Eşim beni üniversiteli bir kızla aldatıyor, boşanmak istiyorum hangi adımları izlemeliyim?

5 yıldır evliyiz severek evlendik aynı üniversitede de okuduk aynı yere atandık farklı kurumlarda çalışıyoruz ilişkimiz çok güzeldi her geldiğinde beni öper kucaklardı sarılarak uyurduk ve zor şartlar altında geldik araba ev hiçbir şey yoktu düğün yapmayı kabul etmedim ev aldık onun yerine çalışıp ikimiz de şu an da böyle ama eskisi gibi değil 1 haftadır gözlemliyorum üniveristeli bir kız ile görüşüyor eşime zaten kızıyorum kıza da evli adamla neden geziyorsun? Bir kaç fotoğraf topladım mesajlarını ekran fotoğrafı aldım kızla yazışmalarını para transferi yapmış kıza onları aldım ekran fotoğrafı boşanmak için

Güncellemeler
4 ay
+ üzüldüğüm tek nokta yemek yiyecek parası yokken bile onu sevdim destek oldum sınav zamanı kitaplarımı alır onla çalışırdım çözülmemiş kitapları ona verdim kendim çözümlü kitapların siklarini siler çözerdim bunu hak etmedim beni aldatıyorsun diyemem inkar edicek çünkü kabul etmeyicek kızla ele ele gezerken pahalı eşyalar alırken öpüşürken gördüm takip ettim çevreme sordum hak etmedim asla bunları
Eşim beni üniversiteli bir kızla aldatıyor, boşanmak istiyorum hangi adımları izlemeliyim?