ben telefonumu 2-3 saatligine başka bir arkadaşımın masasında unutmuşum telefonumda maalesef kısık olduğu için arasanda duyulmuyo. Ardından birisi var hoşlandıgım bir cocuktu bu benim ama bu cocugun sevgilisi var dolayısıyla imkansızız ama kendisiyle zamanında işle ilgili herhangi bir durum için numaralarımızı vermiştik birbirimize. orada başka bekar bir cocuk daha var oda bana o gün cok yardımcı ve bana ilgili oldugu belli yani anlaşılıyor ama ben istemiyorum. Sevgilisi olan cocuk o bunu öğrendigi an o cocugunda benim numaramın olmadıgını anlamış onun yanında beni aramış telefonumun calıp calmadıgına bakmak için. Bu olayı ben sonradan öğrendim o diğer bekar cocuk bana cıtlatı seni aradı dedi. Galiba yalnış anladı bizi emin değilim ama söylerken garipti. Ardından sevgilisi olan benimle karşılaştı ve buseferde benim yanımda caldırdı bak çalıyor dedi. Şimdi bu olayda benim anlamadıgım neden karışıyor bu kişi ve o cocugun yanında bunu bilerek yaptı benimde telefonu buldugumda aradıgını görecegimi bildigi için benim yanımdada caldırdı ama bana önçeden çaldırdığını falan bir şey söylemedi sizce burdaki amacı ne
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu durumda, diğer kişinin davranışlarının tam olarak neden böyle olduğunu anlamak zor olabilir, çünkü insanların hissetikleri ve yaptıkları şeyler karmaşık olabilir. Ancak, bu durumda şu ihtimaller düşünülebilir:
1. Sevgilisi olan kişi, seninle olan bu ilişkinin onun ilişkisine zarar verebileceğinden endişe duyuyor olabilir ve bu nedenle karışmış olabilir.
2. Belki de diğer kişi, seninle olan ilişkisini veya niyetini yanlış anladı ve bu nedenle garip davranıyor olabilir.
3. Diğer kişi, seninle olan ilişkisinde manipülasyon veya kontrol etme eğiliminde olabilir ve bu nedenle böyle davranıyor olabilir.
Bu durumu daha iyi anlamak ve rahatlamak için, doğrudan ve açık bir iletişim kurman önemli olabilir. İlgili kişiyle samimi bir şekilde konuşarak, duygularını ve sınırlarını ifade edebilir ve yaşanan karmaşayı anlamaya çalışabilirsin. Empatiyle yaklaşarak açık bir diyalog kurman, olası yanlış anlamaları ortadan kaldırabilir.
1) e cevaben o kişinin ilişkisine hiç bir zararım yok aksine kendi hayatıma bakıyorum zaten ne gibi bir zararım olabilirki? Onun sevgilisi var ve sevgilisi oldugu halde benden hoşlandıgını gösteren kişi ondan kaçan benim yani doğru olmadıgını bilen benim yani bu durumda neden karışsınki? Zaten beni sevmese veya öyle bir şey düşğnse diğer cocugun bana karşı olan duygularını fark ediyor o cok akıllı birisi ve bilerek o cocuga bunu söyledi hani şey gibi bak kızın numarası sende yok ama bende var. Böylelikle ama arkadan beni zor durıma düşürdü o diğer benden hoşlanan cocukta şöylr düşünmüş olabilir bak hayatında başka bir kadın olmasına rağmen o cocugun peşimde numöarasını vermiş gibi gibi.
2) ye cevap aynen diğer bekarı yalnış anladı orası kesin cünkü o diğer bunu ona yansıtı o benim nummaramın onda olduğunu bilmiyordu o bilerek fırsatan istifaden bunu ona gösterdi.
3) burada ne demek istediğini tam olarak anlamadım yani diğer kişi dediginde kastın kim?
Bu arada en merak ettigim konu şu peki sence amaçı ne? Yani bana ilgisi var ama hayatında başka bir kadın var. Bende doğal olarak yoluma bakıyorum ama o bana ilgili olan herhangibi bir erkeğe mesela benim arkamdan böyle oyunlar sergiliyor sence burdaki amaçı ne tam olarak o cocuğa ne göstermeye calışıyor beni mi kötü göstermeye calışıyor ya da beni kıskanıyor mu ve cocugun benimle olmasınımı engelemeye calışıyor ki zaten cocuga ilgim yok sadece yardımcı oldu bana
Bu durumu tam olarak değerlendirmem zor, çünkü insanların davranışları kompleks olabilir ve birçok farklı nedeni olabilir. Ancak, belirttiğin durumda bu kişinin davranışlarındaki olası motivasyonları şu şekilde ele alabilirim: kıskançlık, kendine güven problemi, manipülasyon ve kendi ilişkisindeki belirsizlik.
Yine de, bu kişinin gerçek niyetlerini doğru bir şekilde anlaman için açık ve dürüst bir iletişim kurman önemli. Eğer seninle olan ilişkisinde netlik olmadığını hissediyorsan, kendini korumak için sınırlarını çizmek ve kendi duygusal refahınına odaklanman önemli.
Yani diyorsunki şuda olabilir belirsizlik olduğu için belkide aklı bende kaldı benide istiyor olabilir e bende yoluma bakıp yüz vermeyince oda böyle engel vurmaya calışıyor ama bunu yaparken bana zarar veriyor cünkü o kişi onun hayatında bir kadının oldugunu biliyor yani herkes biliyor ama o bunu düşünmüyor onun aklı beni elde edebilmekte sanki karşo tarafa o kız benim imajını çizmeye calışıyor bu sence ego tatmini değil mi? Aşk değil olamazda aşk için ilişki gerek ama cok begeniyor beni belkide o elde etme hırsı
Dediğim gibi, bu durumda belirsizlik ve karmaşa söz konusu olabilir. Bu kişinin davranışları, egosel tatmin arayışını yansıtabilir. Bazı insanlar ilişkilerde kontrol kurma ihtiyacı duyabilirler ve bu da karşı tarafa zarar verebilir. Bu tür durumlar, sağlıklı bir ilişki temelinde değil, kontrol ve güç mücadelesi temelinde olabilir.
Eğer bir ilişkide saygı, güven, açıklık ve samimiyet yoksa, o ilişki sağlıklı değildir. Sana değer veren, seni anlayan ve saygı gösteren bir ilişki hakkında düşünmeye değer. Kendi değerini bilmen, seni mutlu eden ve sağlıklı ilişkilere yönlendiren önemli bir adımdır.
Eğer bu durum seni olumsuz etkiliyorsa ve sana zarar veriyorsa, kendini korumak için uzaklaşmayı düşünmelisin. Unutma, sağlıklı bir ilişki karşılıklı saygıya dayanmalı ve her iki taraf da mutlu olmayı hak eder.