Aldatıldım ama boşanmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Gorucu usulla evlendim eltim beni hiç sevmiyor onun arkadasi esimn eski sevgilisi oluyor onla degil benle evlenmis belki omdam hep kaynanama dedikodumu yapib iş çeviriyi, Eşim ben hamileyken eski sevgilisiyle beni aldatmış nasıl olmus, eltim bir ayına adana ya gitmisdi evde eşimin abisi zaten sürekli kız falan alıyor, esimide bir ara aradi evde cok guzel iki kari var gel falan diye kiyameti kopardim, arkadan gelip duydum evde hemen karşı binada onun abisinin kanı çok bozuk sokakta bakmadigi kimse yok, dönüp bakar karı kıza, şimdi eltim dediği evden atlet çıktı s beden memet (abisi) dediki ismailin (kocamin) esra (eski sevgilisi) ile görüştüler ondan faln dedi diyor bana dedi, kaç gündür binada abisinin balkonda kaç tane kızla konuştuğunu gordum biri geldi biri gitti ama demedim ona sen yokken eve almadığı kimse yoktu diye, ama eşim beni aldatmış olabilceginide düşündüm cunki son zamanlar acayip degsti ayrıca eltiim esimin eski sevgilisiyle arası çok iyi belki hamile olduğum icin bilerek adanaya gitti esrayla kocam rahat buluşsun diye eşimin abiside beni sevmiyor kurdum diye bilerek tuzak yaptılar diye dusundum, eşimin 1sene oldu evleneli , işini kurmuş düzeni var maddiyatı yerinde şimdi diyorumki kendime ben gitsem karnımdaki çocuğu ne şartlarda buyutcem ona yazık olmazmi ailemin maddiyatı iyi degil çocuğumun rızkını eski sevgilisylemi yesin, vermicem nikâhımı metres gibi kalsın diyorum, eşim zaten bana git demiyor onu o benimle ayrılığa dayanamıyor falan ben anlattım ona sistem bu karım bu dedim diyor bna napsam ya gitsem kız sevincek yuvasini yiktim diye , sizce napmalim?
Güncellemeler
+1 yıl
Hamilelikten dolayı cok agresifim hani kizin fırsat kullandigini dusunuyorum birde eşimle aramız cinsellik azalfi doktor dusuk tehdidi var dedihani geçici olark olduğunu dusunuyorym belki gozu kaydi falan
Güncellemeler
+1 yıl
Bire ben once kendimi sucladim cunki aşırı kiskanc aşırı takıntılıyım esimi cok sıkıyordum hep karsiiyordum zaten hiç 6aydan uzun süren iliskim olmadi kimse benimle nedense yapamiyordu kiskancliklarima tahammul edemiyordu
Aldatıldım ama boşanmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?