Karısını benle aldatan biri kendisi, başkası ya da başkaları da var mıdır bilemiyorum benim ilk’im oldu ve ben sevgili istemiyorum diyor mesela düzenli görüşmüyor ya da karısından kaçmaya fırsat bulamıyor bilemiyorum artık ve bana para bile yedirmiyor mesela? Acaba başka biri daha mı var ki. Yemek bile ısmarlamayan adamla da kim niye sevgili olsun bilemedim
Bunun bir yaşında da bebeği var. Neyse, mesela 2-3 ay önce benimle instada takip ettiği kızlar konusu geçmişti ama kaldır falan demedim ki ertesi gün beni Instagram takipçilerinden çıkarmıştı ne zaman farledeceğim diye belki de. Geçenlerde hepsini tek tek takipten çıkmış. Karısının istediğini sanmıyorum çünkü bunlar 3 yıldır evli ama 10 yıldır beraberler yani 10 yılda o kadınlardan rahatsız olmayan kadın şimdi mi oldu. Niye çıktı adam kızları takipten acaba
Bunun bir yaşında da bebeği var. Neyse, mesela 2-3 ay önce benimle instada takip ettiği kızlar konusu geçmişti ama kaldır falan demedim ki ertesi gün beni Instagram takipçilerinden çıkarmıştı ne zaman farledeceğim diye belki de. Geçenlerde hepsini tek tek takipten çıkmış. Karısının istediğini sanmıyorum çünkü bunlar 3 yıldır evli ama 10 yıldır beraberler yani 10 yılda o kadınlardan rahatsız olmayan kadın şimdi mi oldu. Niye çıktı adam kızları takipten acaba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
10 yıllık karısı ve küçük bir bebeği var. Ve adam onlara bile acımıyor. Sense adamın instagram takipçileri peşinde misin.
Hıhı instagram takipçilerinin peşindeyim ben ne diyorum sen ne diyorsun
10 yıllık karısı da değil ilişkileri 10 yıllık, 3 yıldır evliler
Seni kullanmis birakmis. Demek ki devamli bir iliski istemiyor.
Aşkım ben başka bişi soruyorum?
Muhtemelen esiyle ilgili.
10 yıldır sorun etmeyen kadın şimdi mi edecek? 10 yılda görmemiş mi instadan takip edilenleri
Nasil bi ilişki yaşadıklarını bilemeyiz. Belki bebekten sonra rahatsiz olmaya başlamıştır ya da bunu sorun eden biri girmiştir hayatına erkegin
Çocuk doğalı bir yıl oldu öncesinde bakmamış mı hiç kadın saçma bence. Hafî yeni biri girdi desek yani o kadın için instasını temizleyecek adam önce karısını boşardı ya da benimle de olmazdı. Bana da iyi davranmaya başladı enteresan bi şekilde yani canım manım demezdi demeye başladı ikidir
Adamin cani oyle istemis o zaman. Ya da kafasinda bir iki tahta eksik, bilemedim şimdi.
Seni de böyle kandırmış garibim beleşe gitmiş karın tokluğuna😁
Yazdığım şeyde kandırmakı bir konu göremiyorum? Ben ne soruyorum bu ne diyor aw
Hayatını bu kadar beter yapmana değer mi
Kardeşim sorulan şeye yorum yap alooooo
Benim kardeşim olsa bu durumda olsa üzülürdüm o yüzden hoşuma gitmiyor bu tip şeyler
Sorulan şeye yorum yapacak mısınız artık tavsiye istemedim ok
Yazık ne diyim Allah hidayet versin
Bence sadece ihtiyacinda kullanilacak nesnesin anlattiğuba göre..
Ben ne soruyorum bu ne diyor
evli olsaydım bu sitede takılmazdım
Nasıl bir miden var
Onunkini diyorsun herhalde.
Kafası istemiş