- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 6 ayHayır, Erkekler aşk acısını erteler. Duygusallığın onları yutmasından, o acıyı çekmekten korkuyorlar. Araya yedek kulübesinden oyuncular alırlar, 'elbet unuturum kalp sızımı' düşüncesiyle ama hata ederler.. Çünkü Aşk vardıysa, acısını çektirmeden bırakmaz yakalarını. Her ayrılık acı gelmez onlara, çünkü zannettikleri gibi değil Aşk. Sırf beğeni ve duyguların coşmasının adına 'Aşk' denmez, bu tür ilişkileri çabuk tüketip, kolay ayrılırlar ve dolayısıyla Aşk yoktur ve acısı da yoktur. Alışkanlıktan ibarettir. Ama gerçekten aşık olduğundan ayrılan erkekler, dibine kadar yaşarlar erteledikleri acıyı, belki aylar belki yıllar sonra.
313 Yorumla- 6 ay
Hıhı.. seneler sonra dönen ex'leri düşün. Aşkı kimde tattığına bağlı. Sende tattıysa tadı damağında kalan sensindir.
- 6 ay
Hadi hayırlısı o vakit :D sjdjs kendimi tarotçu gibi hissettim
- 6 ay
11 diyor, 11e dikkat sks
- 6 ay
Hayda :D 11.12. Bu güne dikkat et djjd
- 6 ay
Eyvahlar olsun ya 😂
- 6 ay
🥹🥹
En İyi Cevaplar
Ben çektim aşk acısı kuyruk sancısı bir kızla üç ay sevgili olduk iki yaş da büyüktü benden ilk buluşmada öpüştük İkincide kucağıma aldım ve ilişkiye girmek haricinde her şeyi yaptık Bana her santimini vücudunun öptürdü Yalattı sonra eski sevgilisiyle buluşmaya başlamışlar hattı benim yanımda sonra ona gitmiş defalarca hem de ben arkasından sürtüp kalçasına pantolonun üstünden arasına boşalıp daha tam kurmadan eski sevgilisiyle buluşup çocuğu kucağına oturup öpüşüyormuş birkaç kere kız kuzeninin yanında da yapmışlar kuzeni de fotoğraf çekip bana gösterdi ayrılmak için attığı mesajda fotoğrafta vardı çocuğun kucağında Ve yazıyordu ki ben beni hunharca Yapıp yaparken senin gibi nefes aldırmayanla daha fazla birlikte olamayacağımı anladım kusuru bakama bitirmek zorunda kaldım demişti. Bu konularda konuşmaya vakit geçirmeye Bana fotoğrafları gösteren bulacakları önceden söyleyen kuzeniyle buluşup konuşup dertleşip takılırken bana ayrıldığım kuzenle kötüleyip kendini beğendirmeye ugrasirken bir örnek olarak onun ayaklarının nasıl o kadar öpüp yaladığımı sordu onunkiler o kadar da güzel değil ki hatta benim ayaklarimi her gördüğünde kıskanıyor diyip bana uzatıp bak kendin gör dede çıkar ayakkabimi çoraplar koklayarak başla kıyaslamaya benim çoraplarım da ayaklarımda ondan daha güzel koktuğuna eminim önce kokla sonra çoraplarım çıkar iyice tutup bak dedi ben de yaptım dediği gibi hem daha güzel hem daha iyi kokuyor Olduğunu söyledim o da istediğimi yapabilecegimi çekinmem söyledi öyle de yaptım en güzel aşk acısı oydu benim için
02 Yorumla
6 ayE tabii ki biz de aşk acısı çekiyoruz biz de robot değiliz yani hayatımızdan bir kadın çıktığı zaman üzülüyoruz ağlama boyutuna geliyoruz yani toplumda şöyle bir izlenim oldu ki erkeklerin hiçbir duygusu olmaz erkekler sevmez erkekler ne bileyim ayrıldığı zaman üzülme hemen başka birini bulur Ne bileyim erkekler aşık olmaz öyle bir saçmalık var tabii ki biz de aşk acısı çekiyoruz ha ben gerçekten aşkı hiçbir zaman yaşamadım bedensel engelli olduğum için benim hayatta aşktan ziyade başka mücadeleler başka çabalar içerisinde oldum
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayBakın böyle sorular sormayın modaratörsün kuralları en iyi bilen biri olduğun için hatırlatmak istedim erkekler veya kadınlar ile başlayan her soru provakatif görüş içeriyor ve bölücü ayrıştırıcı soru niteliğine giriyor evet sen iyi niyetli sorabiliesin bişey demiyorum ama insanlar birbirine saldırmaya yer arıyor maalesef
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle çekiyorlar! Ama onların acıyı belli etme şekli genelde bizimkinden farklı oluyor. Erkekler genelde kaçış yolları buluyor; oyun, spor, sosyal medya... Ama kalplerinin köşesinde o acıyı derinden hissettiklerine eminim. Herkesin acıyı yaşama biçimi farklı sonuçta. Peki, sence aşk acısını yaşama şekli kişiye göre değişir mi? 🫠💔
02 Yorumla- 6 ay
3 Günde 2 Sevgili Yapan Da Var Bir Kız İçin Aylarca Ağlayan Da Var Karakter Meselesi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşık olan erkek, kadınların aşk acısından daha çok acı çeker, tek fark kadınlar gibi sağa sola anlatıp acısını göstermez.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
6 ayÇeken vardır illa ki...
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sanmıyorum, erkekler hemen yenisini bulma peşinde
32 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Gerçekten sevmişse kızı çeker🌸
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
6 ayÇekiyoruz bizimde duygularımız var
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
6 ayŞüphesiz rahmetlinin arkasından bizlerde belli bir süre yas tutuyoruz..
00 Yorumla
6 ayErkeğin aşk acısı ömür boyu iz bırakacak kapanması mümkün olmayan bi iz bırakır ama kadın 1 hafta sonra bile hatırlamaz. Erkek aşkını hissetmeyecek kadar uzak bi şey olarak hatırlasa ve zaman geçmiş olsa bile aşık olduğu kişi 50 yıl sonra bile aklına geldiğinde boş ve mazlum bi hise düşüp ahh be der içinden
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
6 ayerkekler doğası gereği geç anlarlar.. size aşıklarsa yahut size aşık değillerse bile geç anlarlar.. o yüzden flörtü uzun tutup sevgililikte de önemli adımları geç yaşatabilirseniz erkeğimiz sizinle evlenir bile. ama yok öpüşelim hemen bi ay geçmeden el ele popiş g*te dolaşalım dersen tekmeyi yersin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBen deliler gibi çektim ama sonunda evlendim sonrada pişman oldum aşık olduğum kız fizik kriterlerine uymuyor ama gel gorelimki ben hiç begenmedigim bı kıza aşık oldum evlenince aşkın büyüsü geçti pişman oldum uzun boylu seviyorum ben eşim kısa 1.54 benim için en az 1.65 olmalı , saç düz veya dalgalı olmalı eşimin sacı kıvırcık saç telleri az ve alnı çok açık , kalça çok küçük kalça diye bişey yok eşimde ben ise dolgun ve bele göre geniş kalça seviyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bildiğim kadarıyla erkekler de aşk acısı çekiyor, hem de çoğu zaman sandığımızdan daha derin yaşıyorlar; sadece bunu dışa vurma biçimleri farklı oluyor. Kadınlar duyguyu konuşarak atlatırken erkekler genelde içine gömüp sessizce yaşamayı seçiyor ve bu yüzden dışarıdan “hiç etkilenmemiş gibi” duruyorlar. Aslında yalnız kalınca, bir şarkı duyunca ya da bir anıyı hatırlayınca onların da içi parçalanıyor; yani acıyı yaşamıyor değiller, sadece göstermiyorlar.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 6 ayErkeklerin aşk acısı çektiğini düşünmüyorum, yeniyi bulma derdinde çoğu. 🧐
121 Yorumla- 6 ay
Ağzının payını vereyim dedim sdfgg
- 6 ay
- 6 ay
Tam da çocuk yine yazdı yoruma bela oldu sdfc
- 6 ay
Ben de ona güldüm garibim kendine çalıp kendine söyledi 🤣
- 6 ay
Ben de vallahi 😄
- 6 ay
Arada bir yapalım bunu 😄❤🌸
- 6 ay
😄
- 6 ay
Kafanıza göre eğlencelik yorum mu siliyorsunuz sebep ego tatmini mi?
- 6 ay
@Blackswan_bl güldürmeyin insanı sdfgh egoya ihtiyacımız mı var ayrıca kafamıza göre yorum silmiyoruz yorumumuza salça olanların yorumunu siliyoruz sfghh
- 6 ay
İki kişi konuşurken başkası dahil olamaz kuralı var galiba anlıyorum
- 6 ay
@Blackswan_bl kuralla ilgisi yok biri size rahatsız edici yorum yazarsa kaldırma hakkınız var kimseyi alttan almak zorunda değiliz 💆
- 6 ay
@Blackswan_bl bendim. yine kaldıracaklar ama yazayım. erkek de kadın kadar çeker aşk acısını yazmıştım. ama sorun şuydu sanırım: kadınlar yenisini bulma konusunda (hatta ilişki sürerken) daha sabırsızdırlar yazmıştım. bu, benim görüşüm. saygılar
- 6 ay
@Jdmfktödödm kendi düşüncen için ayrı bir yorum yazabilirsin. Sürekli bildirim almak rahatsız ediyor beni ve soru sahibini iyi günler.
- 6 ay
@Jdmfktödödm saygı benden teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Eşit miktarda çeker minimum miktarda belli eder
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çeker ben çekmedim ama çekip kafayı çeken onsuz olmuyor ne arkadaş deyip kafamızı şeyeden dökülen dillerden sonra doğru söylüyorsun deyip iki dakka sonra olmuyor ne biradere bağlayanlari az mı gördük
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkeklerle bi alakam olmadığı için bilwmiyorum. ama keyiflerine bakarlar.
14 Yorumla- 6 ay
Tabiki hayir bizimde kalbimiz var
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayÖyle de bi çeker ki. Aldatıldığımı öğrendiğimde nereye sığınacağımı bilemeyip pazar tezgahlarının arasına girmiş, 2 saat ağlamıştım. Gece saat 2 bu olurken..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
6 ayerkeklerin bir duygusunun oldugunu dusunmuyorum genelleme yapmiyorum ama cogu erkek gercekten kalpsiz acimasiz ve asiri duygusuz yani birsey oldugunda gram uzulmezler umursamazlar zerre duygulari yok istersen agla zirla kendini parcala en fazla banane diyip gecerler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı. Hemde ne ala..
Kalbimi biraktim bi zaman bi zaman ölüyordum
Simdi nefesimi gecelere astım
Sessizce krizler geçirirken
Gülüşünü kalbinin üstüne astım..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 ay
Bu dünyada belki duygusal durumlari en cok agir ve yüksek erkekler geciriyordur.
Bizim binlerce talibimiz yoktur. Bir erkek aslan gibidir avi gittikten sonra baska ava gitmesi normal. Avi cekici yapan duygulardi ama duygu kalmayinca baskasina kaymasi normal.
00 Yorumla Erkekler hiç bir acı çekmez nerde sevmeyen sadık olmayan kadın var onlara bağlı kalırlar kendi icin göz yaşı döken kaybetmemek için onurunu gururunu ayaklar altına alan her hali ile kabul eden kadınlar onlarin gözünde basittir aman ne halleri varsa görsünler yaa sırra kadem basacağım eninde sonunda insan olmayan bir yere tek başına gidicem. benim sevgimden de nefretimdende Allah korusun milleti.
00 YorumlaBak bu konuya açıklık getirmek gerekiyorsa şöyle söyliyim bunun kadın veya erkek ile bir alakası yoktur. Erkek sadece doğası ve yaratılışı gereği kadına göre biraz daha sert ve katıdır. Ama bu onun üzülmeyeceği veya bir kadını gerçekten sevmeyeceği anlamına gelmiyor. Erkek egemen bir toplumda barınmamız ve yetişmiş olmamız, erkeği o kadar, vurdum duymaz ve egemen bir obje haline getirmiş ki, kadın kendi öz kızını, kendi öz oğluna hizmet ettirir bir hale geldi. Karakteri ve ahlâkı düzgün her Erkek, gücünü hiç bir zaman bir kadın üzerinde göstermez ve bunu deneme girişiminde bulunmaz. Kaliteli ve seven erkek, sevdiği kadından ayrı düştüğü zaman üzülür de, ağlarda. Sadece bunu toplum görmez. Çünkü toplumumuz, erkeği katı, sert ve otoriter bir obje haline getirdi. Ziyadesiyle, erkek utancından üzülemez, gözyaşı dökemez ve duygularını belli edemez hale geldi. Bu anlattıklarım kaliteli, değer veren erkekler için geçerli, her erkek için değil.
00 Yorumla
6 ayalt da ki takımları daha çok acı çekiyordur alt da ki şey beyne sinyal veriyor nallah belanı versin diye sende acı çekiyor sanıyorsun telef etmediğim ilişki yorumu kalmadı başarı bence :) konuşsa neler der acaba
00 Yorumla
6 ayonlar bence aşk acısı değil, kadınsızlık acısı çekiyorlardır anca…. erkek milleti değil mi? biri gider biri gelir yapıyorlardır!!
10 Yorumla
6 ayÖncelikle merak ettiğim konudur kızlarda aşk acısı çekermi diye soruya gelecek olursak evet çekerler en basiti kendimden biliyorum
10 Yorumla
6 ayBir tek kadınlar insan tek onlar her duyguyu yaşayabiliyor knka hayvanlar dahi acı çekmiyor 😅
14 Yorumla- 6 ay
Ama öyle davraniyorlar
- 6 ay
Kadınlar erkeklere duygusuz olması gerektiğini öğretiyor bunu unutma
- 6 ay
Belli etsinler o zaman bari bu noktada şeffaf olsun, hislerini belli etsin
- 6 ay
Hislerini belli ederse duygularından bahsederse erkekliğin den utandirilan bir erkek topluluğu var hem hayat hemde kadınlar erkeğe duyguların var sa sakla duygularından bahsederse ezik görünürsün piskolojisini işliyor hiçbir kadın duygusal erkek ile ilişki yaşamaz kaya gibi erkek ile ilişki yaşar
- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
6 ayErkekler çok daha sonra acısını çekerler. Başta Instagramdan kız eklerler ama bir ay falan sonra akılları başına gelir.
142 Yorumla- 6 ay
Sevmediği birine karşı peki?
- 6 ay
Hiç umrunda olmaz
- 6 ay
Neden peki sürekli takip eder kızı neler yapıyor ne ediyor diye sürekli yanina bisekilde sokulmaya konuşmaya calisir? kız onu umursamadigi ve ondan kactigi halde
- 6 ay
Takıntı olabilir
- 6 ay
O zaman hem böyle sapık gibi izliyor arkadaşlarını gönderiyor laf almaya çalışıyor ama aynı zamanda da bak ben ne kadar mutluyum kızlarla takiliyorum bilmem neler neler tarzı gozume sokuyordu bu neden yani ask acısı mi yasiyomus bu sence
- 6 ay
Takıntı duruyor daha çok.
- 6 ay
Yani beni hatirlayip uzulmuyordur? veya ozlemiyordu?
- 6 ay
Kendisini seni hatırlatıp seni üzmek istiyor
- 6 ay
Nasıl
Beni hatirlatip mi kendini hatirlatip mi
Napmak istemiş tam olarak anlamadim - 6 ay
Kendisini sana hatırlatıp seni üzmek istiyor
- 6 ay
Anladım
Ne saçma adammis bana bide iyi olmamı istiyormus diyordu dua etmiş bilmem ne o doğru kişi değilmiş beni sktr et demişti tertettiginde böyle diyordu ilk hatalar hatta exine donmustu
Ve iğrenç bi olay da oldu bunlar bana islemeyince arkadaşlarını taniyordum diye mesafe koydum arkadaşlarına konuşmalarda o da tanimadigim bir arkadaşını ayarlamis sanırım ya da o arkadaş tesadufen gelmiş bilmiyorum tam ama bence o ayarlamis otel ketlif etti sonra rededince de onunla alakalı şeyler sordu öyle anladım meğerse onun oda arkadasiymis😔 - 6 ay
Lanet birisymiş. Ayrılman en doğru şey olmuş boş ver önüne bak bundan sonra.
- 6 ay
O terketti
Ama zaten onu sevmiyordum manipule etti zaten ilişkide de bazı şeylere zorluyordu beni daha da kötü şeyler yaptı manevi maddi olarak hatta sağlığım açısından da
Ama o tertetti
Ben kendimi suçluyorum çünkü hakliyim suclamakta aşık olduğum biri vardı o redetmistj bu da arkadaşımdı ilişkisi zaten vardı aklıma böyle şeyler gelmiyordu nebileyim böyle yapacağımı manipule edecegini 2kez de redettim ama ben ihanet ettigimi hep düşündüm aşık olduğum esas kisiye - 6 ay
boş ver unut
- 6 ay
Evet unuttum zaten dediğim gibi sevmiyordum onu
- 6 ay
Bir hissim yoktu
Ama arkadaş olarak bagliydim
Arkadasligi da sahte miydi bunun sence de - 6 ay
Evet sahte. Komple hayatından çıkar.
- 6 ay
cikti zaten keske ama ben cikarsaydim kisiligimi ezdi gecti
- 6 ay
Sorun değil bundan sonrasına odaklan
- 6 ay
Nerelisin sen?
- 6 ay
evet oyle odaklanicam depresyondan da ciktim saglik sikintilari vs vs ust uste gelen seylerin cogu da gecti
bakuluyum azerbaycan - 6 ay
ama turkiyede okuyorum o iki kisi de turktu rededen manisaliydi bu da bursali diyordu ama megerse konyaymis sadece bursada dogmus orada buyumus diye surekli bursali diye ovunuyordu buna vurgu ediyordu anlamiyordum tabi o zamanlar zaten sonradan ogrendim cogu seyi benden oneki kiz da megerse senelik mis bunu da gectim nereli oldugunu neden biri gizler ki sfdbhjsfD
- 6 ay
Çok karmaşık ya djdjdf. Kapat bence konuyu. Kurtulduğun için şükret
- 6 ay
Neye guldun yabancı olmama değildir dimi
- 6 ay
Yok yok. Olay çok karışık ona güldüm. Ben niye yabancı olmana güleyim ki
- 6 ay
Nebileyim yabancı olduğum için mi başıma bunlar geldi diyorum
Rededilmem?
Sonra bu deccal ex? birkeresinde kazaklar ozbekler vs kızların orsp olduğunu demişti hepsi paraya tapiyormus beni de ya aslında öyle gormusse:(
Sırf yabancı olduğum için bunları bana layık görmüş, yaşatmış olmasın - 6 ay
@Uzumlu1kek hayır alakası yok. Çocuk gereksizin teki o yüzden daha fazla kafana takma ve unut
- 6 ay
Eğer oylr diyorsan ve buna inanarak diyorsan
Içim çok rahatlicak
Bide teşekkür ederim o da o zamanlar senle aynı yastaydi ama aranizda gram alaka yok
Teşekkürler beyfendi (bunu hakediyorsun)) - 6 ay
@Uzumlu1kek ben teşekkür ederim. ❤️
İnanarak diyorum. - 6 ay
Tekrar Teşekkür ederim valla 1.5 senedir herhalde bunu kafaya takıyorum ben
Bide diğeri rededen neden redetti niye öyle oldu olaylar onu da anlasam hdhhdhd
Erkekleri cozmek neden bu kadar zor geliyor ki djjdj - 6 ay
O da arkadaşıdır ondan. Yani ikisini de boş ver takma kafana
- 6 ay
Hayır onunla bu alakasız kisilerdi
- 6 ay
Bilmiyorum
- 6 ay
Degisikti once flört etti evine çağırdı ilk gitmedim soğuk yapinca gittim bisey olmadı sonra açıldım redetti hoşlandığım biri var ben hiç öyle düşünmemiştim özür dilerim dedi
Sonra arkadaşım bi gün bei aradı sanırım benden hoşlanıyor diye o da niye aradiysa artık daha çok kötü oldum sonra kıza bisey dedim ondan sonra yüzüme bakmadı bu - 6 ay
Kıza ne dedin
- 6 ay
Kız dedi ki rahatsız oluyorum bundan ben sürekli gelip gelip diyordu yok instadan çıkarıcam bikmem ne ben de dedim ki bana farketmez zaten redetmiş beni istemiyor istersen kabul et veya etme hani beni ilgilendirmiyır tarzı ondan sonra dedim ki arkadaşım onun hakkında bana bişey dedi esctlarla takılıyormuş sanki gibi öyle yani
- 6 ay
Kızı korumak amaçlı dedim bunu
Artık aptal kız ne anladıysa - 6 ay
boş ver sen kendi hayatına bak ne yapıyorsa yapsın
- 6 ay
O çocuk bu yüzden mi sence böyle yapmış bana
Beni uzaktan gördüğünde yolunu değiştirip gidiyordu, benden rahatsız olup kaçıyordu kendimi sapık gibi hisetmiştim bu yakınlarda instasına bakmak istedim engellemiş adı çıkmıyordu
3 4 ay önce son kez gördüm onu baka kaldı öyle bana bişey olmadı yine - 6 ay
Yanlış kişiye mi sence aşık olmuştum yoksa bu düzgün biri miydi
Exim evet iğrenç herifin tekiydi hatta herif bile diyemiyorum erkeklikle yakından uzaktan bir alakasını göremiyorum onun
Ama bu aşık olduğumu bilemiyorum
Anlamadığım da şu olmultu madem kızı seviyorsun beni niye evine çağırdın başlarda flört tarzı ettik, sonra ama friendzone yedim, ve açılınca redetti hoşlandığı biri var dedi o kızla aralarında ben de sanki biley var diye sezmiştim ama o zaman niye böyle
Kötü biri de değildi ama sanki o çok üstün gibi benden böyle hisettim kaç sene - 6 ay
Bana da aynıyız ama sen bişryler yapmıyorsun bunun için demişti beni dinliyordu konuşuyorduk zekiydi hoştu
Bilmiyorum - 6 ay
Unutmak en iyisi ya
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
6 ay1 yıldır bu konuda çekmediğim acı kalmadı 28 senelik deliyim ben bu ayrılık acısı kalıcı 2 kutu antidepresana başlattı beni
10 Yorumla Evet, erkekler de aşk acısı çeker. Duygular cinsiyet tanımaz. Kalp kırıklığı, terk edilmek ya da sevdiklerinden uzak kalmak herkesi etkiler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayÇekerler. Ama kendilerini güçlü göstermek istediklerinden çok yansıtmak istemezler. Yani cinsiyeti önemli değil. Kişinin duygusallığı ya da karşı tarafa olan hisleri daha önemli bir faktör
22 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBen de aslında tam olarak çözmüş değildim. Erkek kardeşimi aşk acısı çekerken gözlemledim de. Bu tespitlere vardım. 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bazıları kadınlardan daha derin ve acı çekiyor hem de
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayçok uğraştım çok kız ekledim ama konuşacak enerjin olmuyor. sürekli göğsünde bir baskı hissediyorsun. yemeden içmeden kesiliyorsun. yani olmuyor. sorunun cevabı kendim için evet.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Erkekler acılarını genelde içinde yaşarlar
içlerine kapanırlar anlayamazsınız bile.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. En büyük aşk acısını erkekler çeker. Ama erkekler pek kimseye o haldeyken görülmek istemez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı. Hüngür hüngür ağladığım oldu. Her ne vakit istesem göz yaşı akıtabildiğim bir dönem oldu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kesinlikle çekmezz.. Öyle olsaydı ayrıl ayrılmaz başkalarına uçmazdı say say bitmez
11 Yorumla- 6 ay
Konuştu Profesör genelleme uzmanı!!
6 ayErkeklerin de kalbi var çektiklerini düşünüyorum fakat belli etmezler
10 Yorumlahak edene çok fena çekerler ama anlamaları uzun sürer :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınlar daha gamsız sanki.. Ekleme çıkarma konuşma çirkinleşme işini kadınlar yapıyor ayrıca..
10 Yorumla
m 6 ayKadınlar kadar değil, onlara her şey kolay 00.1 saniyede unuturlar gider
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Çeken yakın bir arkadaşım var. Gözü başkasını görmüyor
10 YorumlaGünümüzde kimsenin aşk acısını çektiğini sanmıyorum
Sevgilisi var Eşi var başkasından etkileniyorum diyor kadın erkek fark etmez günümüz aşkları böyle olmuş maalesef nerde kaldı aşk sevgi sadakat aile olmak20 YorumlaKızların çektiğine inanıyor musun ki bu soruyu soruyorsun
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Yok erkekler insan değil
31 Yorumla
6 ayÇekiyor
kimisi içe içe kafayı bozarak çekiyor
kimisi arkadaşlarıyla pavyona giderek çekiyor
kimisi de ibadete, spora veya kariyere yönelerek çekiyor
ki bunlar arasında en iyisi sonuncu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Evet erkekler ilk zaman takmaz kız ekleme değil bence erkek arkadaşlara koşarlar ama sonra kadının yokluğunu anlarlar
10 Yorumla
6 ay2 kat daha fazla acı çekiyoruz , ama bunu dışarıya pek belli etmemeyi tercih ediyoruz. bunun yeri sakinleşmeyi ve yolumuzun bir şekilde düze çımasını bekleriz.
10 YorumlaErkeklerin kadınlar gibi 50 tane derdini anlatıp paylaşıp arkadaşı olmuyor olanlarda çok anlamıyor o yüzden içine atıp içinde fırtınalar kopartıyor karakter yoksunları hariç bence
10 Yorumla
6 ayErkekler de içten içe çok sert yanar ama çoğu
bunu dışarı vurmaz çünkü kontrolü kaybetmekten
çekinir ama kalbine oturan acı bizdekiyle aynı
hatta bazen daha bile ağırdır00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çekiyoruz bizde de kalp var 😂
26 Yorumla
m 6 ayTam olarak burada 😂
drismailates.com/.../...vi-yontemleri-nelerdir.jpg
ilk aylar kendilerini gostermeye calısıp uzulmuyor gibi yapiyorlar sonra o kız onla ilgilenmedigini belirten seyler yaptiginda uzuluyorlar bence
10 Yorumla
6 ayHiç sanmıyorum canım 💖
19 Yorumla- 6 ay
💖🌸 hepsi aynı
- 6 ay
Soyları kurusucalar sxdfx
- 6 ay
Düşesiceler kalkamayasıcalar 😂🌼
- 6 ay
🤭😂💖
- 6 ay
Aynen ülkede 80 milyon insan varsa hepsi aynıdır 👏👏👏👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Aşksızlık acısı çekiyorum ben
16 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hafifletecekse en güzelinden ağladık bile ldld
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 aySiz sanıyorsunuz ki biz sadece testislere darbe alınca acı çekiyoruz. Oysa bizim de ruhumuz ızdırap içinde olabiliyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/JXzcizit-3MSerdar ali çelikler'e katılıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
6 ayInstagram da orada burada her eklenenlerle birşeyler mi yaşanıyor sanıyorsunuz 🙄
02 Yorumla- 6 ay
Vayy bee desene o zaman işimiz iş keyfini sürelim o zaman 🙄🙄
6 ayÇok çekiyorlar. O kadar ací çektimki 6 yıldir sadece iki aylık olan ilișkimi hatırlıyorum. Diğer ilișkilerim boștu.
00 Yorumla
6 ayHiç bir şey eklemiyorum uzunca bir süre içim buruk gezerim ben. Aşk acısını seven bir erkek dibine kadar yaşar.
00 Yorumla
6 ayBu ne saçma bir soru insan olan gerçekten seven yüregi olan acı çeker
20 Yorumlaerkeklerinde duygulari oldugunun farkina varmalisiniz
10 YorumlaErkeklerin çektiği acının onda 1 ini çekemezsiniz siz
11 Yorumla- 6 ay
Evet
- Devamını Gör (201)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği