evde saclarimi boyicam genelde ben daha iyi yaparim falan der eder ama simdi inkar ediyor ondan yardim istedigim icin kardesini cagir yapsin diyor , bende sadece arkalarini yapmani istiyorum dedim yapamam zaten isim var cikcam ben diyor , pazar gunu ne isi diyorum patronla konuscaklarmis calismazsiniz diyorum sonucta pazar gunu biseyler yapariz diyorum belki calisirim olamazmi diyor (atarli giderli konusuyor) sonra ben tepki verince ne parliyon diye bana kiziyor. saclarmi boyamasini istememde oyle vakit gecirelim guleriz falan diye ben karimiyim kari seylerimi yapcam falan demeye basladi (genelde anlasamiyoruz zaten 1,5 yildir evliyiz mutsuz hissediyorum kendimi bugun bu olay oldu sadece bunu paylasmak istedim sizinle ama surekli uzuluyorum artik kucuk seylere dahi kiriliyorum napcam hic bi fikrim yok
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence onun daha farklı problemleri var. Ya geçim sıkıntısı çekiyor, ya da iş yerinde huzursuzluğu var. Yanında ol ve öğren.
hep boyle ama
nasil ogrenebilirim cunku sordugum halde bisey anlatmiyor dogru duzgun
Daha ònce yoktu herhalde değil mi böyle bir durum, evlenince mi oldu?
Evlenmeyin diyorum bu yüzden genç yaşta ilgisiz bir kadın durumundasın
ama beni anlamiyor asla yemin etmis gibi
Olan sana oluyor neden anlamıyor ki seni
geri kafali cunku
Senin planın ne
ayrilmak ama cesaretim yok, baba evine doncem mecbur caliscam calisiyorum, annem babam arkamdalar. babam herzmaan bu oda hazir istedigin zaman gelebilirsin
dedi
Tamam ama ekonomik özgürlüğün var mı
calisiyorum az cok gelirim var
Bu saatten sonra baba evi değilde tek basına yaşaman sana huzur verir bence
aynen ama gelirim musait degil bunun icin
Aslında neden bunu hakediyosun diye baktığımda kendiyle barışık kendine bakan bir kadın var ama sonuç?
evet neden oyle? galiba kendimi cok fazla belli ettim isteklerimi , beni vurabilcegi yeri onun ilgisine ihtiyacim oldugunu belki bu yuzden
Ne istedin ki
tamam abla kulağını çekerim bir daha yapmaz
ama şeyi şu olunca yanaşmasını bilir yanına yatakta 🤷♂️
aynen
mutlu bir evliliğin yok hiç inkar etmene gerek yok tamamıyla hayal kırıklığı
aynen duzelir diye bekledikce daha kotu oluyor sanki
tam tersi eskidikçe daha beter olur yani şanssız bir evlilik yapmışsın gıyabında sana üzüldüm kim bilir anlatmadığın yüzlerce şey var içinde gömülü olan
sabretmemmi gerekiyor yoksa ayrilmammi?
eğer kendin güvencedeysen sırtın sağlamsa ayrıl ama bu evliliğe muhtaçsan kocandan başka çaren yoksa yalnız bir kadınsan mecbur katlanacaksın
ama kaybolan bir hayat olur senin için bu evliliği devam ettirmek şimdi gene iyisin ileride çok daha kötü olursun psikolojin yerle bir olur şimdi böyle ise düşün
hicbi zaman ona muhtac degilim suanki hayati yasamicak olsam bile ayrilirim yine kendi gelirimle bi sekil hallederim , sadece elimden geleni yapmak istiyorum cok uzuluyorum bitirmeye cesaretim olmuyor
fedakarlık yapan özveride bulunan sensin ama sürek uzadıkça bunun zararını fazlasıyla görecek olan da sensin bunun böyle olduğunu sen de biliyorsun ama heba etmek istemiyorsun ama yapacak bir şeyin yok daha yolun başındasın ve önünde upuzun bir hayat var neden işkence çekesin ki evlilik bir haksa boşanmak ayrılmak tabii hak flört döneminde son derece uyumlu olup evlendikten sonra 180 derece değişen çiftler var
son pişmanlığın fayda etmediği bir gerçek senin değerini bilmeyen bir adamla senin ne işin var neyi kurtarmaya çalışıyorsun. zaten yeteri kadar fazlasıyla çaba gösterdiğin için vicdanın da rahat olacaktır
bir kere en önemli unsuru kaybetmiş sana saygısı yok ama şeyi kalkınca yanaşır ileride ona da başka alternatif bulur bir de o çıkar başına
evlilik bu degil demi? gercekten evlilik buysa ben asla evlenmem birdaha ne eski guler yuzum kaldi nede eglenceli halim aldi hepsini benden
bu değil, emin ol
bu andan itibaren, kimsenin seni değersizleştirmesine izin verme
isini halledip geldi aksam boyiyaylim saclarini birlikte diyor bana , ben hallederim dedim biraktim degisik
🤷♂️ yani.. ne biliim.. her şey zamanında yapılırsa güzel. dimi.
aynen zaten bisey ifade etmiyor benim icin , onun nasil bi es oldugunu biliyorum cnku
hangi ildesin?
yurtdisinda yasiyorm
yurt dışı iyi ama , birinci derece özleyeceğin insanlar yanındaysa 🤷♂️anne baba burdaysa, oda zor.
annem babam yanimda, burada dogudum buyudum zaten
o zamn korkma.. sen şanslısın.. eli kolu bağlı kadınları düşün.. ama çekme bu işkenceyi
benimde elim kolum bagli gelirim yok yeterli degil eve cikamiyorum, baba evine donmem lazim
baba evine dön. oradan plan yap..🤷♂️hazırla kendini
Tr de olsan şansızsın derdim..🤷♂️
neye hazirlayim? ben ev almam mumkun degil. ben kendimi sansli gormuyorm
zamanla bi düzen kurarsın.. ne biliim oradaki şartları bilmediğim için 🤷♂️ neden şanslı dillmişsin, şanslısın.. farkındalığı olan kızsın.. iyi birisin..
olumsuz olumsuz konuşma..🤷♂️
peki 🥹🥹
valla ciddiyim. olumsuz düşünüp çekme kendine.. her şey iyi olacak bak görürsün
herseyini de gormesin zaten. kisisel bakimini gizli yap. sogumasin
Alttan al biraz bazı şeyleri kendin yap herşeyi ondan bekleme
herseyi ondan beklemiyorumki bugun oyle bi yardim istedim vakit gecirmek icin evin icinde yabanci gibi yasiyoruz cunku
Bazı insanın huyu böyledir.. kötü olmasa da böyledir. yani tanımadan evlendiysen bişey diyemem ama aynı adamla evlisin tanımış olman lazım
evet onada soyledim ben ozunde iyi bi insansin ama es olarak bana iyi gelmiyosun dedim ciddiye almiyor hicbizaman isteklerimi sacma buluyor ilgi istiyorum sevsin istiyorum gostersin istiyorum ama zor geliyor artik bi zaman once kabullenirim diyordum ama gittikce ihtiyacim oluyor onun ilgisine sevgisine cok zor geliyor
Kendini geliştir çocuk yoksa kendine odaklan o senin odak noktan haline gelmiş ondan böylesin
olabilir evet , cocugumuz yok
neyapmam gerekiyor mesela?
Özellikle terzilik bana iyi geldi yani hobi olarak yapıyorum evde git yazıl kursa. Hemen öğrenirsin emeginle neler neler dikersin... kurslara yazıl
Ehliyet al
Güzel şeyler yap ona mecbur değilsin aşırı odaklanmış olabilirsin
ehliyetim var calisiyorumda
aslinda bi hobi ile baslamak istiyorum instagramdan satis falan yapmak istiyordum onami baslasam, siz evlimisiniz
Evliyim, insgramdan da olur normal kurslara gitmek te olur aşırı eğlenirsin
degisirmi oyle seyler? ama es ihtiyaci farkli degilmiki
Dürüst olmak gerekirse biz kadınlar çok ihtiraslıyiz erkek ile kadın farklı yaratıldı huyları çok başkadır, bir zaman sonra böyle devam edersen bu evlilikten sogursun sabah işe gidip akşam gelen bir kocaya nasıl davranmalı sence bir düşün güler yüz yeme içme rhaat olması lazm bazen sessiz olmak lazm çok şey bekliyoruz bak kendim de öyleydim anlamaya çalıştım
Neler neler le uğraşıyor kocalar ev kirası elektrik su sana söylemediği sorunlar illa oluyor.. bunu belli etmiyor
tamam iste bizim sorunda bu konusamiyoruz ben anlat herseyi birlikte yapcaz diyorum her konuda susuyor konusmayi bilmiyor , isten gelir yemegini yer bi kez yemegini tabagina koymadigim icin yememisti o gunde tartismistik ben yinede ona yemegini hazirlamistim tabagida hazir duruyorda tezgahta mesela , sanki o benim nazimi cekmesi gerekmiyor gibi ben onun nazini cekiyordum bana gore simdiki erkekler cok cok farkli kadin gibi naz trip yapiyorlar beni kadin gibi hissetirmiyor artik ne bi iltifat ne baska birsey , bende calisip geliyorum ona ragmen ev islerini yapiyorum yemegimi yapiyorum ne yapmam gerekiyor baska
Aranızda sevgi göremedim. bide bazı erkekler böyle oluyor aksi nazlı trpli işte insan evlenmeden çok iyi tanımalı her neyse onunla şöyle konuş , sanki yabancı gibi deki ayrılmayı düşünüyorum çünkü sanıyorum ki biz artık birbirimizi görmek istemiyoruz sevmiyoruz bu konuda anlaşmamiz lazm
Onun nabzını ölç
kaybetme korkusu yoksa peki?
Yoksa ne işin olcak onla plan proje yap boşan normalde karşıyım boşanma işine ama mutsuz bir evlilik neden sürsün ki anan da baban da kocan olmalı ama olmuyorsa niye sabredceksn başkası varsa hayatında bide bu halleri
dogru diyosun kendimi kucuk dusurdum degersizlestirdim iyice , bisey sorcam siz tartismanizda esiniz sonrasinda sefkatli merhametli davraniyormu size karsi?
Biz tartismiyoruzki
Yani ikimizde gayet anlayış li davranıyoruz
Mesela çok merhamet lidir oda bende asla kus kalmayız asla küfür etmeyiz
neguzel hep boyle kalin insallah demekki ben yanlis evlilik yaptim , dun bana sktr git dedi agladim ettim yuzume bile bakmadi boyle iste..
Allah korusun bana öyle demez ve korkar benden saçıma zarr gelse üzülür. merhamet yok bu adam kimse herkesin kardeşi anası var keşke öyle olmasa tamam de gidicem ayrılmak istiyorum de
3 ablasi var ona ragmen boyle artik hayirlisini diliyorum Allahtan bana bi kapi acsin cunku ben cesaret edemiyorum hicbirseye
Seni anlıyorum benim arkamda bir Allah vardır ama cesur ol
Zannediyorum ki biz birbirmize denk olamadık de ona
konuscam tekrar onunla cok sagol vaktini ayirdigin icin
Rica ederim
Çocuk yapma sakın. Sonrada duruma göre yoluna bak. Mutsuz ecvlilik hapis gibidir
Boşanmak böyle mutsuz ca hayatını mahvedemezsin
keskelerim olsun istemiyorum elimden geleni yapip ayrilmak istiyorm
Ayril direk
Oyun oynar gibi boyasaydınız keşke
nasil
Bi oyun havasında, şakalaşarak
amacim oydu zaten vakit gecirelim guzel olur diye istemedi
Evde başbaşa güzel bi pazar olurdu
olmadi:)
Keşke olsaydı
Seni aldatıyordur srfsz
Artık erkekler farklı şeyler istiyo