Hayır tabi ki de.. benim aklımda ki ve yanımda her zaman birdir yani aynı kişidir.. ya bir kişi olur ya da zaten kimseyi almam hayatıma.. bir kadını sevdiğim zaman da o kadınla birlikte olmak isterim sadece
Alırım. Ama yara bandı maksadıyla değil. Bazen nekadar istesenizde napsanızda olduramazsın. Sizin ya da karşı tarafın yüzünden hiç fark etmez. Kalmak artık güç geldiğinde. Herkes bir noktada kendi yolunu çizmek zorunda. Oturup kendi kendinizi harap etmeye gerek yok. Bazen kabullenip yola devam etmek gerekir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunu benim eski sevgilim yaptı. Aklında ben varken gitti başkasıyla evlendi. 5 senelik evli halen beni stalklıyor. Bana gönderme yapıyor Telefon numaramı bile silmiyor düşün
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazen şimdi hayır desek bile almak zorunda kalırız. Çünkü bir yerden sonra herkes insandır evlenmek ister, her ne kadar da zor bile olsa insanız ihtiyaçlarımız var: sevgiye, ilgiye ve de bir aileye.
@Suvenir Az önceki sorunda olanlar için üzgünüm senin sorunda olsun istemezdim. Fakat ben kötü bir şey yazdığımı düşünmüyorum zehra beni tanır bende onu tanırım ve beni tanıdığı halde neden böyle tepki verdi anlamadım.
Ayrıca yazdığım şeyi kime sorarsan sor alınacak bir durum yok. Afgan doğardın dedi bende ben niye doğuyorum baban afgan doğsun dedim bunun neresi kötü? madem afganlı olmak kötü bir şey bana neden öyle diyor o zaman değil mi?