Aynı siniftayız üniversite de İlk başlarda gayet benimle ilgilenen biriydi ben pek yüz vermedim benden bir yaş küçük diye ama olmaz da demedim
Şimdi yanımdan geçerken bile hiç yüzüme bile bakmıyor
Aynı siniftayız üniversite de İlk başlarda gayet benimle ilgilenen biriydi ben pek yüz vermedim benden bir yaş küçük diye ama olmaz da demedim
Şimdi yanımdan geçerken bile hiç yüzüme bile bakmıyor
Selamlar,
İyide adamı sen zaten kendin geri çevirmişsin :) İstiyorsunuz arkanızda dolaşsın siz olmadan nefes bile alamasın. Bu kaçan kovalanır taktiği her zaman işe yaramıyor maalesef. Belki de kendisi başkasının peşine düşmüş olabilir. Birazcık zamana bırakıp görmekte fayda var.
Merhaba, bence artık umudu kesmiş sizden yani olmayacağını anlamış çünkü sizden yeşil ışık alamamış bu konuda ve muhtemelen başkasının bulmuş da olabilir yani bu da ihtimal dahilinde diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yüz vermedikten sonra da neden umursamaz olduklarını niye merak edersiniz hiç anlamam :D
Senden gerekli ilgiyi göremeyince o da ilgi alakasını kesmiş işte.
Cevap
10Cevap
Sevmediği içindir muhtemelen
fazla naz aşık usandırır
birine yüz vermezsen o da ilgisini keser. şimdi neye ağlıyorsun ilgisi yok diye anlamadım
Muhtemelen artık senden etkilenmiyor. Yoluna bakmanda fayda var.
Göz göze gelmemeyw çalışıyordur, gururu incinmiştir
Sizin bu tavırlanızdan sıkılmış ve sizi hayatından çıkarmış. Doğru olanı yapmış.
Çocuk gururlu demekki sen niye soruyorsun ki sevmiyosja
Değerini bilseydin mecbur değil sana hep ilgi göstermeye
Umursamazlık önemseme demektir bu duyguları farkettirrmeden yitirmesine sebep olan bir davranışının etki yapmıştır bence bunu açık açık sorun iyiysede kötüysede netleştririn en kötü karar kararsızlıktan iyidir
Dünya nihayetinde sizden ibaret değil. Ne yapsın yüz vermiyorsanız, peşinizden mi koşsun. Öyle bir devir yok yani maalesef kii
Umudunu kaybetmiş olabilir, artık hoşlanmıyor olabilir ya da taktik uyguluyor olabilir..
baska bir secenek ortaya cıkmıs olabilir, ugrasmak istmeiyor olabilir, umduu kesmis olabilir
Sende umursama gitsin
ya baskası var ya da gururlu
Ne kadar aciz bir durum bir insanı kandırmak
Yakinlasman iyi deyil ondan bakmiyordur
Baskası var
başkası var..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?