Aşk İlişkileri Erkekler de aşk acısı çeker mi? Deryakazanci Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet nedeni? Hayır nedeni? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler de aşk acısı çeker mi? Cevapla Erkek Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 1 yıl Seviyorsa aşk acısı çeker. Ebu Cehil kılıklı olanlar var onlar ne üzülür ne acı çeker 😒 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Gerçekten aşık olmuşsa çekerler. Özlem ve kavuşma isteğinden dolayı. Ya da ufak bir tartışmada keşke kırmasaydım küstürmeseydim diye yine acı çektikleri olur. Ancak en zoru âşık olduğun kişiden ayrılmanın acısıdır. 0 0 Yorumla
ahmetbideyaren Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Erkekler ve kadınlar olmak üzere iki gruba ayrılmamalı duygular, gerçekten seven bir insan sevdiğini kaybederse üzülür ve acı çeker. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 40,2b cevap paylaştı. Evet olabiliyor bizde de 0 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tabi çeker hemde çok derin 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. Çekildi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Seviyorsa aşk acısı çeker. Ebu Cehil kılıklı olanlar var onlar ne üzülür ne acı çeker 😒
Gerçekten aşık olmuşsa çekerler. Özlem ve kavuşma isteğinden dolayı. Ya da ufak bir tartışmada keşke kırmasaydım küstürmeseydim diye yine acı çektikleri olur. Ancak en zoru âşık olduğun kişiden ayrılmanın acısıdır.
Erkekler ve kadınlar olmak üzere iki gruba ayrılmamalı duygular, gerçekten seven bir insan sevdiğini kaybederse üzülür ve acı çeker.
Erkekler de insan robot değil
Evet olabiliyor bizde de
Tabi çeker hemde çok derin
Çekildi
Tabiki
Erkeklerde kalp yok mu