Akıldakini unuturum, onu sevebilirim düşüncesi ile bir başkasına ümit verebilir misiniz? Bir başkası akla düşmüşse zaten unutmuşsundur!

Akılda başkası varsa yüreği başkası doldurmamalı zaten..
Ama hem akılda hem yürekte başkası varsa gidip sadece ona açılmalı insan..
Açılamayacak durum VE ilişkideyse o kişi
Yüreğine taş, aklına hava basıp yoluna devam etmeli..
başkasının HAYATINA TECAVÜZ ETMEMELİ..
Benim duygularima tecavuz ediliyor🥺
Peki ya vefat etmişse aklındaki kişi
Eğer birini seviyor ve unutamadıysam, başkası ne aklımda olabilir ne de fikrim de.
Ben sadakatiyle var olan biriyim.
Eğer seviyorsam birini gözüm kördür diğer bütün erkeklere karşı.
Ama bilemeden birini ümitlendirdiysem eğer Allah affetsin.
rica ederim
Geçen sene denemiştim , 2 gün tanışma sohbetlerinden sonra uyumaya çekildim ama vicdan... Ağlayarak o arkadaşı uyandırdım ve durumu anlatıp özür diledim. Düşman başına...
aklımda varsa
hayatımda olmasa bile ben onunlayım demektir
yani üçüncü bir kişiye yer olmaz o hayatta
Cevap
7Cevap
Bu sekilde dusunup kisa bir sure once birini tanimaya calistim olmadi. karsimdakine haksizlik etmemek icin acikca soyleyip ozur dileyip cekildim hayatindan. kimse onun gibi degil. ben tanistigim her insanda onu ariyorum
Anlıyorum birlikte olmadığınız için üzüldüm. Belkide benim kız arkadasimlada sorunum budur o bir başkasını unutamadigi için heryerde beni gizliyor. Hiç bir yerde benimle gözükmek istemiyor. Sadece benim onu sevislerimi seviyor yara bandı gibi. Keşke oda senin gibi dürüst olabilseymis. oysaki çok sevdiği insan üzerine bile yeminler etmişti
akilda biri varken hayata baskasi nasil alinabilir ki
Yanyana gelmen imkansız ama bir yol çizmen gerek öyle düşün
Mümkün değil önce kendime sonra karşımdakine bunu yapamam. Ve kimse yapmamalı bunu. Kafan temiz başlayacaksın yeni ilişkiye.
Aşık olduğu halde hayatına başkalarına alarak bahanelerle hayatlarımızı mahveden bir insana kadın denir o yüzden asla düşman başına vermesin ve daima kendisi aynı sorunlarla hayat sürsün dileğiyle
Manyak mıyım ben? Değilim. Aklımda biri varsa, bir başkasını hayatıma almayı düşünmem bile.
İşte aseksüellik bu noktada mükemmellikte nirvana yapıyor.
Öyle bir hata yapmışlığım oldu. .. ardından pişmanlıklar hayal kırıklığı acı vs...
Unutmak için belki başkalarına ve kendime şans verebilirim tabi karşıdakine de aklımda biri olduğunu söylerim asla kullanmam o kişiyi de
Hem kendine hem karsindakine eziyettir cunku o aklinda hep aklinda kalir unutmaya calistikca da suluk gibi yapisir beynine gitmez daha cok aci cekersin en guzeli ucuncu bir kisiyi bulastirmadan bir kosede acini yasamak bence
Unutmak diye birşey yok
Unutturmak diye birşey
Gelen kişi ya unutturur ya da aratır
Herşeyden önce karşında ki insana büyük haksızlık bence..
Kimse boş ümitlerle kandirilmayi haketmez..
Karsındakine haksızlık degil mi neden baskasının yaptıklarının sinirini ondan cıkarasın
yanında biri varken başkasını düşünmek acı bir durum kadın veya erkek olsun kaldırmak cok zor bir durum kaldıralacak durum da degildir bunu yapan en aşagılık oropudur orospununda erkegi kadını olmaz
Ben boyle biriyle evliyim kalbim aci icinde. Hergun beni sevmedigini ve alismadigini soyluyor. ne yapmam gerek
Birini yara bandı olarak kullanmak ne kadar doğru?
hayır yapamam bu ona haksızlık olur
Kendime çile en başta. Yapmam
Yok yapamam ötekini silmem gerek
Asla alamam, aklımda biri varken.
Hayır, alamam
Almam çünkü alamam.
Hayır
aklımdakini alırım
Hayır.
Hayır yapamam
Almam.
Mümkün degıl