Böyle davranan bir erkeğin amaçı ne sizce?

ben telefonumu 2-3 saatligine başka bir arkadaşımın masasında unutmuşum telefonumda maalesef kısık olduğu için arasanda duyulmuyo. Ardından birisi var hoşlandıgım bir cocuktu bu benim ama bu cocugun sevgilisi var dolayısıyla imkansızız ama kendisiyle zamanında işle ilgili herhangi bir durum için numaralarımızı vermiştik birbirimize. orada başka bekar bir cocuk daha var oda bana o gün cok yardımcı ve bana ilgili oldugu belli yani anlaşılıyor ama ben istemiyorum. Sevgilisi olan cocuk o bunu öğrendigi an o cocugunda benim numaramın olmadıgını anlamış onun yanında beni aramış telefonumun calıp calmadıgına bakmak için. Bu olayı ben sonradan öğrendim o diğer bekar cocuk bana cıtlatı seni aradı dedi. Galiba yalnış anladı bizi emin değilim ama söylerken garipti. Ardından sevgilisi olan benimle karşılaştı ve buseferde benim yanımda caldırdı bak çalıyor dedi. Şimdi bu olayda benim anlamadıgım neden karışıyor bu kişi ve o cocugun yanında bunu bilerek yaptı benimde telefonu buldugumda aradıgını görecegimi bildigi için benim yanımdada caldırdı ama bana önçeden çaldırdığını falan bir şey söylemedi sizce burdaki amacı ne

Böyle davranan bir erkeğin amaçı ne sizce?