Hiç görmedim
ben onun hakkında çok hayal kurmam ama sevdiğim kişi için ağlarım
Hiç görmedim
ben onun hakkında çok hayal kurmam ama sevdiğim kişi için ağlarım
Ağlamıyorum. Hatta ben genellikle hiç ağlayamıyorum. Bu bi' eksiklik mi? Bence olmamalı. Çünkü ağlamıyor oluşum, benim ağlama yetisine sahip olup da bunu yapmadığım ya da kötü ve hüzün verici düşünce veya hisler deneyimlemediğim anlamına gelmiyor
Cevap
3Cevap
3 yıldır aklımdan çıkmayan bir kız var ve hala onun için ağlayıp yakarıyorum.
Seni anlıyorum bende aynı durumdaydım 4 yıldır birini seviyordum hiç aklımdan çıkmayacak diye üzülüyordum ama abarttığımı farkettim hatta değmeyecek biriymiş
Kızları üzen ve bundan mutluluk duyan biriymiş
Onu fazla düşünüp sürekli sevdiğini düşünürsen unutamazsın ben bunu öğrendim kimseyi gözünde abartma kimse sen ve senin hislerinden değerli değil
Olmuyorsa olmuyordur ben zamanında fake hesaptan bile yazmıştım o kadar pişmanım ki
aslında benim olayım biraz farklı. zamanında ruh eşim olarak gördüğüm bir kıza sevgi besliyordum ve onu kazanmak için bir sevgili yapma girişiminde bulunmadım, şimdi ise korkaklığıma yenildim ve hep onu hatırlıyorum.
Hatırlamamaya çalış biliyorum istemsiz geliyor aklına ama onu fazla düşünmezsen acın hafifler
dedikleriniz her ne kadar kıymetli olsa da içten içe acımın dineceğini pek zannetmiyorum ki bu şekilde kapandım bir bakıma kızlara.
Dünyada tek kız o değil öyle düşün
Nasıl bir kız bilmiyorum ama hislerine karşılık vermiyorsa boş ver gitsin
Bende denedim onu sevdiğimi biliyordu ama hiçbir zaman düzgün bir yanıt vermedi red etse daha az acırdı
hislerimin oluşmasında, şu ana kadar hayatımın sorgulanışı konusunda bile o etkili ve hayatımın merkezi haline getirdim onu, her ne kadar tehlikeli bir merkez olsa da bu onu değiştirebileceğimi zannetmiyorum ve artık kızlarla konuşamıyorum maalesef.
Kendine gell aşk insanı kör ediyor
Bir kişi olmadı diye bütün herkese kapanmamalısın
O şu an hayatını yaşayıp gülüyor belki senin neyin eksik?
Biraz sosyalleş spora falan git , mutlu olacağın şeyler yap
Ama bu kızı düşünme çünkü biri için kendini üzmek iyi bir şey değil
Onu sevmeyi öğrendin şimdi vazgeçmeyi öğrenmelisin
kendisini günlük yaşamda bazenleri görüyorum ve oldukça mutlu fakat geçmişin getirdiği birtakım pişmanlıklar var ve bunları atlatamıyorum, oldukça boşladım kilo aldım ve mutsuzlaştım. Elimden geleni yapacağımı da düşünmüyorum açıkçası, mesajlarınız için teşekkürler.
Rica ederim onu günlük hayatta gördüğünde bakmamaya çalış
Son pişmanlık fayda etmez benim de pişmanlıklarım oldu hayatımızda zorluklar olabilir önemli olan bunları aşabilmek
Lütfen tavsiyelerimi dinle işe yaramazsa psikolog veya psikaytris e danışabilirsin
teşekkür ediyorum. aramızda hiçbir zaman sıradan konuşmalardan öte bir darılma veya tutku da olmadı zaten, sadece bu kadar güzel ve hisli bir insanı nasıl kaçırdım yıllar boyunca onun derdini tasasını çektim. İyi ki çıkma teklifi de etmemişim en çokta ona seviniyorum. çözüm bulma yolunda bana karşı olan tavsiyelerinizi dinlemeye çalışacağım, bir şekilde kıracağım şeytanın bacağını.
Umarım size inanıyorum
Bem kurmuyorum, korkarım hayallerden.😨
Sanmıyorum 😆
Hayır asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?