Sevdiğim kızla çok samimi ve çok yakındık ama artık benimle ilgilenmiyor genelde instagramda veya başka bir şeylerle ilgileniyor, konuşurken aniden çıkıp gidiyor ne zaman sorsam işi var ama sağda solda online yakılıyorum ve yazsam bile görüldü yiyorum sizce bu durumu nasıl çözebilirim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yorumlarını okudum. Agresif ve öfkeli :D
çiçeğine korum ha
Neyse sana ciddi olarak şunu söyliyim. Seni düşünmeyen birine yer verme. Peşinden koşma.
Görüşmeyerek en net çözüm bu üzülme dostum ama kız senden epey bir sıkılmış bu durumu bende yaşadığım için rahat rahat söylüyebiliyorum
Her konuşmamızda soruyorum sıkılıp sıkılmadığını ve eğlediğini böyle bir şey olmadığını söylüyor. Ondan başka kimsem yok
Kanka zaten sıkıldım senden diyemiyoruz ve onların bizden sıkılmasını bekliyoruz bu işler böyle yürüyor 2-3 gün daha dene aynıysa sonunda sen üzülüceksin demektir
Olayı uzatmak yerine yüzüne söyleyip saçma sapan karşı tarafın kendine eziyet etmemesini sağlamak mantıklı değil mi? Her türlü üzülüyoruz zaten bekleyince daha mı az etkiliyor? Yani direkt demek varken böyle yapmanın mantığı ne?
Biz olayı uzatmıyoruz normalde sıkıldığını normal bir insan çok kolay anlayıp hemen uzaklaşıyor zaten ama böyle saf aşıkların anlaması biraz uzun sürüyor tabi ve kabullenemiyor ne yani o sana sıkıldığını söyleyince hiç itraz etmeden cevap dahi vermeden silicek misin zaten gayet açık ve net değl mi bak sen görüşmek istiyorsun ve nasıl tepkilerin sürekli düşünüp onu buraya sorucak kadar peki ya o?
Oda işte senden başka herşeyle ilgilenerek seni çok üzerler dostum gözünü aç biraz derim
Beni zaten çok üzdüler. Hiçbir sosyal medya hesabım yoktu. Onun için açtım hani konuşabilelim diye ama sonuca bakıyorum benden başka herkesle muhabbeti var. Evet safça aşık olan biriyim karşımdakinden kötülük beklemiyorum. Arkadaşlarımın olduğu dönemler çok eğlenceli olduğumu da söylerlerdi evde ailemle de sürekli güler eğlenirim ama bu sıkılma ne ki bir insan neden sıkılır ki? Eğlenicek veya eğlendirebilecek o kadar çok şey var ki. Monoton şeyler de yapmıyoruz yani ama böyle olunca her yeri kapatıp kaybolasım geliyor artık.
Kız güzel olduğunu farkındaysa istersen çok büyük iyilikle önüne dünyaları ser o farklı bir amaçla kullanıcaktır. Bence başkasıyla görüşmeni tavsiye ederim senin tercihin sadece kızda kendimi gördüm biraz ve onun yapamadığını kendim yapmak istedim
Yeri geldiğinde de insanlar birbirlerine neden iyi biriyle tanışamıyorum diye dert yanar değil mi? Peki şimdi benim suçum iyi biri olmak mıydı? Düzgün bir şekilde davranıp hatalarımı düzelterek bir şeyler yapmaya çalıştım hep.
Bence ona haddini bildir ve hayatından çıkar
Ondan başka kimsem yok ve kaybetmek istemiyorum. Mümkünse çözmek istiyorum. Bunca zaman sonra zar zor birine güvenip kendimi açtım.
Kendini ezdirerek çözemezsin hayatta bir sürü kız var
Doğru söylüyorsun bir sürü kız var ama ben herkese kendini açabilen biri değilim. Bu kıza bile 2-3 sene yalnız kaldıktan sonra kendimi toparlayıp anca konuşabildim. Yani ne zaman böyle biriyle tanışsam sonu aynı veya daha kötü bitiyor. Sosyal olma kısmını tamamen bırakmama ramak kaldı.
O zaman kendini değiştir köpek yerine konmaktansa bu daha iyi
Haklısın aslında sürekli empati yapıp karşı tarafı düşünmek yetti artık beni düşünmeyen insanları ben de düşünmeyeceğim.
Aferin biraz kendinize değer verin
Uzun süre sessiz kal ve onda merak uyandır
Teşekkür ederim. Bir deneyeceğim ama sessiz kalmam zor olucak.
Neden zor olsun hayatın ondan mı ibaret? Kendine farklı ve eğlenceli uğraşlar bulmalısın
Bir sürü uğraşım var zaten ancak sosyal değiller kendi kendime muazzam eğlenebilen biriyim zaten ama sürekli aklımda o var.
Kafanı meşgul et olabildiğince, daha önemli ve zaman alıcı uğraşlar bul
Hayatımdan çıkardım.
Aaaa ne zaman?
Tam olarak 4-5 dakika kadar önce uzun bir mesaj yazarak sorunları ve yaptıklarını söyledim ve konuşmayı kestim (engelledim).
Engellemen doğru olmamış
Bana saygı duymayan birine saygı duymamı bekleyemeyiz öyle değil mi?
Muhabbeti kesersin o ayrı ama engellemen doğru olmamış
Neden doğru olmamış açıklar mısın? Onun bana yaptıkları doğru muydu yaparken? Ben üzülebiliyorsam o bunu düşünmeden bazı şeyleri yapabiliyorsa ben neden yapamayayım?
Onun yaptığı doğru değil haklısın o konuda ama engellemek olgunca bir davranış değil bence.
Olgunca olup olmaması çokta umurumda değil artık hayatımda beni üzen insanın yanımda yeri yok bundan sonra. Peşinden koşup ulaşamayan bendim.
1 ay sonra da umarım bu fikirde olursun
Kolay kolay fikirlerim değişmez emin olabilirsin. Ben zaten uzun zamandır insanlarla konuşmuyordum bu tanışma ve konuşma daha sonra ilişkinin başlaması çok rastgele oldu ama artık rastgele olmasına da izin vermeyeceğim.
Hayatında herşeyin hayırlısı olur umarım:)