın etmesini kızda git karından iste o yapsın git evdekine söyle felan dıyor eşimde hayır senn işte senden istiyorum bananee sen felan demiş
Soran+1 yıl@engnnnnlyda meselaa
- +1 yıl
dinlemedin ki ne olduğunu
+1 yılÇocuğunuza acıdım resmen. Resmen çocuklarınızın hayatını ikinizde mahvediyorsunuz bir kere kocan tam karaktersiz pislik ne seni ne çocuğunu düşünen müptezelin teki sende aldatmayı dahi sineye çeken gurursuz bir annesin üstüne safmısın yoksa bilerel aptalı mı oynuyorsun bilemedim. Çocuklarınızdan da utanmıyorsunuz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam seni sevdiği için değil, düzenini bozmak istemiyor. Temizliğini yemeğini ev işlerini yapan biri var sonuçta. Ayak işleri yaptırıyor. Senden boşansa çocuklara kim bakacak. Hem bakıcı temizlikçi şef veya dışarıdan yemek söyleme ihtiyacı duymuyor. Çünkü evde sen varsın. Birinciyi yani seni gerçekten sevse, ikinci olmazdı. Eğer aylardır aldatıyorsa onu seviyordur
110 Yorumla
Soran+1 yılonuda sevmıyor beni sevgiliyken bile aldatmış ama ayrılmadı evliykende aldatıyor ama boşanmıyor hayır biz annesınde yasıyoduk simdi bir alt katında oturuyoruz zaten memlekete dönücez yani artık o kız olmicak hayatımızda
Cevap sahibi+1 yılKızın yanına gidip gelmeyeceğini bilemezsin. Ayrılmaz ekstra masrafa girer düğün dernek nikah derken ekstra masraf olur. Zaten kız belki onun çocuklarını kabul etmediği için seni boşamiyor olabilir sonuçta çocuklara bakan biri lazım. Kızda seni biliyordur zaten adam şey demiştir "karımı sevmiyorum ona dokunmuyorum benim için bir tek sen varsın, o sadece çocuklara bakan ev işi yapan biri" diyor olabilir
Soran+1 yılmesajlarda kız boşan karından demiş kocamda onu nasıl bırakayım bu halde aynısını sana yapmış olsalar ne hissederdin demiş sonra kız boşanmaya cesaretin bile yok karını sevdıgını bilmiyodum demiş eşimde tmam diyelim boşandım 2 cocuga bakabilicek misin demiş kızda ben senın kızlarına neden bakıyorum demiş eşimde heeh bende bundan bahsedıyorum sen herseyı kolay sanıyosun beni dinlemıyosun demiş kızla tartışmışlar kızla olan diğer konuşmalarında da kız karını sevgiliyken de aldattın mı demiş eşimde yani galiba demiş
Cevap sahibi+1 yılAma bak seni sevgiliyken onunla aldatmamis. Seni hiç sevmemiş. O kız kızlara bakmaya okey dese, seni hiç düşünmeden kapı dışına koyar. Benim eski arkadaşım (şu an arkadaş değiliz) o da adamın çocuğunu kabul etseydi eğer adam boşanma davası açıp karısını kapi dışarı edicekti. Seni sevmiyor. Sadece çocuklarına bakan birine ihtiyacı var. Çalıştığı için çocuklarına bakamaz, kız zaten bakmak istemiyor
Soran+1 yılyaa tmam da o zaman benle neden evlendi benim fotoğrafları var whatsapında ekran fotosunda resmimiz var tmam sevgiliyken hata yapmıştır sonra pişman olmustur ama Şu an eşim bu kızla yani ilişki yasıyo resmen ki kız boşan karından dıyor ama esim tmam olur boşanayım demıyor üstelik cocugu ben kendim yapmadık ikimizin cocugu yani tabikide bakıcak benden boşanamaz memlekete tasınıcaz gidicez o kızıda unutur boşanması zaten mümkün değil borçları var zaten bir de nafaka mı ödücek
Cevap sahibi+1 yılNafaka ücreti çok değil. Memlekette de yeni birini bulup aldatır ki 1 kez aldatan hep aldatır.
Soran+1 yılbeni sevmıyor mu
Cevap sahibi+1 yılSevseydi aldatmazdı
Soran+1 yılboşanmama sebebi ne olabilir peki memlekete gidicez belki bırakır bu işleri
Cevap sahibi+1 yılÇocuğa bakması için bakıcı bulsa yatılı ayda en az 20bin tl ödemeli ama sana o kadar para veriyor mu hayir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin seni boşamamasının nedeni seni sevmesi değil bence. Çünkü seven bir erkek aldatmaz diye düşünüyorum. Seni boşamamasının sebebi senin hamile olman ve kurulu düzenini bozmak istememesi bence.
10 Yorumla Esiniz sizi seviyor olsa aldatmazdi. O yuzden kendinizi kandirmayin. Hamileligin verdigi hormondan dolayi biraz polyana dusunuyorsunuz ama yanlis dusunce
30 Yorumla
+1 yılBöyle biri olmasaydı senin ona en çok ihtiyaç duyduğun anda sana böyle bir kötülük yapar mıydı.. demek ki böyle biriymiş. Artık bırakın şu size değer vermeyen süne*elerden sevgi dilenmeyi.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim zaten yanımda bana kötü davrandığı felan yok
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılabla hamile olduğun için hormonların sebebiyle böyle düşündüğünü umut ediyorum. simdi affetsen yine aldatacak, ömrünü böyle geçirmeye mi razısın
20 Yorumla Aldatmanın affı olmaz affedersen bir daha yapar, en yakın zamanda kendine gelip boşansan daha akılcı olur
30 Yorumla
+1 yılEşin seni sevse aldatmazdı. Boşanmak öyle kolay değil. Düzenini bozmak istemediği ve hamile olduğun için boşanmamıştır. 2 kadınla ilişki yaşayarak kendini tatmin ediyor.
00 Yorumla
+1 yılŞunu bilir şunu söylerim. Bir kez aldatan yine aldatıyor. Bunu hem kendimde hem de çevremde gördüm. Kendini kandırma sevdiğin için. Seven insan aldatmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Yaaa... Bak. Hâlâ daha aldatıyor. Demek ki neymiş? Bazı şeyler karakter meselesi. Bir defa aldatan devamlı aldatır.
+1 yılÖncelikle bu çok üzücü bir durum ama olayı yumuşatmanıza gerek yok eşiniz sizi sevse böyle bir olay yaşanmazdı bu sitede cevaplarınızı bulacaksınız allah yardımcınız olsun
12 Yorumla- +1 yıl
site linki çıkmamış Aldatma - Aldatılma Psikolojisi ve Aldatılan Eşlerin Nasıl Davranmaları Gerektiği yazın googleye çıkar
- +1 yıl
ve ekliyorum böyle önemli bir karar için sıradan bir siteden yardım almayın ailenizden veya önem verdiklerinizden destek almanızı tavsiye ediyorum
+1 yılAdam aldatmış hala boşanmam diyosun çocuk doğduktan sonra da yaparsa ne diyeceksin öyle biri değil mi madalya tak istiyorsanız sevmediği için zaten başkasına gitmiş sevse gözü bir tek seni görür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBosanma boş ver her erkek aynı tek kadinla yetinmiyorlar işte su an kndan bosansan baska biriyle evlensen oda aldaticak erkeklerin hepsinin huyu bu boş ver inadina bosanma.
20 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum maalesef vazgeçiremezsiniz ya görmezden geleceksiniz ya da yol yakınken bitireceksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormalde aileler işin içine girmesin deriz evlilikte ama, bu aldatılma vakalarında bence aileler dahil olup kişiye ayarı vermeli.
ıslak odun da belkili güzel bir hediye olabilir kendisine, akılda kalıcı olması açısından00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşin bırakmaz sende bırakma yapmış bir hata çocuğuna yazık olur bunu ona söyle doğumdan sonra her şey güzel olacak ona anlat sevdiğini söyle kaç yaşındasın
011 Yorumla- +1 yıl
Doğumdan sonra her şey çok mu güzel olacak? Ya çocuk doğduktan sonra bu adam bunu bir daha yaparsa (ki yapacak) ve çocuk anlamayacak mı? Ebeveynlerin sorunu onun psikolojisini alt üst etmeyecek mi? Babasından nefret etmeyecek mi? Belki kavgalara bağrışmalara şahit olucak daha kötü değil mi? Abuk sabuk zaten bitmiş boktan evlilikleri toparlamak için çocukları maşa olarak kullanmaktan vazgeçin. O iş öyle olmuyor. Olan çocuğa oluyor.
Cevap sahibi+1 yılKocanla konuş diyorum ben çocukları filan maşa etmem
Cevap sahibi+1 yılBu adam aldatmaya alışmış boşan desem hayatın kötüye gider keşke iyice öğrenseydin evlenmeden sorsaydın bunları kaç yıllık evlisin yaşın kaç?
Soran+1 yıl9 aydır 24
Cevap sahibi+1 yılHarbi şerefsiz mis ya
Cevap sahibi+1 yılİnsan eşine evleneceği kişiye bunu yaparmı o kaç yaşında
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılNe diyim ki ya kötü bir durum
Soran+1 yıltaşınıcaz burdan memlekete gidicez eşimin yani orada zaten herkes tanıdık orada aldatamaz
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san bu telefon var ya neler yapar gene bulur birini zor bişey değilki
Cevap sahibi+1 yılYa kadın yuvam yıkılmasın diye uğraşıyor bosanınca napacak geride evlenemez toparlamaya çalışıyor yani napsın kadın
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Abla enayimisiniz siz sevse aldatmaz senide elde tutuyor işte boşanmayarak sevmese boşardi ne
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir arkadasimin da basina gelmisti. o sadece mesaj yakalamisti eski sevgilisyle. hemen gosterdi. evden ayrildi. ailesinin yanina geldi. burada dogum yapti. avukata dilekce falan verdi. tayin istedi ailesinin yanina. birsure ayri durdu yani. esi cok pisman olunca geri dondu baristi. affedersen bir daha yapar. seni kaybettgini anlamali
10 Yorumlayeni bir multi hikaye daha, 3. şahıslar olmadan hayat yürümüyor galiba tuaf insanlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanin hic bir bahanesi olamaz ayrica aldatma bir yalnis degildir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dışarıdaki arayışını kendin karşılarsan başkasına bakmaz.
00 YorumlaBöyle durumlarda akıl vermek kolay ama ben olsam boşanırdım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boşa çabalama her zaman çarşıdaki piniç evdeki bulgurdan eftaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGünümüzde artık moda oldu aldatan kadınlar aldatan erkekler eşlerle beraber üçüncü çift alanlar kimin ne halt ettiği belli değil o yüzden artık bu tarz sorulara çok takılmıyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa bir de şöyle bir şey var günümüz kadınları günümüz erkeklerinden daha cesur
Al karsina sakin bir şekilde de ki her şeyin farkındayim içeri gidip valizimi topluyorum ve gidiyorum sende ben yokken düşün taşın ya yuvan ya da o kadın de al valizini evden git.
03 Yorumla
Soran+1 yılmesajlarda kız boşan karından demiş kocamda onu nasıl bırakayım bu halde aynısını sana yapmış olsalar ne hissederdin demiş sonra kız boşanmaya cesaretin bile yok karını sevdıgını bilmiyodum demiş eşimde tmam diyelim boşandım 2 cocuga bakabilicek misin demiş kızda ben senın kızlarına neden bakıyorum demiş eşimde heeh bende bundan bahsedıyorum sen herseyı kolay sanıyosun beni dinlemıyosun demiş kızla tartışmışlar kızla olan diğer konuşmalarında da kız karını sevgiliyken de aldattın mı demiş eşimde yani galiba demiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye boşanmak istemiyorsun. Bu kadar basit olmamalı aldatmak ya
10 YorumlaBoşa kurtul, hayatına yük olmasına gerek yok. Sevgiliyken de aldatmış demişsin. Kimbilir kaç kere aldattı. Bir kere yapan hep yapar. Seven aldatmaz bence.
00 Yorumla
+1 yılaralarına katıl derdim ama eşin idol yapılacak derecede büyük bir insan olduğu için sen aralarına katılsanda ikinizide aldatır bu adam marka olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz bu tabizi verdikce devam edecek inanılmaz bir bakıs acısı sızınkısı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Merhaba geçmiş olsun doğum ve sonrasında yaklaşık 6 ay daha devam eder
00 Yorumla
+1 yılMiden nasıl kaldırıyor bu durumu gerçekten entetesan
00 YorumlaHamilelik geçici bir süreç bu süreç te aldatan karaktersiz insan her zaman aldatır sende saf saf kanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılen yanında olması gereken zamanda sen hamileyken seni aldatiyo nasıl iyi şeyler dusunebiliyosun ki
00 Yorumla
+1 yılKeşke böyle ailerim çocuğu olmasa
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah kurtarsın, böyle yapan kızlara ne diyeyim ki gerçekten çok beyinsizler. Sabit bir işin varsa biak şahsen ben kaldiramazdim
00 YorumlaAllahim ne tuhaf şeyler duyuyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılKendine saygı duy
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılO kiz gider baska kiz gelir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni ilk kez mi aldatıyor sanıyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıleşin bırakmaz mı sence?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ayrıl boşan onurun yok mu
00 Yorumla
+1 yılGunah ya bebek var bir de
01 Yorumla- +1 yıl
Ooooooo sen hala duruyon
Memnunsan bosanma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel aldatmak bu olsa gerek esrf
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendine saygın olsun
00 Yorumla Ne olduki o kixla
00 Yorumla
+1 yılbosan boş ver baska adam bul zengin
00 Yorumla
+1 yılİdare mı edeceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım haklısın
00 Yorumla
+1 yılHemen boşanmalısın o adamdan
00 Yorumla
+1 yılBu imkansız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. kafan mi iyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kuman olur fena mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan asıl seni sevse aldatmazdı!
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKiz boşasana mallik ediyosun Şu an
00 Yorumla
+1 yılEnayi misin
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası