Hayır olmuyor yani olmaz sonuçta diyelim ki hadi oldurmaya çalışıyorsun adam hasta oldu burnu akıyor kalkamıyor ihtiyaç var yani sana ihtiyaç duyuyor sevmediğin bir insana katlanamazsın mümkün değil benim onu sevmem gerekiyor ki onun hasta hali bile bana tatlı gelsin olmuyor denedik gördük unutmak için olmuyor ya da ne biliyim sadece ilgi duymak yetmiyor daha değişik bir duygu var adı yok bunun galiba alışmak ve bağlanmak bu olmadan olmuyor karşıdaki kişi isterse dünyanın en güzeli ya da en yakışıklısı olsun eğer içinde ona karşı herhangi bir sevgi bağlılık duygusu yoksa hayranlık duygusu yoksa olmuyor
İnsan kendi için yaşar bu dünyada. Akılda kalınan kişi zaten bu durum içindeyse sadece akılda kalmışsa türlü türlü hoş olmayan durumlar olmuş olabilir. Anlaşılmazlık, karşı tarafın isteksizligi, iki insanın birbirine zarar veriyor oluşu vs vs kavuşulamayan aşıklara ben pek mantik gözüyle bakamıyorum. Madem aşıksınız neden herşeye rağmen bir arada değilsiniz? Bunlar hikaye. Mutlaka birinin ya hisleri kaybolmuştur ya azalmıştır ya da bıkmıştır. Ve ele alırsak sadece akılda kalan kişi demekki bize zarar veren biriymiş. Bize zarar veren biri aklımızdayken yeni bir şeylere adım atmamak, sadece saplantı oluşturabilir ve insan sağlığına zarar verir. Bırakın aklınızda kalsın. Ama siz kendiniz için yaşayın ve her zaman kendiniz için en doğru olanı yapmaya çalışın. Hayat bir insanı düşünerek kafayı bozmaya değmez sonuç olarak. Ve aklınızda kalan biri varsa size zarar veren biridir cümlesini de aklınızdan çıkarmayın. Zarar vermese şu an birlikteydiniz. Sağlıklı günler geçirin ve aklınızdakini silip sadece kendinizi ve sizin için gerçekten önem taşıyan insanları yerleştirin. Kendiniz ve sizi seven sevdikleriniz için yaşayın arkadaşlar.
Hayır yapamam bunu. Ruhum istemez ki bunu. Yapmacık olamam, olmayan bir şeyi varmış gibi yapamam. Yaparsam eğer ruhum sıkılır. Aklındakinle hesabı bitirmeden, bir başkasına hesap açmam. Bu yağmurdan kaçmak olur. Sonra doluya tutulursun ve daha çok yara alırsın.. 🙄🙄
Aklındaki insan da bir umudun varsa başkasına gerek yoktur ama artık kalbinde kaldıysa önce onu kalbinden söküp atman gerekir. Kendine olan saygından bir süre kalbine kimseyi almazsın ama bir zaman sonra kalbine alacağın kişi o kalbi hakedecek kişiyse o başka tabi
Şiddetli bir aşkla sevdiğim için giremez. Fakat karşımdaki de bu şiddetli aşkıma güvenip terkedilmeyeceğinden çok emin olursa şiddetli bir biçimde terk ederim aşkım aynı şiddetle bitebilir yanlış bir şey gördüğümde.
Giremez hayır. O kadar karaktersiz birisi değilim, kimsenin duygularıyla oynamam. Aklımdan ve kalbimden tamamen atar, öyle yeni birisini alırım hayatıma. Gerçi ben yeni birisi de hiç olsun istemem. Bir kişi olsun sonsuza kadar olsun isterim.