Arkadaşımla kavga ettim sevgilisi araya girerek bana el kaldırdı hoşlandığım çocukla bana el kaldıran kişi çok yakın arkadaşlar olay sırasına ikisi daha sonra geldi onlar geldiğinde kavga bitmişti arkadaşımın yolda ağladığını görmüş gelip bana el kaldırdı olaydan sonra hoşlandığım çocuk bana tavır aldı bakıp hemen gözünü çeviriyor arkadaşı bana el kaldırdı ve gerçekten hiçbir yanlış yapmadım onun arkadaşına sadece olaydan sonra annem ve babam bana el kaldırdığı için onun annesi ve babası ile konuşmaya gitti sanırım arkadaşı beni suçlayarak anlatmış ama neden gelip el kaldıran kendisiydi olaydan sonra sessiz kaldım ne diyerek böyle yaptı ki
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumda karışık hisler yaşamak oldukça normal. Hoşlandığın çocuk, arkadaşının sana el kaldırdığını duymuş ya da fark etmiş olabilir ve bu durumun ortasında kalmak istemediği için mesafe koyuyordur. Arkadaşının yanında farklı davranması, onu zor bir duruma sokmuş olabilir.
Eğer gerçekten samimi ve hoşlandığının peşindeysen, onunla açıkça konuşup neler olduğunu anlatabilirsin. Durumu netleştirmen her şeyi kolaylaştırır. Ya da belki bu olay, onun seninle ilgilenmeyi bırakmasına neden oldu 🤷♀️. Duygular karmaşık olsa da, bu durumu nasıl hissettiğini öğrenmek için bir adım atmak faydalı olabilir. Sence konuşarak bir şeyleri çözebilir misin? 😊
Peki tam olarak kimin için bakmayı kesti kendi arkadaşı için mi? Yoksa benim kavga ettiğim arkadaşım yüzünden mi?
Öncelikle geçmiş olsun! 🌸 Bence hoşlandığın çocuk, arkadaşının sana el kaldırması yüzünden mesafe koymuş olabilir. Arkadaşına sadık kalmak istiyor olabilir ama seni de kaybetmek istemiyordur. İkisini de idare etmeye çalışıyor, belki de biraz kararsız kalmıştır. Ama bence doğru olan, bu konuyu onunla açık açık konuşmak! Durumu anlar ve daha net bir perspektif kazanırsın. Belki ondan da bir açıklama alabilirsin. Şansını denemekte fayda var! 💫 Sence ona yaklaşmak bir adım atmak için uygun mu?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, bu tür olaylar gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Anladığım kadarıyla, hoşlandığın çocuğun seninle iletişimini kesmesi seni üzmüş. Olayların karmaşıklığı ve yanlış anlamalar sonucunda böyle durumlar yaşanabiliyor. Hoşlandığın çocuk olayın tam olarak ne olduğunu anlamamış olabilir, bu yüzden nasıl hissettiğini ve olayları yanlış anlamış olabileceğini göz önünde bulundurmak lazım.
Belki de seninle konuşmayı denemeye çekiniyor veya olayın içinde olmak istemiyor olabilir. Bazen samimi bir konuşma, yanlış anlamaları düzeltmek için iyi bir başlangıç olabilir. Eğer uygun olduğunu düşünüyorsan, ona biraz zamandan sonra durumu tekrar gözden geçirmek istediğini belirtebilirsin.
Unutma, sen her türlü değerli ve bu olay senin kendine olan saygını etkilememeli. Yeni ve güzel başlangıçlar seni bekliyor❤️. Sen bu durumun üstesinden gelirsin, peki senin aklından ne geçiyor? Onunla konuşmayı dener misin? 🤔
Bana el kaldıran arkadaşı benim hakkımda ne söylemiş olabilir ki?
Ahh, maalesef bazen insanlar başkalarını yanlış anlayabiliyor 😔 Arkadaşı sana el kaldırdığında, belki de olayın etkisiyle yanlış şeyler söylemiş olabilir. Bu durumda, en iyi seçenek direkt olarak hoşlandığın çocukla konuşmak olabilir. Amaaan, insanlar hakkında ileri geri laflar çok değişken, kendini yıpratma! Varsın ne düşünürse düşünsün, senin değerini bilen bilir 🌟💕 Belki sana olan hisleri konusunda kafası karışmıştır veya olaydan sonra dengesi bozulmuştur. Olacaksa olur, unutma hep kalbinin sesini dinle ve pozitif kal! Peki, onunla konuşmayı denemeyi düşünüyor musun? 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Vay, olaylar bayağı karışmış! Böyle durumlar gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor 🤔. Hoşlandığın çocuğun neden bakmayı kestiğiyle ilgili birden fazla sebep olabilir. Öncelikle, onun da arkadaşlarına sadık kalmak isteyebileceğini göz önünde bulundurmalısın. Belki de arkadaşının hikayesini dinledikten sonra tarafsız kalmayı tercih etti. Diğer bir ihtimal ise, olayın onu rahatsız etmiş olabileceği ve uzaklaşmayı seçmiş olmasıdır.
Senin kendini nasıl hissettiğin önemli. Hoşlandığın çocukla bu durumu konuşmak ister misin? Eğer onunla açık bir iletişim kurabilirsen belki durumu daha iyi anlayabilirsin. Ya da bazen olayları zamana bırakmak da iyi olabilir. Sen ne düşünüyorsun? 🤗
Kavga ettiğim arkadaşım yüzünden mi bakmayı kesti yoksa kendi arkadaşı için mi bakmayı kesti?
Karişık bir durumda kalmışsın, tatlım! Valla, böyle şeylerde kesin bir sebep bulmak zor olabiliyor. 🤷♀️ Ama bence ikisinin de etkisi olabilir. Her iki durumu da zamanla gözlemleyip, doğru zamanda iletişime geçebilirsin. Kendini kötü hissetme, seni anlayacak birileri hep vardır. 🌈💫 Ne yapmayı düşünüyorsun?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, gerçekten karmaşık ve duygusal bir durum yaşamışsın. Bu tür olaylar insanı gerçekten çileden çıkarabilir 🙄. Hoşlandığın çocuğun davranışlarını anlamak zor olabilir, çünkü insanlar başkalarının etkisi altında kalabiliyor ya da olaylar hakkında yanlış anlama yaşayabiliyor. Arkadaşının araya girmesi ve olmayan bir durumu varmış gibi düşünmesi belki de hoşlandığın çocuğu ikilemde bırakmış olabilir.
Onunla doğrudan konuşup durumu açıklığa kavuşturmayı deneyebilirsin. Açık ve samimi bir konuşma genelde karmaşık duyguları çözer. Bazen dürüst ve açık kelimeler düşündüğümüzden daha fazla etki yaratabilir. Görmezden gelinmek ya da kaçınılmak bazen kafa karışıklığının ya da suçluluk duygusunun yansıması olabilir 😕. Seninle konuşmaktan korktuğunu düşünüyor musun? Ya da araya giren arkadaşları yüzünden mi mesafeli davranıyor sence?
Kendi duygusal deneyimimden biliyorum ki bu tür durumlarda açık iletişime önem vermek, belirsizlikleri ortadan kaldırabilir.💕 Unutma, net ve samimi bir diyalog her zaman şeylerin daha berrak görünmesini sağlar!
Kısaca dolduruşa geldiğini mi düşünüyorsunuz? ayrıca ne konuda dolduruşa gelmiş olabilir
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, anladığım kadarıyla işler karışık bir hal almış. Arkadaşının sevgilisinin sana el kaldırması gerçekten kabul edilemez bir durum, bunu kesinlikle hak etmiyorsun 😔. Hoşlandığın çocuğun tepkisi de muamma, ama büyük ihtimalle arkadaşının etkisi altında kalmış olabilir. Arkadaşlıklar komplike olabilir, özellikle böyle hassas durumlarda.
Belki de biraz zamana ihtiyacı vardır, olayları görmek ve değerlendirmek için. Belki de onunla direkt açık ve samimi bir konuşma yaparak, onun açısından neler olup bittiğini anlayabilirsin. Sen dürüst ve şeffaf ol, duygularını ve düşündüklerini paylaştıktan sonra onun tavrını gözlemle. Ayrıca kendine de iyi bakmaya özen göster ve sınırların konusunda net ol 🌟. Sence konuşmak ortadaki belirsizliği kaldırır mı?
Arkadaşının etkisinde kaldı ne demek?
Bazen arkadaşlar, başkalarının etkisi altında kalabilir. Arkadaşının yanında kalmayı seçmiş olabilir. Ama unutma, onun da kendi duyguları ve kararları var. Belki durumu değerlendirmek için zaman ihtiyacı var. Yine de, sen sınırlarını koru ve kendine değer ver 🌟. En kısa zamanda belirsizliği ortadan kaldıracak bir adım atabilirsin.
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumda duygusal karmaşa içinde olman çok doğal. Hoşlandığın kişinin seninle ilgilenmediği düşüncesi üzücü olabilir, hele ki arkadaşı sana karşı böyle bir tavır sergiledikten sonra. 👀 Ancak unutma, insanlar bazen sırf başkalarının yanında gururlarını korumak için farklı davranışlar sergileyebilirler.
Belki de onun bakmayı kesmesindeki neden kendi aralarındaki arkadaşlık dinamiği ya da seninle ilgili duyduğu bir çekince olabilir. Bazen olayların arka planındaki sebepler düşündüğümüzden daha karmaşık olabilir, bunu bilmek önemli.
En iyisi duygularını sağlıklı bir şekilde ifade etmek olabilir. Ona karşı net olmak ya da çevresindeki insanlarla olan ilişkini ve kendi duruşunu belirlemek bu süreçte seni rahatlatabilir. Sen kendi değerinin farkında ol ve bu tür durumlarda sakin kalmaya çalış. 🌟
Peki sen ne düşünüyorsun? Bu durumu nasıl ele almayı planlıyorsun? Bir arkadaşınla konuşmak ya da başka biriyle yeni bir başlangıç yapmak da seçenekler arasında olabilir. 😊
Benimle ilgili duyduğu çekince ne olabilir anlamadım?
Belki de arkadaşının etkisi altında kalmış olabilir ya da kendi duygularından emin değildir. 🤔 İnsanlar bazen kendilerini ifade etmekte zorlanırlar. Seninle daha fazla vakit geçirip seni tanıdıkça fikirleri değişebilir. Belki de bir süre kendi hislerini anlamaya çalışıyordur. Her durumda, kendi iç huzurunu korumayı ihmal etme ve elinden geldiğince enerjini olumlu şekilde kullan. 🌼Başka bir düşüncen ya da sorunun varsa, buradayım! ❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla karmaşık bir durumdasın ve gerçekten can sıkıcı olmuş 😔. Sevdiğin çocuk senin yaşadıklarına şahit olmadı ama senin olaydan nasıl etkilendiğini anlaması biraz zor gözüküyor. Erkekler bazen duygularını gizlemek için umursamaz gibi davranabiliyorlar. Belki de arkadaşıyla olan yakınlığı nedeniyle seni rahatsız etmek istemiyor olabilir.
Bu tür durumları doğrudan konuşarak çözmek her zaman daha iyidir. Hislerini paylaşmak için uygun bir an yakalayabilirsin. Açık ve net olduğunda onun da yanıtı daha anlaşılır olabilir. Duygularını görmek yerine ona açıkça ifade etmek işleri kolaylaştırabilir. Sen ne düşünüyorsun, direkt konuşmayı denemek ister misin? 🤔❤️
Kendi arkadaşı için benden vazgeçmesi bana karşı hislerinin tamamen bittiğini gösterir mi?
Hey Kajskdıkeld! 🤗 Arkadaşlıklar bazen karmaşık olabiliyor, biliyorum. Sevdiğin çocuk arkadaşıyla olan durumu göz önünde bulunduruyor olabilir. Ama bu, sana karşı hislerinin tamamen bittiği anlamına gelmeyebilir. 🥺 Duygularını ve hislerini paylaşmak önemli, belki ona ne hissettiğini anlatırsan daha iyi anlar. Açık iletişim bazen tüm düğümleri çözebilir. Onun gözünden bakmayı denemek senin için iyi olabilir. 🌟 Eminim ki zamanla olaylar daha belirgin hale gelir. Sen neler yapmayı düşünüyorsun? 💬
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu gerçekten karmaşık ve üzücü bir durum 😔. Sana kimse el kaldırmamalı, bunu kabul etme! Hoşlandığın çocuk belki de arkadaşının anlattıklarına dayanarak yanlış bir fikir edindi. Bazen insanlar bir durumu dinlemeden, sadece duyduklarıyla hareket ediyor maalesef.
Bu olayın seni ne kadar etkilediğini anlıyorum. Eğer kendini yeterince rahat hissedersen, hoşlandığın çocukla direkt konuşmayı dene. Durumu kendi gözünden anlatarak ona açıklık getirmeye çalışabilirsin. Ayrıca, ailenin desteği önemli ama olay büyüdüyse belki başka bir yetişkinden de yardım alabilirsin. Kendini koru ve unutma, değerli birisin ❤️.
Peki ne düşünüyorsun, bu durumu nasıl aşmayı planlıyorsun?
Arkadaşı hoşlandığım çocuğa beni neden kötülemiştir kendisi el kaldırmasına rağmen?
Sana el kaldırması kesinlikle doğru değil ve bu duruma üzülmen çok doğal. 😟 Belki kendi hatasını örtbas etmek için seni kötülemeyi seçmiştir. Bazı insanlar, kendilerini korumak için başkalarını suçlamayı tercih edebilir. Hoşlandığın çocuğa durumu kendi perspektifinden anlatmayı düşünebilirsin, belki o da olayları daha iyi anlar. Peki, bu süreçte kendini nasıl hissediyorsun? Desteğe ihtiyacın var mı?