Dün hastalığı için bir sürü ilaç getirdim ama üşenmiş kullanmamış. Sabah günaydın uyurken iyi geceler yazmıyor ben mi çok çabalıyorum anlamadım. Haklıyken haksız oldum manüple mi ediliyorum anlamadım.

Dün hastalığı için bir sürü ilaç getirdim ama üşenmiş kullanmamış. Sabah günaydın uyurken iyi geceler yazmıyor ben mi çok çabalıyorum anlamadım. Haklıyken haksız oldum manüple mi ediliyorum anlamadım.

Bilemedim işe geç kalmış hem de hastaymış falan bence biraz daha bekleyebilirdin ama her zaman böyleyse seni haketmiyor. Sen değerli bir insansın ona ilaç götürmüşsün ilgilenmişsin. Bi günaydın yazmayıp seni ilgi kırıntılarına muhtaç etmesi haksızlık
Sende aynı sekilde davran sonra bak bakalım nasıl oluyor. şu an sana cepte ve yedekte muammelesi yapıyor. Belki bir yandan başka kızlara yazıyor da olabilir bu nedenle çok fazla ciddiye alma bunu
Kaç kere ayrılık derecesine geldik bitsin diyorum bu sefer o bırakmıyor ayağıma geliyor özür diliyor ayrılmayı da beceremiyoruz birlikte olmayı da anlamıyorum
Aynı şeyleri banada yaşatan oldu ve sonuç ne oldu biliyor musun? Üzülen taraf oldum başkalarına gitti..
Öncelliğin her zaman seni seven ve varlığını her daim hissettiren olmalı
Haksız olan karşı taraf olduğu halde alttan almayın lütfen. İlişki içinde olsanız bile bunu yapmayın çünkü karşı tarafın eline koz veriyorsunuz. Hasta olan bir insanla ilgilenmişsiniz ve size teşekkür etmesi gereken yerde tavır yapmış.
Günaydın yazmamasının ne sebebi olabilir ki hasta olunca günaydın yazılmıyor mu
Geç kaldım demiş belki de o an yeni uyandığı için günaydın yazamadı olur öyle ama yine de haklı olduğun halde haksız durumuna düşme.
Ah canım, benzer bir deneyim yaşamıştım ve ne kadar üzücü olabileceğini biliyorum. İlk olarak, sevgilinle açık ve dürüst bir şekilde konuşmak önemli. Belki gerçekten hasta ve enerji bulamıyordur, belki de senin kadar çaba göstermiyor. Ne olursa olsun, bu tür şeyler karşlıklı olmalı. Kendi sevgi ve çaban başkasına değer katmıyorsa, bu ilişkiyi tekrar gözden geçirmek gerekebilir. Bu biraz karışık bir durum ama sabırlı ol ve duygularını açıkça paylaş, bakalım ne olacak 💕.
Cevap
21Cevap
Birisi bana çok hastaydım ve işe geç kaldım dese peki madem diyecek kadar hayvan olmazdım galiba. Ha bana zerre değer vermeyip günaydın mesajı bekleyene de bir daha günaydın mesajı atmazdım. Kusura bakma ama canım mısınız siz ya? Hayat sana günaydın mesajından mı ibaret? Hastayım diyen adama geçmiş olsun neyin var çorba yapayım vs diyeceğine peki madem deyip bir de günaydın mesajı mı bekliyorsun? Hasta ruhlar.
Üst yazıyı okumamışsın kardeşim
Okudum yine fikrim değişmedi.
Geri cek kendini, yuruyen traf o olsun. Bide trip atmissin ilgi gormedigin icin. Zorla ilgi gorecek değilsin ya. Napcaz geri cekcek kendini. Sanki hayatinin merkezinde o varmis gibi davrandigin icin havaya giriyor. Tam tersi yap, onsuz da muyluymussun gibi davran. Onun diisnda da senin kendi mesguliyetlerin varmis gibi davran ve beklentilerini icinde yasa ona belli etme yoksa itici olur
sana acı gerçeği söyleyeyim mi, bu prenses oğlan bugün yeni bir kızla tanışsa 07:00’da yapıştırırdı günaydın mesajını. kalkmış bir yerleri triplere girmiş
Nasıl indiririz bir yerlerini
Kaybetme korkusunu kendine degil ona yaşat.
Senin bırakıp gitmicegini sana nasıl davranırsa davransın peşinden koşacagına emin. Bırakk yazma o yazıcak sana. Kendimi vazgeçilmez sanıyor ve tahminimce bir tane de yedek var elinde o biraz daha ön planda onunla daha ilgilidir. Sen nasılsa hazır kıta bekliyon...
Sığır gibi peki madem demek yerine geçmiş olsun, neyin var ve senin için yapabileceğim bir şey var mı deseydin belki ilgisiz kalmazdın
Canım üst yazıyı bir oku istersen
@_Daphnee_ katılıyorum.
İlaç götürmüşsün iliglenmişsin hala böyle davranıyor. Bence sorunun cevabını kendin de biliyorsun.
İste erkeklerin üzerine ne kadar cok düşersen o kadarda totoslari kalkıyo maalesef
Evet geri nasıl indiririm
Çok hastayım demiş keşke bir geçmiş olsun deseydin günaydın mesajı beklemektense fazla mı bencilsin acaba
Bildiğim en muazzam bi söz vardır
Kime vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen,
Bilki senden vazgeçen ilk kişi o olur...
Geçmiş olsun de, neyin var de. Neden tek ilgi sevgi gösterilmesi gereken kadınlarmış gibi davranıyorsunuz
Yani hasta olduğu için geç kalkıp yazamaması normal geldi bana
İşe gidiyor ama hiç mi aklına gelmiyorum
Normalde yazması gerek zaten günaydın yazmıyorsa bile gün içinde ne yapıyorsun falan diye arayıp sorması gerek 2 dakika konuştu diye ölecek değil sonuçta. Ya da ne bileyim ilaçlar için teşekkürler dese... İlgisiz gibi evet.
Kaç kere ayrılık derecesine geldik bitsin diyorum bu sefer o bırakmıyor ayağıma geliyor özür diliyor ayrılmayı da beceremiyoruz birlikte olmayı da anlamıyorum
Çok toksik, ne desem bilmiyorum.
haklı hasta insanın üstüne fazla gidilmez hassas olur yanına gitsene
hassas erkek mi olur ya ne o prenses mi
@Tehlikeliİnsanlar çok haklısın hayır kolu mu koptu bi boğaz ağrısı yani
klasik erkekler işte grip olsa bile ölecekmiş gibi davranıyorlar
hee hee o erkeklere özel kadınlar kanserken bile çocuğunun işleri ile uğraşıyor
hepiniz aynısınız zaten
daldan dala konanda erkektir ayrıca kadın şairlerde var kaldı ki o zamanlar kadınlar okutulmuyordu sizin gibi öküzler baskılıyordu onuda göz önünde bulundurarak cevap ver
bütün erkek şairlerde her şiirinde farklı kadından bahsediyor
ahahah klasik aldatan erkek bahanesi o zaman sizde sizden giden kadın niye gitti diye diye düşünün ne eksiğiniz var
İşte buna bende sinirleniyorum yahu insan yoğun oluyor kafasında kırk tilki dolaşıyor iş güç vs aşırı yoğunken bu tür konuşmalar çok saçma saçmalığın daniskası. Günaydın yazsa ne olur yazmasa ne olur abarttınız iyice.
Ben burada bi ilgisizlik göremedim, aksine sen onun hasta olmasına ilgisizsin
Pardon canım üst yazıyı okumamıştım, şu an durman bile hata zaten narsist bunlar bas tekmeyi. Başkasına gösterdiğin ilgi kendine gösterdiğin ilgiden fazla olmasın.
Ben yazarım hep
Kötü de olsa yazabilirdi ölmüyor sonuçta
Ay çocuk hastayım demiş bi geçmiş olsun diyeydin kızz trip zamanı mıı
Bence yolver gitsin gelecek düşünmene değecek bir insan değil
Annesi gibi ilgilenmeyi bırak. Geçmiş olsun de geç. Beklentide olduğunu söylemen gerekiyorsa bu karşılıklı bir ilişki değildir.
Trip atıyor bir de oğlana bak bundan bı cacık olmaz vur engeli
Milletin hasta olması da dert yaa. Çocuğun yerinde olsam hiç uğraşmam böyle triplerle
Prensesimize bak sen :D o kadar ilgilenmişsin hala trip atıp az buluyor
Siz cok yanliz oldugunuz icin fazla ilgi bekliyorsunuz mesguliyetleriniz yok
Mümkün
ilgi göstermicekse neden başkasıyla olsun ki bu nasıl mantık
Deger görmek ve ilgi aynı sey dgldir
bende değer görmekten bahsetmedim zaten değeri annende verir
içinde gelse yapardı... bırak boş ver
Bırakınca o bırakmıyor asla ayrılamıyoruz
çocuk yalnız kalmak istiyor olabilir. ama başkalarıyla konuşup sizle konuşmuyorsa sorun vardır.
İki tarafta beklenti içinde ama adım yok günümüz standart ilişkisi kardeşim gurunu bırakın seviyorsanız sevişin
İnan soğuk yap onun sana yaptığını sende ona yap elde gördüler mi nede olsa elimde diyor
Yaşlariniz 17 olduğuna eminim yoksa böyle bir soru olur mu
Bıkmıştır senden yenilik arıyordur yaniiduye düşünüyorum
Hastaymış işte takılma bu kadar.
Bahane
Böyle hödükleri hiç sevmem.
erkek milleti boyle
Sizin ilişki uzatmaları oynuyor
Hastaymış çok normal sen fazla nazlısın bence anlayışlı ol biraz
Olabilir 🤔🤔bilmedim şimdi
Direkt ayrıl hayır gelmez salla
İkiniz de ilgi beklemişsiniz
Sen ondan ilgi bekliyorsun o senden
Evet ya
Cinsellik olmayan her ilişki bitmeye mahkumdur
İy pick ne karı kirikli bundan olmaz aşkooo
Evlilik görüyorum ama ikinizinde değiştirmeniz gereken haraketleriniz var gibi
Gotünü kaldırmışsın böyle devam eder
Öyle mi diyorsun ben sadece sevip değer verdim ya insanlar neden böyle? Nasıl normale dönebiliriz
Günaydın yazamamış nolmuş eli mü kopmuş
Gel birlikte yakalim
Neyi anlamadım
Marsı kaybettik
Uzaylılar işgal etti ona yakalim
Gereksiz ilgi g. ot kaldirir
Kaldırdım mı yani
Aynen
Nasıl indiricez taktik
Umursama baskalariyla ilgilen
Bu seferde aldattın beni deyip manüple eder
S. Ktir edersin pesinden kosar
Şu hâle bak ya
Ne oldu 😔
Bana şöyle davranacak biri baştacı ederim ne olacak
Ne yapmam lazım bilmiyorum
Sen bilirsin bilmiyorum ama haketmiyor seni yani
Ayrılma noktasına geliyoruz bitsin diyorum ayağıma geliyor özür diliyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım
O öyle oluyor zaten yapma etme sonrada özür dile oldu canım başka
birazcık ilgisiz yaşamayı öğrenmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?