- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılO kızı rezil et hemde öyle bir etki dışarı çıkamayacak kadar rezil et. Ve eşinin ve o kadinla birlikte olduğuna dair kanıt topla. Ayrılırken para tazminatı açacaksın. Ama sana tavsiyem ayrılman en iyisi çünkü çocuğunu o şartlarda büyütsen bile çocuğun ruhsal sorunları olur o yüzden ayrılman lazım. Evet ekonomik durumun kötü ama şimdilik ayrılma. Çocuğun 6 7 ay olsun. Çocuğun 6 ve ya 7 ay olduktan iş ara. Ve annen arada çocuğuna bakar. Parası asgari ücret olsa bile gir. Ve işe girdigin gibi eşinden ayril. Çocuğunla birlikte ailenin evine git. Hem eşinden tazminat parası almış olacaksın ve o kadına yediremeyecek. Ve aynı zamanda kendinde iyi kötü maaş alacaksın. Ailene anlat senin yanında olacaklardır. Ha ben ailemin yanında olmak istemiyorum dersen kiralıkta olsa ev tut. O çocuğu orada o iğrenç insanların arasında büyütme. Eltinle de ne pislik bir kadınmış. Kendisi hem aldatılıyor hem senin kocanı da teşvik ediyor aldatmaya. Bu ne biçim iğrençlik. Bu insanlardan uzak dur. Keşke evlenmeden önce karşınızdaki kişiyi iyicene tanımamız gerektiğini ve sadece eşini sevmekle de olmuyor evlilik onun ailesi de önemli. Sonra böyle olaylar oluyor. Ailesi iyi insanlarla evlenilmesi gerekiyor.
51 Yorumla- +1 yıl
Ve ayrıldıktan sonra kendine aşırı derece de bakmaya başka ki eşin seni kaybettiğine pişman olsun ve kendi çocuğunu da. Öyle sırf onlara inat ayrılmayacağım deme. Böyle yaparak kendin hiçbir zaman mutlu olamazsın.
En İyi Cevaplar
Hanımefendi yapmayın bunu kendinize. Bu tür durumlarda 2. bir şans verilmeyeceğini çok yakınlarım tarafından gözlemledim. Eğer eminseniz sizi aldattığından önce bir sakin olun. Şu durumda kendinizden önce çocuğunuzu düşünmeniz gerek. Biliyorum her şey bu kadar yerine oturmuşken birden ayrılmak kolay değil, ama yaptığının kabul edilebilir hiçbir yanı yok. Kimse sizin duygularınızla oynayamaz, kimse sizi bu şekilde mal yerine koyup güveninizi boşa çıkaramaz. Eşim dediğiniz şahsı hak etmiyorsunuz, daha iyilerine layıksınız. Bakın ben henüz 18 yaşına girmek üzere olan bir çocuğum. Babam anneme ilk ihanet ettiğinde ben daha annemin karnında fetüstüm. Annem de sizin gibi düşünüp ayrılmamış. Sonuç mutsuz bir evlilik, psikolojisi bozulmuş bir çocuk, ebeveynleri tarafından hayatı erken öğrenmek zorunda kalmış bir çocuk. Ailenize anlatın durumu, ilk fırsatınızda yanlarına gidin. Sonra boşanma davası açın. Nafaka talep edin, ve hayatınıza kaldığı yerden devam edin. Belki sizin için mahvolmuş bir hayat olacak ama karnınızdaki çocuk için durumlar o kadar da kötü gelişmeyecek. En kötü babasından ayrı yaşayacak.
40 Yorumla
Öncelikle kusura bakmayın ama böyle rezil bir aileye çocuk için ya da karşı taraf zafer kazanacak diye katlanmak ne kadar doğru olur ya da yapabilir misiniz bilemiyorum.
Bence siz öncelikle eşinizle tekrar bir arada nasıl olursunuz! tekrar karı-koca olabilir misiniz! aile olabilir misiniz! güven duyabilir misiniz! mideniz kaldırır mı! bunları düşünün. Boşanmak kolay iş bunun kararını biz veremeyiz. Sağlıklı bir birey olup sağlıklı bir çocuk yetiştirmeniz için güvenli bir aile hayatı şart diye düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.00 Yorumla
+1 yılSen zaten boşanmamakta kararlısın belli. Madem eşinin maddi durumu da yerinde konuş kocanla taşının o muhitten göz dağı ver biraz adama terk edeceğini söyle
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Öncelikle bir sakin ol karnındaki bebegi düşün ikincisi kıskanç olma bu kadar hayatını kendine zindan edersin adamida sogutursun kendinden bakımlı bir kadın mısın hamilelik baslayinca saldın mı kendini onlar da önemli bir unsur hamile olunca aradaki cinsellik sorunu olabilir ama kocanın seninle ilgilenmesini saglarsan aldatmaz seni demek ki bıktırıyosun adami kocani sahiplen ama kısıtlayıp sıkma ekonomik özgürlügün elinde de degil baba evine dönsen sıgıntıdan farkın olmiycak ve calismak zorunda kalicaksin boşanma kocandan sevgi yoksa parasına yemeye bak evlisin sonuçta mantıklı hareket etmelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanma zaten
kurtlar etrafını sarmış senin sofrayı terketmeni bekliyorlar sen gittiğin an hepsi sofrayı silip süpürecek
Aklını kullan
Eşinle aranı sıcak tut hif onu suçlama yok beni aldattın yok ektim böyle yok bu yaptı adamın kafasını şişirme
Üstüne başına bak hamile bile olsan ilişki olmuyorsa oral yap kocanı doyur
Hafif makyaj yap temiz ol kocan gelince onu güzel. karsils yemekten sonra kahve yap beraber karşılıklı için yanınada çikolata bir parça adamı mutlu et
Eltinde sizi mutlu görünce çıldırsın
Hamilelik evresinde evet erkekleri bazıları eşlerini aldatabiliyor
Fakat bu gelip geçici şey
Herekese karşı iyi davran
Hani melek yüzlü şeytanı oyna
Tekrar ediyorum dirdiri kes eşine hayatın canım aşkım iki makyaj bir parfüm tabi bu arada iki kap onun sevdiği yemekten yap ne demişler erkegin kalbine giden yol mideden geçer
Zaten sen akıllı bir kızsın belli bu idin üstesinden zekânı kullanarak gelirsin unutma şu uyur düşman uyumaz..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Boşanma. Çocuğunu doğur birikimini yap hayatını yaşa ama sakin boşayıp parasını metresinin yemesine izin verme hayatını yaşa ailene maddi destek cik herkesten gizli birikim yap banka kasasında aile bireylerine yardım ettir kocana. Kısacası kocanı kullan maddi olarak ama sakin boşama
30 YorumlaKendini suçlamak hata. Moralini yüksek tut çocuğunu düşün bir kere her durumda. İçin içini yemesin. Sakin kal mesafeli dur ama kavga çıkarmanın faydası yok. İnkar edecek hatta ağır konuşup ters de davranabilir. Ayrılmak istemiyorsan da ona göre bir plan yap. Ama önce sakin ve mantıklı olmak gerek.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet simdi ortalikcok alevlendi, o kizi mesajlarda senin gibi birini bulamiyorum senden baskasiyle yapamiyorum falan yazmış, yani kiz bildgn bunu biyerlerini kaldirip birde tatlı mayli konusup kendine cektgni dusunuyorum sinsinin, ama simdi bagrp cagrsam a bu zaten bole cirkefmis iyiki aldatmisim hisis gelir dimi , kız yani bildgm kadarila esimi kafasini dolandirmaya çalışıyor dili cok gzuel laf yapiyormusu kaynanamdan duydum
+1 yılşaka mısın? ne kadar saçma. belki gözü kaydı ne ya bugün gözü kayanın yarın da kayar bir de hamilesin bu adam doğacak çocuğundan da mı utanmamış? sen de sırf kız sevinmesin diye evli kalıp çocuğunu böyle bir ortamda mı yetiştireceksin? ciddiyetin farkında mısın bilmiyorum ama aldatılmışsın. gururlu bir şekilde boşan çocuğunu kendin yetiştir. böyle bir babayla büyümesi iyi olmaz zaten. sırf eşinin maddi durumundan dolayı boşanmıyorsan cidden iğrenç
20 Yorumla
+1 yılEşinin seni aldattığından emin bile değilsin, bu şekilde kararlar kolay alınmamalı, hele hele ortada bir gebelik yani çocuk söz konusuysa, sabret, bekle biraz, eşin belkide gebeliginden dolayı sana uzak davranıyor, belkide dogum sonrası herşey çok daha iyi olacak eskiye göre,, sabretmek her zaman için kazandırır
12 Yorumla- +1 yıl
Kadın ne anlatmış nasıl anladın 😄
- +1 yıl
@Beyzaannur yanlışmi anlamışım!
kadın güçlüdür. kırılabilir aldatılabilirsiniz ama siz çocuğunuz için ayakta kalmalısınız. çocuk doğduktan sonra ilerde eşiniz sizi aldattığında çocuğunuza ne diyeceksiniz. yol yakınken dönün. aileniz çocuğa bakıp siz çalışırsınız , devlet var. kadın istedikten sonra her şey yapar, biler erkeklere mecbur değiliz.
20 Yorumla
+1 yılHatır kendinde asla suç arama !! Sen cok hassas bir dönemdesin öncelikle aynı şeyleri kısa zaman önce bende yaşadım okudukça sinirlendim bunlar nasıl insanlar böyle inanamıyorum gerçekten bazı insanlara eşinin senin üzerine titremesi gerek sen ona evlat vereceksin bu ne rahatlık eşini Çek ve ona cok üzüldüğünü hamileliğimi ve bebeğimi etkiliyor yanımda ol de.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla ihanete dair deliliniz yok. Atlet çıkması ve kayınbiraderinizin bunu size demesi saçma. Kışkırtmak istemiştir. Kardeşi normal aileye sahip diye kıskanmış olabilir. Eski sevgiliye gelince. Hayat bu dünya küçük. Aralarında hiç bişey olmaya da bilir. Kuruntu olablir. Siz eşinizin telefonuna faan baktınız mı peşinden gittiniz mi bir yerlere yani sıpat yok boşanmaktan bahsediyorsunuz hamile halinizle. İyi düşünün derim. Bunlar İç Anadolulumu?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sakin ve sabırlı ol. Buradaki pembelilere bakma sen. Onlara göre hemen boşan derler. Cogunda zke sürülecek zeka yok.
Kendine her anlamda çeki düzen ver. Bir erkek evine, eşine baktığı , sevgi, saygı gosterdigi sürece başka bir kadınla yatmış olması aileyi dağıtma sebebi olmamalı.013 Yorumla- +1 yıl
Saygılı bir erkek zaten başka kadınlarla yatmamalı. Ikisi bir arada olacak şey değil. Erkeğin başka kadınlarla yatması boşanma sebebi değilse senin karin da başka heriflerle yatsın o zaman. Sen başka kadınların koynundayken onu da başkaları götürür artık. Adama bak hayret bisey.🤣🤣
- +1 yıl
@Lifeandluck dedim ya buradaki pempelilerde zke sürülecek kadar akil yik diye. Sen de ayni durumdasin. Mutlu olman imkansız. Ne bu esinle ne de bir başka erkekle
- +1 yıl
Akilli olmak icin sizin aklınıza uyarsak işimiz zor. Erkeklerin neden çok yaşamadığı belli oluyor. Bu ülkede kadın erkek nüfusu denk. Herkese bir kişi düşüyor. Sen karini aldatıyorsan muhtemelen bunu başkasının karısıyla yapıyorsundur. O kadınlarin kocalari kafana sıkınca görürsün gününü. En azından bunları görebiliyorum. Bu yüzden hem akilli hem mutlu olmam çok kolay. Zekatını sana versem biraz ömrün artar belki.
- +1 yıl
@Lifeandluck Boşan , kurtulsun adam.
- +1 yıl
Öyle bir durumda kurtulan ben olurum adam değil. Sen herhalde kocasının zina yapmasina ses çıkarmayan bir kadın olmamı bekleyip mutlu olmamın da buna bağlı olduğunu düşünüyorsun galiba. Tam tersini yaparsam da mutsuz olacagimi sanıyorsun. Kusura bakma ama bu beni değil senin gibi zamparalari mutsuz eder. Her neyse saçına başına ak düşmüş ama hala pis düşüncelerde olan birine bunları anlatmakla vakit kaybetmek pek akıllıca değil. Eşine de Allah sabır versin.
- +1 yıl
@Lifeandluck helâl olsun yorumunu takdir ediyorum 👏👏
- +1 yıl
@Ppty2345 Tesekkur ederim.
- +1 yıl
@Ppty2345 Siracilik felsefesinin kabahatle alakalı olduğunu bile bilmeyen birine cevap verme kardeşim. Aklınca kendini haklı çıkarmaya hem suçlu hem güçlü görünmeye çalışıyor. Kendi hallerine bırakmak lazım.
- +1 yıl
@Lifeandluck aynen öyle 😂 zaman hrcamaya gerek yok ezik herif
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Eşinin yanında olması lazım, ama yaptığı şey eltinle iş birliği yapmış olması ailen durumu iyi değil ama, ona gitme korkusunu vermen lazım eltine de yazıklar olsun evli bir kadınsın senle neden uğraşıyorlar ki, ona o korkuyu ver gitme korkusu, eşinin zaaflarını biliosundur ona göre davran derim ama
01 Yorumla
+1 yılBurada kızları bamyaya surulecek akli olmamakla suçlayıp bir erkegin de hem saygili olup hem de baska kadinlarla yatmasini savunan bunu bosanma sebebi olarak gormeyen ve fındık kadar beyni olmayan kart zamparalara bakma hayatım. Kendi ailene soyle. Icabina baksınlar.
20 Yorumla
+1 yılBu nasıl hayat, bu nasıl ideal bı nasıl eş sen nasıl insansın? Verme nikahı kızım. Önemli olan hükümet nikahı zaten 🙄 gurur bilmem ne hiç sorun değil. Yeterki karnınızdaki bebelerin ( şeref ve ar yoksunu hatsiyetsiz sapık saygısız) babası olsun değil mi? Sende akşam gelince ellerinle besle. Yetmedi üzerine çıkıp anırttır.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç üzülme. Emin ol onu sadece s*iker s*iker bırakır. Bir sürü var böyle karaktersiz. Sen napıcan tabi bir yere gidemezsin madem hamilesin. Boşver sen de kendine çocuğunla bir dünya kur. O eşinde eşşek gibi çalışsın size baksın parasını çatır çatır ye boşver. Üzüldüğüne değmez çok içten söylüyorum bunu. Çok arkadaşım oldu senin gibi. Boşanıp zorluk çektiler. Mesleğin olsa boşan derim o da yok. Boşver düşünme onu. Kendi hayatına bak düşünme mal kocanı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne iğrenç şeyler bunlar ya Allah başa vermesin.. 🤦🏻♀️ Huylu huyundan vazgeçmez eşin şu an eski sevgilisini kullansa da seni başkalarıyla aldatmaya devam eder. BOŞAN!
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma çünkü gözünle görmedin belki sana yalan söylüyorlar hemen ordan tasinabiliyorsan tasin sonra eşinden bütün parasını al ev ihtiyacı benim ihtiyacım diyerek o zaman başkalarına yediremez baktin en son kızı rezil et ailesine çevresine pislikler uzak dursun artık evli erkeklerden
00 Yorumla
+1 yılHer aciyi dusunmussun bir bebegin var evet haklisin yuvanin yikilmasini da istemiyorsun cinsellik bu zaman da iste ristemez duser erkek her gece istiyorsa seviserek bosaltip rahatlatirsin yani seviserek, sen musade ettikce onda bir rahatlik olacakdir eger ailen var ise annenle babanla bu durumu paylasmali ve bosanmalisin
00 Yorumla
+1 yılGit aldır bebegini bakamicaksan böyle bir ailede sefil büyüyeceğine aldır daha iyi koca desen koca degil gt baş oynak görümce desen yılan kayınça desen gtverenin teki en iyisi git gizlice aldır düşü dersin. sonrada boşan eşinden. rahatla kafana göre yaşa neler yapıyorlar sonra izle bak sen.
00 YorumlaBoşan sen kısura bakma ama delirdinmi o serefsız seni aldatsın nasıl mutlu olucaksın nasıl rahat edeceksın boynuzlanmsyı sacmalsma derım gıt boşan nafakanı da al gerekırse dava aç oylesı kısının yanında beklersen gerçekten dıycek bısry bulamıyorum sana sınırlendım
00 Yorumla
+1 yılNiye kaylanadın ki sana da yazık çocuğuna bakmak zorunda her zaman onu düşünüyorsan tavrını ortaya koy belki eşin kaybetme korkusu yaşar aklı başına gelir elinin altındasın gitmiyosun ne olursa olsun güveniyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılÖnce aç ellerini rabbine sıgın sonra ara ailenden birini gelsin alsın seni evden ve boşanma işlemlerine başla. Evden çıkarken tek kelime HOŞÇAKAL olsun.
11 YorumlaSenin yerinde olsam kızı önce ailesiylee tehdit ederdin ailen söylerim seni diye sonra seni gerekli makamlara şikayet ederim diyip bir güzel eltinidee aynı şekilde tehtit ederdim. Sonrada çık git ailenin evine çocuğu veren rıskı veriyor bir şekilde git işe çalış böyle bir aileyle ömür tüketme ama boşanınca aynı zamanda davada aç derim hepsine git bir psikiyatriye al bir rapor sun davaya gereken zaten yapılır yapılmasada en azından senin canının yandığı gibi biraz miğdeleri bulansın pasif kalma
00 YorumlaHiç bir desteğin var mı, varsa dava yı aç, aldattığı için güzel bir nafaka öder çocuğuna bakar maddi yönden manevi yönden sen ona yetersin, hak etmemiş seni.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Aile aile değil genelevi çocuğu gibi. Ne pis bir aile. Allah yardımcın olsun
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Bence eşin seni aldatmadı eltin ve kocasının kurmacası kocana sahip çık elalemi de boşver eltinle falan sık görüşme bir araya gelmemeye çalış
10 Yorumla
+1 yılCanım sende bu zeka olduğu sürece sürekli aldatilirsin kocaya tapana kadar kendini geliştirmeye çalış ayakların üzerinde durmasını öğren çocuğuna da kendin bak gösterme kimseye onlar koşsun peşinden nafasini da eşek gibi versin ne uğraşıyorsun
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak kendine yazik etme. Benimde eski sevgilim evli ve peşimde dort yil oldu birakmiyor ben kabul etsem adam herseye razi. Yani bu işler okadar kolay degil. Napacaksin sen evde cocuk buyuteceksin. Oda eski sevgilileriyle bulusacak yasayacakmi. O adamdan kurtul.
00 YorumlaBundan sonra o evliliği kurtaramazsın boşan başka çaren yok evli kalırsan metresi gibi yaşarsın karakterin bunu alıyorsa
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılHepsini okuyamadım baydı ama soru baelığına göre istemiyorsan katlanırsın ama nereye kadar bilinmez...🙄
00 Yorumla
+1 yılCanım sen orda durdukça o devam edecektir. Nedeni sen ordasn hep alttan alıp görmezden gelişin bunu biliyor. ... mesaj istek atar mısın bana?
00 Yorumla
+1 yılMidem bulandı ne iğrenç insanlar var boşan gitsin çocuğuna böyle pislik biri nasıl babalık edicek ama
Madem boşanamıyorsun ailesi falan yok mu kadının onlara söyle hatta tanıdığı herkese anlat rezil olsun pislik10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmayıp Sonra da defalarca aldatıldım diye aciz aciz burada ağlama.
10 Yorumla Ayrıl gitsin ya kimse kendisini bulunmaz hint kumaşı sanmasın
10 YorumlaSen çok safsın asıl sen eltine senin kocan seni aldatıyor diyecektin onun kocası hem senin kocanı ayartıp bozmuş hem de senin kayınvalidenle aranı bozmuş. Daha ilk başlarda onlarla fazla görüşmemeliydin
20 Yorumla
+1 yılÇok uzun tutmuşsun yarıdan sonra okumayı bıraktım çünkü anlayamadım. Boşanmak istemiyorsan boşanma.
00 YorumlaBelki aldatma olayı yoktur sana öyle geliyor olabilir, hamilesin tabiki ayrılma
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun, dua et bol bol Allah onları ıslah etsin. Boşan. Sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez. Olan sana ve bebeğe olur..
00 Yorumla
+1 yılBoşan ama kuru kuruya boşanma elinde kanıtın varsa tazminat davası aç böyle koca olmaz olsun bir kere yapan ikincisini de yapar
00 Yorumla
+1 yılAldatılıp oturmak bir kadının kendine olan saygısıni yitirmesidir. Bence boşan
10 Yorumla
+1 yılBosanmayacaksin bu kadar basil kusur bulma kusur ört sonunda kazanan sen olursun
20 Yorumla
+1 yılbosanma.. ama esine de sıkı bir ders ver. Seni kaybettigini dusunsun. terketecek gibi yap... asla bosnama ben bosandim geldim eve 13 yasinda karnimda kizimla yillardir rezil olduk
03 Yorumla
Soran+1 yılHm o yaptı peki
Soran+1 yılDiger kadinla yasiyormu
- +1 yıl
ben aldattigi icin bosanmadim.. baska sebepten bosandim.. eski esim bekar
+1 yılYıl 2020 çoğu herkes bu şekilde zaten sadık evlilik yok ki alış ve görmezden gel ya da boşan senın kararın
00 YorumlaCikarilacak ders vol1 Gorucu usulu evlenmeyin arkadaslar.. sevin.. kalbiniz carpsin.. pir pir atsin.. baskalarina bakamasin..
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bekle, çocuğunu doğur. Sonra kanıt topla mahkemeye ver. İkisininde ağzına şış. Donuna kadar da alırsın merak etme. Sonra kız bakacak mı buna bakalım
10 Yorumlabasina ne geliyorsa hakediyorsun sen... cahilsin cunku
11 Yorumla
+1 yıltekrar aldatılmayı mı bekliyorsun yoksa yaşlanmayi mi
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatilmayan kadin varmidr acaba
- +1 yıl
yoktur elbette ama yine yapar kabul edebilir misin
Bir yuva kolay kurulmiyor kocadır gözü kayar başkasına önemli olan onu elinde tutmak onu mutlu etmek senin elinde fazla sık boaz etme güler yüzle karşla ki sana dönsün yoksa tamamen kaybedersin
08 Yorumla- +1 yıl
Ayni seyi kadinlar icinde soyluyomusun ya. Karinin gözü kayip baskasinin altina yatsa böyle dermisin cok merak ettm. Gozu kaymis napalm yuva kolay kurulmuyor diye
- +1 yıl
Kurani kerimle ne alaka kardesim bu. Kurani kerim sana git evlen sonrada gozun eski sevgililerine kaysin evdeki hamile kadini üz perisan et uckurunun derdine düşüp demiyor siz erkklerin kudurmusluguna kurani kerimdede oyle diyor diyip kulpmu takmaya çalışıyorsunuz. Kurani kerimi siz nelere alet ediyosunuz. Dort es muhabbettinden bahsediyosan oda ozmanda cok eşlilik yaygin oldugu icin o sekilde indi. Ayrica dort es aldiginda onlara esit davranman lazim. Buda senin icn zordur davranamazsin oyuzdende tek es senjn icn uygundur yoksa kaybedersin diyor. Allah sorar diyor yani. Abi acayip sinirlendim. Nasil kafa lan bu.
- +1 yıl
Ulan sizin zihniyetine tüküriyim. Kadinin hakki yokmus he gerizekali hee. Gitte inandigin dini doğru duzgun ogren allahin manyağı
+1 yılAldatılıyorsun ve boşanmak istemiyorsun. Bu gurursuzluktur. Senin gururun birilerinin ayaginin altinda tapdalanmasi icin mj var?
Boşa gitsin00 YorumlaEger sıgınacak. bir. yerin varsa hic. bekleme git. O aileden bir bok olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle devam eder hep senin olmaz herkesin olur
#Emirhancankir100 Yorumla İlk defa aldatılıyorsan cocugun da var hata yapmıstır diyip bir şans daha verebılırsn ama eger ikinci oluyorsa bu zevke girer bosan gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstediğimiz her şey olmuyor ne yazık ki bazen bazı şeyleri istemesek de yapmak zorunda kalıyoruz istemesen de yap bunu 1 kere bir daha yapar seni aldatan seni hak etmiyordur bırak gitsin
00 Yorumlaseni sevmediği için oyun olmasın san eşin itiraf ettimi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmak istemiyorsan boşanma, karar senin.
00 Yorumla
+1 yılBu ne la böyle en az 3 sezon dizi çekilir 😲
10 Yorumla
+1 yılBoşan. Seni akdatıyirsa
00 Yorumla
+1 yılEşini bebeği aldırmakla tehdit et
00 YorumlaYorumlara bak rezalet
00 YorumlaBoşan
00 Yorumla
+1 yılKurtar kendini o kanı bozuk aileden kendini
00 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi