Bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara. İki elim kanda olsa gelirim, sıkıntını yok ederim. Bir gün ağlayacak gibi olursan da ara beni. Seni belki güldüremem ama söz veriyorum seninle birlikte ağlayabilirim. Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme. Seni belki durduramam ama senle birlikte koşabilirim. Bir gün yüksek bir köprüden atlamaya kalkarsan da ara beni. Senle birlikte atlayamam ama aşağıda bekler seni tutabilirim. Bir gün herhangi bir konuda kararsız kalırsan ara beni. Seni senden çok düşünür sana fikirler verebilirim. Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsen de ara beni. Ağzımı açmayacağım ve söyleyemediklerimi bile dinleyeceğim. Bir gün beni üzdüğünü düşünürsen de çekinme, yine ara. Göreceksin sana kıyamam, kızamam, üzemem seni. Bir gün beni ararsan ve benden bir karşılık alamazsan, Söz ver o zaman sen ulaşacaksın bana. Çünkü o an bir meleğe gereksinim duyacağımı bilmelisin. Çünkü biz! aklın da var olanı unutup bir başkasın da kendini aramak.. seni gerçek ten sevini görmezden gelmek. koça bir mutsuzluk tur.
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Hayır, çünkü kalbimde hâlâ biri varsa yeni birine yer açmak sahte bir iyileşmeden öteye geçmez. Boşalmamış bir yeri doldurmaya çalışmak hem bana hem karşımdakine haksızlık olur. Aşk, unutmakla değil, içten kabullenişle biter. İçinde biri varken başkasına dokunmak, kendi duygularını inkâr etmektir. Ben yarım hislerle kimseye yaklaşmam, çünkü sevmek tamlık ister. Eksik kalpten doğan hiçbir bağ gerçek olamaz.
Eğer aklındaki kişiyle vedalaşmamışsan ya da hislerin hâlâ tazeyse, hayatına bir başkasını almak hem sana hem de o kişiye haksızlık olur. Duygularında netlik olmadan alınan kararlar genelde beraberinde karmaşa getirir. Kendine biraz zaman tanı; belki de o boşluğu biriyle değil, kendinle doldurman gerekiyordur. ❤️✨
Eğer karşımdaki insan, bana karşı ilgili biriyse her gün arayıp soruyorsa sevgisinin hakkını veriyorsa o da sadıksa ben onu başımda taşırım. Her şey, erkeğine bağlı. 🎀
Kimin ne yaşatacağını bilemem. Aklımda biri varsa unutamadığım için değil, hafızada ister istemez bulunduğu için. Ben de isterdim hiç hafızamda olmasın. Bazen başkaları girer hayatına, aklındaki birdenbire gelir başka bir an. Burun kıvırıp geçersin.
Hayır aklımdakinin ağırlığı bana yeter, zaten denesem bile başarılı olamam. Kendimi biliyorum, konuşamam öyle kalır. Ne yazarım ne de başka bir şey için uğraşırım
Kimseyi zorla sevemezsin ki. Bu durumda yapılabilecek en güzel şey ayrılığı kabullenene kadar en azından birkaç ay kendine zaman tanımaktır. Bu süreçte başka birini sevebilecek duruma gelirsin.
Hayır onunla yıllar önce yollarımız ayrıldı ve tek başıma devam ettim aşk acısı çekip alkol sigara ve tek gecelik ilişkiler ile avuntu arayanlar bunlar çözüm değil
Yok, hiç kimse olmasın mümkünse. İyi böyle, ne aklımı ne kalbimi dolduran biri olmaması. Kendimi, hayatı sevmekle meşgulüm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
2 yıllık ciddi ilişki bitti 1 hafta sonra başkası ile tanıştım o olmasyadi atlatamazdim gerçekten sevdim mi bilmiyorum ama iyi geliyordu 6 ay sürdü ondan ayrıldım simdi yine kotu oldum bu aw dongusunden nasil kurtulcam