Sevgilim benimle artık hiç ilgilenmiyor?

merhaba biz sevgilimle yaklaşık 1.5 yıldır tanışıyoruz kendisiyle bir çok problem yaşadık şimdiye kadar hepde aynı şeyler yüzünden tartışıyoruz mesela hep 1-2 ayda buluşmamız gibi kendisiyle ama 20 dakikalık mesafe var aramızda hep işini bahane ediyor sabahtan geceye kadar çalışıyor tamam ama insan haftasonu zaman ayırır ya da sanahları mesela gelir okula götürür neyse bizim son 1 aydır aramız bir türlü düzelemiyor 1 ay önce tartışmıştık ondan beri aramız soğuk kendisi çok değişik ve zor bir karaktere sahip ben hep sevgimi gösteren birisi değilim diyor ve böyle hep aşkımcanım diye yazmak istemiyorum diyor ama bundan öncede bunu diyordu ama yinede öyle güzel cümleler kullanıyordu 1 ay oldu bana beni sevdiğini söylemedi artık öpüşmek istemediğini söyledi ben ne anlıyayım bundan dün çok önemli bir sınavım vardı bunu biliyordu bana yazmadı ve sormadı onun yerine başkalarına tiktokda yorum yaparken yakaladım kendisine bunu söyledim bir kaç kere yazdı cevap vermedim sizce ne yapayım
Güncellemeler
+1 yıl
kendisinin değiştiğini söyledim ve bana bunu onunda fark ettiğini ve mutsuz olduğunu ailesini mutlu edemediğini içinde kötü bir his olduğunu söyledi beni artık sevmiyorsan söyle dedim ben hiçbir şey bilmiyorum sadece gelecekte seni yanımda istiyorum diyor ben ne yapıcam bana akıl verin lütfen sizce nasıl davranmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
benden zaman istedi kendisi düzeleceğini söyledi ama ne kadar süreceğini bilmiyormuş bende bahane bunlar dedim ve çocuk kandırdığını sanma dedim seni tutamam seni oyalamak istemiyorum gibi şeyler söyledi ve artık sabrımın aonuna geldi onu her yerden engelledim 3-4 gündür insan bir yazardı resmen zaman kaybıymış kendimi kaybetmişim onu sevicem diye
Sevgilim benimle artık hiç ilgilenmiyor?