Böyle davranan bir erkek bunu dikkat çekmek için mi yapıyordur yoksa başka bir şey mi?

Biz aslında hoşlanıyoruz birbirimizden ama beraber degiliz. Ondan önceki gün karşılaştık ama bana baya kırgınmış tripli davrandı bende ertesi gün odasına gittim konuşmaya yalnış anladıgı bir şey barsa düzeltmeye. aynı yerde calıştıgımız için. Odaya girdim bana baktı kısa ama tripli gibi davrandı şaşırdı ve bilgisayarına devam bakarak benimle konuştu napıyorsun nasılsın dedim bir uğrayayım bayadır göremedik dedim bilgisayara bakarak gülümsedi ve otur dedi oturdum tam devam konuşacakken bi satr dedi mail yazıyorum dedi o arada bakıyorum ona aradan 2-3 dk geçti o yazıyo ben bekliyorum sonra galiba yalnış zamanda dedim sözümü kesti elini bilgisayara gösterdi sonra kapı vs çaldı sonra bana döndü konuştuk mutlu gibi oldu ama anlamadım ardından işte kalkaması gerekiyordu benden önce arkadaşı aramıştı yukarı cıktı beraber cıkarken iyiz dimi dedim oda iyiz dedi gülümsedi dün öyle değildin de ondan dedim oda konuşuruz sonra arkadaş bekliyor dedi tamam dedim gülümsedik. Sizce?

Böyle davranan bir erkek bunu dikkat çekmek için mi yapıyordur yoksa başka bir şey mi?