Çekeni görmedim. En fazla bir gün kederlenip ikinci gün ağalarıyla nargile keyfi yapıyorlar 😅

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çekeni görmedim. En fazla bir gün kederlenip ikinci gün ağalarıyla nargile keyfi yapıyorlar 😅

Kadınların da aşırı umursamazı var ama herkesi aynı kefeye koymamız doğru olmaz. Erkekler biraz daha rahat ve sosyal canlılar olduğu için, kafa dağıtma işini arkadaşlarıyla yaparlar. Eve döndükleri an (hepsi değil, sadece gerçekten sevenler) akıllarına direkt o olay gelir ve canları sıkılır.
Öhm, biliyorsun dimi senin benim gibi insan onlar :D Acı çekeni görmedin çünkü toplum yapısı zımbırtıları buna engel oluyor, acı çektiklerini göstermemeleri lazım. Ben seven adamlara göre yorumluyorum, takılmalık yaşayan serserileri değil. Yalnız kaldığında acısını yaşıyor, dışarı çıktığında ayrılık onu hiç etkilememiş gibi davranıyordur.
Yoo bir kaç ay sonra jeton düşüyor onların. Sonra geri dönüyorlar 😅 sevgili olmayıp sadece konuştuklarım bile bir kaç ay sonra yeniden yazıyor. Herhalde yoklukta kalmış. Ve tabi ki cevap alamıyor. Bir tane çocukla Instagram'da silmiştik birbirimizi, 5 kere mi ne yeniden ekledi. En sonunda kabul edeyim hadi dedim..
Çeken elbet var vardirda ama ben çekmem😌
Seversem sevdiğime şu an herkes herkese çekiyor
Yani bak biliyosun sende yaşatmasın tabi ☺️
Tskrler🌹🌹
Aşk acısı söz konusu olduğunda cinsiyetten bağımsız olarak herkes bu duyguyu yaşayabilir, hatta farkında bile olmadan çok derin etkilenebilirler. O erkekler de çoğu zaman içine atar, dışarıya farklı bir imaj çizer, ama içlerindeki fırtına tam gaz devam edebilir. 🙃
Gördüğüm kadarıyla, arkadaşlarla nargile keyfi yaparken bile akılları hala eski sevgilide oluyor. 😅 Belki de etraflarındaki "ağalar" yüzünden bu kadar güçlü görünmeye çalışıyorlardır? Sen ne dersin, dışarıda maskelerini indirmeyi düşünüyorlar mıdır?
Ah be Adeliina 🌸, 108 yıldır aşka dair bi’ ton şey görmüş kadar varsın demek ki! 😄 Belki dışarıda gösterilen o "umursamıyorum" tavırı, kalpten değil, biraz gösterişe kaçıyordur. Herkes kendi köşesinde bir parça özler bence. Ama senin de dediğin gibi, çaktırmamakta ustalar! 😅💔
Cevap
46Cevap
Evet onlarda insan ve duygular insanların doğasında var bizim kadar açık vermeseler de onlar da derin bir aşk acısı yaşayabiliyorlar..
ben aşka inanmam
Onlarin aşk acısı cekme yöntemi ne biliomusunuz? Baska kizlarin kollarina atarlar kendilerini.
İsmin işyerimdeki kızın ismiyle aynı dndjdjdnfdk türk müsün
Asıl ismim başka kız kjsjsj
Nerden esti bu cins isim fndkdkd
Erkeklerin dünyasi bir şekilde çekme üzerine kuruludur. Aşık olur karşılık bulamaz aşk acısı çeker, karşılık bulur trip çeker, ayrılır hasbelkader tutabilecek beddua ceremesi çeker, evlenir memnun edemez hiç bir şekilde vir vir çeker. Mutlu etmek için elinden gelen her fedakarlığı yapar görülmez kahır çeker, her verdiği tavizde sabır çeker, canı çeker küstür
Tabiki çeker gerçekten seven adamlar genelde ortak özellikleri aldatılmaktır topralanmak için baya zaman harcarlar
Genelde kadınlar aşk acısı çekmez kadınlar duygusal görünümlü realistlerdir Erkekler Realistik görünümlü duygusaldır gerisi laf kalabalığı
Vardir duygusal olanları onlar çekebilir pek nadir görülür bunlar
Aşk acısı çeken erken nadirdir ama çekincede fena olur
Pardon da erkoların kalbi yok ki açk acısı çeksinler 😂
Bizden çok daha fazla çekiyorlar ama gururları daha fazla önemli onun için
Tabiki çekiyorlardır tabiki gerçekten aşıklarsa. Onlarda bir insan
Aşk acısı değil de ortada aşık olan yok ki. Herkes aşık olduğunu zannediyor.
Insan degilmiyiz. Guzel sevdik o kadini, zamani keske geriye alabilsem dinmiyor acisi
Yok be, aşk acısı çeken erkekler gerçekten de nadir varlıklardan
Cekerler ustelik kendilerini dagitiyorlar biz icten yasayip unutuyoruz bunlar unutmuyolar
Erkek adam aşk acısı çekmez balkona çıkar bir sigara yakar yoldan gelen geçeni izler
İlkokuldan beri sevdiğim kız ortaokuldan lise sonuna kadar ciddi ilişki sonunda aldatılma sence çekermi ;(
Siz öyle tiplere aşık oluyorsunuz 😅
Me göz yaşı dökmüştüm Ayşe için vay be deymezmis
2.5 yıllık ilişkim bitti 1 hafta oldu ayrilali hiçbir şey yapasim gelmiyor
Agalariyla nargile icin biri ask acisi cekse ne olur.
umurlarında bile olmuyor alacağımı aldım kafasında oluyorlar
Ceker tabi delirenler var sevdigi kız evlendi diye
Erkelerin aşk acısı daha şiddetlimis çünkü onlar geç anlıyorlar ne kaybettiğini
poff :D erkeklerin içinde adam olanı çekebilir evet.
Duyusal kesim çekiyordur mutlaka.
İnsanız ya hani çekeriz
Niye bizde kalp yokmu bizde duygu yokmu
Yok çekmez biz robotuz
Kesinlikle erkek daha çok ceker
Çektiğini gördüğüm bi kaç arkadaşım oldu
Yok biz taştan ibaretiz
Senle 5 dk konuşsam intihar edersin
ceken vardir bilmiyorum
Yıllarca hemde çekenler oluyor
Evet çeker bizde insanız sonuçta
Erkeklerin aşkına inanıyorum