• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Aşk İlişkileri

Erkekler de aşk acısı çeker mi?

Alfia
Alfia Takip Et
Master Yaş: 106
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
811
Yapay Zekaya Sor

Ay hiçbir şeyi takmıyor gibisiniz beyler. Sevgilisinden yeni ayrılan kuzenim düğünde halay çekti hddhh

Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu beğenen arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum ❤️
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • FikretinMücadelesi
    FikretinMücadelesi Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Asıl aşk acısını erkekler çekiyor. Ama içe attıkları için belli olmuyor. Kadın dışa vuruyor, ağlıyor, sızlıyor, rahatlıyor. Biz öyle değiliz. Halkın içinde güller açarız. Kapalı kapılar ardında ağlarız.

Kadınlar da aşk acısı çeker. Ama bu onları hayattan koparmaz. Lakin erkek öyle değil. Bir erkek için çok erken yaşlarda reddedilmek ya da aldatılmak, ruh dünyasında büyük yaralar açar.

Kendine olan inancını, güvenini yitirir. Yitirilen inanç ve güven duygusu, bedenden çıkan ruh gibidir. Bir daha geri gelmez. İnanç ve güven duygusunu kaybetmiş bir erkek, iş hayatında da aşk hayatında da başarılı olamayacağı için ya evlenemeyecek ya da sağlıklı bir evlilik yürütemeyecektir.

Aşk ve evlilik hayatı olmayan bir erkek, gayrı meşru tek gecelik ilişkilerde mutluluk arayacaktır. Etrafınıza bakın. Evli olsun, bekar olsun ilerleyen yaşına rağmen çapkınlık peşinde koşan, bohemce yaşayan erkeklerin hepsini hipnoza alın. Geçmişlerinde su 3 şey şeyden birini, birkaçını ya da hepsini göreceksiniz.

1. Aile içi şiddet. Özellikle anneden görülen şiddet ve kötü muamele, erkeği daha çok yıpratır.

2. Erken yaşlarda reddedilmek ya da aldatılmak. Bu tip birisi ilerleyen yaşlarında sağlıklı bir ilişki yaşasa ya da evlense de zamanında kaybettiği inanç ve güven duygusundan dolayı hep ihanete uğrama korkusu yaşayacak.

3. Siyasi zulüm. Erken yaşlarda kendisi ya da ailesinden birileri devlet zulmüne, devlet terörüne maruz kalmış erkekler, üniversite hayatında siyasi görüşlerinden dolayı dışlanmış, lince uğramış erkekler.

Bu tip kişiler, ilerideki meslek hayatlarında hangi kariyeri elde ederlerse etsinler, her zaman insanlar tarafından sevilip onaylanmayacağı duygusu içinde mutsuz olurlar.

Ayrıca iş hayatları ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar, günün birinde tekrar devlet zulmüne, devlet terörüne maruz kalacakları korkusu onların mutluluğu ve kaliteli yaşamasının önünde en büyük handikaptır. Devlet zulmünün, devlet terörünün ne olduğunu, insana neler kaybettirdiğini, onların kalplerinde ne yaralar açtığını ise

* 1915'te soykırıma uğrayan Ermeniler

* 6-7 Eylül 1955'te katliam ve zulme uğramış Rumlar

*12 Mart 1971 ve 12 Eylül 1980 darbelerinde sürgün edilen, hapse düşüp vahşice işkence gören demokratlar, devrimciler, Kürt siyasiler

*28 Şubat 1997'de başörtüsü ve inancından ötürü eğitim hakkı elinden alınanlar.

*15 Temmuz 2016'dan sonra haksız gerekçelerle görevinden atılıp sivil ölüme mahkum edilen ve sonra da hapse düşenlere sormak gerekir.

Ben bu detaylarıyla anlattığım üç maddenin üçünü de yaşadım.

FİKRET DOĞAN

1
    1 Yorumla
    • FikretinMücadelesi
      FikretinMücadelesi
      +1 yıl

https://youtu.be/WqndN6WH9LI?si=dx2qYhnPxzvYn3Qz

En İyi Cevaplar

• Giraybayhan1
    Giraybayhan1 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

evet tabi ki de çekiyoruz içimize atıyoruz aslında kadınlardan daha çok onun acısını çekiyoruz kadınlar belki 1 ay belki 2 ay sonra azda olsa toparlanabiliyorlar ama biz toparlanamıyoruz eğer gerçekten aşık olduysak yapamıyoruz içimize atıp belli etmemeye çalışıyoruz ama içimize atıp belli etmemeye çalıştığımız için daha da çok içimiz parçalanıyor kafamızı dağıtacak şeyler yapıyoruz mesela oyun oynamak veya benim yaptığım gibi burada takılmak gibi kafamızı başka şeylere veriyoruz bu sadece o kişiyi aklımızdan çıkarmış oluyoruz çıkaramasakta o kişinin düşüncesini en aza getirmiş oluyoruz kafamızı dağıtarak

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.

Erkekler daha çok çeker bence.. yani kadınların çoğu aslında aşk acısı çekmiyor sadece takıntı yapıyor mesela erkek gidip aldatıyor kadın buna rağmen aşk acısı çekiyorum unutamıyorum diyor bu sevmek değil ki saplantı sadece :D ama sözüm tabi gerçekten sevmiş kadınlara değil.

2
    0 Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl

Bilmiyorum açıkçası pek sanmıyorum. Genellikle ayrılık sonrasında ipi açılmış dana gibi sağa sola özgürlük narası atarak saldırıyorlar😅 istisna olanları tenzih ediyorum

2
    2 Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

Ahaha güzel teşbih olmuş 🤭

• AşkıÖldürmek
      AşkıÖldürmek
      +1 yıl

Öyle gördüğümü söylüyorum yaşasın özgürlük diyorlar😅🤷

AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

40

Cevap

65

Cevap

• beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Bir erkeği onu çok sevdiğine inandırıp her anlamda besler, kendine bağlayıp sonra terk eder ya da aldatırsan hiç unutamıyorlar ya yıllar geçse bile 😄

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı.

Seven kişi aşk acısı çeker

1
    0 Yorumla
  • Dark-black
    Dark-black Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Çeker lakin bunu kadınlar gibi göstermez.

Sizler genelde kankalarınıza koşar, geceleri orada kalır, sabahlara kadar kız kıza dertleşir ve bu süreci yardım alarak atlatmaya çalışırsınız.

Erkekler ise bunu yalnız atlatmaya çalışır.

Zira ağlama, zırlama, isyan gibi davranışlara başkalarının şahit olmasını istemez. Bunu bir zayıflık olarak görürler.

2
    0 Yorumla
  • Kadjdaks
    Kadjdaks Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Düğünde de halay çekmesi aşk acısı çekmiyor anlamına gelmez kimisi içinde yaşar kimisi de dışa yansıtır ki erkeklerin çoğu acıyı içinde yaşamayı tercih ediyor bizim gibi değiller

3
    3 Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

Gayet mutlu ya 😅

Yorumla
    • Kadjdaks
      Kadjdaks
      +1 yıl

Göstermiyor acısını demek 😂

Yorumla
    • johnyx
      johnyx
      +1 yıl

En doğru tespit 👍

Yorumla
  • FiqHShott
    FiqHShott Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Ben çok fazla çektim değerimi bilmediler görmediler tanımak istemediler, isteseydiler benim gibi güzel bir insan ile şu an da evlilik yoluna gidebilirlerdi içlerinden birisi hepsi değil

1
    0 Yorumla
  • Happy6161
    Happy6161 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı.

Tabikide çeker hemde nasıl. Ama her sevgilisinden ayrılan değil gerçekten çok sevip çok aşık olanlar 😉 hani şu tek seferlik aşk varya ondan. Yineliyorum çünkü bu zamanda herkes her ilişkisine aşk diyor hoşlanıyor beğeniyor hemen aşk öyle bir şey yok. Aşk çok başka bir ne hayat karşına çıkartıyor.

1
    0 Yorumla
  • QueenOfDaisies
    QueenOfDaisies Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

Arkadaşım anlattı bi keresinde "Biz esimle sevgiliyken annem bana illa ondan ayrilcaksin dedi olmaz dedi ayrildik 8 saat ayri kalabildik yani konusmadan, ben honkure honkure aglarken o da gitmis kankasinin son kalan birasini dikmis kafaya sinirden" velhasil cekerler tabii niye cekmesinler

1
    0 Yorumla
  • KartallJK
    KartallJK Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bizim ayrılıklarla baş etme yöntemimiz sizinkiyle taban tabana zıt.

Biz önce oynayıp , sonradan ağlamaya meyilliyiz. Ayrılığın vehametini kavrama süremiz biraz uzun olabiliyor.

Siz önce ağlayıp-sızlanıyorsunuz, biraz zaman geçtikten sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam ediyorsunuz.

1
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

İlişki tecrübesi ile çok ilgili bir durum bu. Ayrılık sonrası yas süreci bu sebeple kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor. Birde saçların böyle daha güzel olmuş :))))

1
    1 Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙏

Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Eğer hayatına ciddi anlamda dokunabilmisse kadın, evet çekerler ama bunu içlerinde yaşarlar, ama belli etmezler , biz kadınlar daha duygusal olduğumuz için dışarıya vururuz. Sonuçta ne kadar şey olsalar da kalpleri var ya..

1
    0 Yorumla
  • Dürrüşehvar56
    Dürrüşehvar56 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Halay mı oha o kafayla onu nasıl yapmış helal ne diyim.

1
    4 Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

Adamın dünya umrumda değil fjjff

Yorumla
    • Dürrüşehvar56
      Dürrüşehvar56
      +1 yıl

Köy yanar deli saçını tarar hesabı deyşikmiş.

Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

Ahaha aynen 😂

Yorumla
    • Dürrüşehvar56
      Dürrüşehvar56
      +1 yıl

🤣

Yorumla
  • sena_m
    sena_m Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Kadınlar ayrılığın ilk zamanları çok acı çeker zaman geçtikçe azalır erkeklerde tam tersi ilk zamanlar acı çekmezler ama bir süre sonra katlanarak artar acıları kadının tamamen unuttuğu zaman erkeğin en çok acı çektiği zaman olur

2
    22 Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

Benim kuzenim sadece halay çeker, acı değil djdjdj

Yorumla
    • sena_m
      sena_m
      +1 yıl

Kuzenin yeni ayrılmış sanırım öyle yazmışsın sen onu 1 ay sonra gör birde kıza bağlı tabi kız kuzenin aşkından ölüyorum gibi tavırlara girerse kuzenin zor aşk acısı çeker cool bir kızsa süründürür

Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

Aynen yeni ayrıldı. Sonradan acı çekerse bu hallerini hatırlatacağım :D

Yorumla
    • sena_m
      sena_m
      +1 yıl

İyi olur 😂

Yorumla
    • ReİsSfA
      ReİsSfA
      +1 yıl

Kadınlar açısından bilmemde nası işliyor döngü erkekte böyle bişi yok temin ederim seni yanlış bi fikir bu bi erkek ayrılığın ilk anında acıya düşmemişse daha hiç acı çekmez emin ol hayatına devam eder ki buda sevmeyen erkeğin alametidir seven adam ilk dakikadan kahrolur

Yorumla
    • sena_m
      sena_m
      +1 yıl

@Reissfa bir erkek ne kadar sevmese de ne kadar umursamasa da bir kadın ağırlığını koyup cool bir kadın olup sen olmasan da olur ben hayatıma bakarım cevabını yaşayarak verirse erkek acı çeker erkeğin aşk acısı çekmesi kadına bağlı

Yorumla
    • ReİsSfA
      ReİsSfA
      +1 yıl

Sevmeyip takmadığım bir kadın cool cool sen olmasan da olur şekerim ben hayatıma bakayım dese bile üzülüp takmam şahsen sevip değer vermiyom ki takayım nere bakarsa baksın😂😂😂

Yorumla
    • sena_m
      sena_m
      +1 yıl

Böyle tiplere kaliteli kadın bakmaz ztn sen şeylerle karıştırıyorsun 😂

Yorumla
    • ReİsSfA
      ReİsSfA
      +1 yıl

Mesele kalite meselesi değil her sevgili olan insan bir birini seviyor mu sanıyorsun günümüzde ilişkiler özellikle kızlar yüzünden mantık çerçevesinde dönüyor kızlar biraz tipe çokça da paraya bakıyor kendilerini rahat ettirebilecek erkeklere yani her el ele tutuşanı aşık sanma ne ilişkiler var ne😀

Yorumla
    • ReİsSfA
      ReİsSfA
      +1 yıl

Her neyse uzun lafın kısası bir erkek gerçekten aşıksa partnerinden ayrıldığında acı çeker hemde ilk dakikadan itibaren uzun bir süre ama sevmiyorsa isterse bida yüzünü göremeyeceğini öğrensin hanfendinin kuzeni gibi halay çeker işte😁👍

Yorumla
    • sena_m
      sena_m
      +1 yıl

Kaliteli kadın diyorum adam diyorum sen bana paragöz kadın serseri erkek diyorsun ben onlardan bahsetmiyorum tabiki

Yorumla
    • ReİsSfA
      ReİsSfA
      +1 yıl

Toplayacak olursam şunu demeye çalışıyorum konumuzun kaliteyle falan alakası yok arkadaşım konu bir erkek aşk acısı çeker mi çekmez mi ben de diyorum ki erkek gerçekten bir kıza sevdalanmışsa ayrılığın ilk dakikasından itibaren acı çeker bu kız için de aynıdır erkek için de ama sevmemişse acı değil halay çeker işte böyle belli ki hanfendinin kuzeninin ilişkisi bahsettiğim gibi mantık çerçevesinde bir ilişkiydi aşk yoktu belli ki o yüzden acı çekmiyor adam önemsememiş bu ayrılığı sen kalite malite diyosun ne alaka😂

Yorumla
    • sena_m
      sena_m
      +1 yıl

Boş bir erkeği bile adam edecek kadın var bu yüzden kadına bağlı diyorum sen cümlelerimi anlamıyorsun sanırım karşına hiç öyle kadın çıkmayınca anlayamıyorsun demek ki 😂

Yorumla
    • ReİsSfA
      ReİsSfA
      +1 yıl

Hanfendi bence siz bişi kullanmışsınız siz beni anlamıyorsunuz adam etmek falan ne alaka konu sevmek sevmemek aşk acısı sen bi kalite diyosun bi adam edecek kadın var diyosun ne diyosun ya ne kullanıyon sen bana da önersene😂😂😂

Yorumla
    • sena_m
      sena_m
      +1 yıl

Beni anlamıyorsunuz işte ben farklı bir yerden bakıyorum konuya siz farklı sorun yok bu arada bir şey kullanmadım 😂😂

Yorumla
    • ReİsSfA
      ReİsSfA
      +1 yıl

Ben sizi anlamaya çalışıyorumda elle tutulur bi tarafı yok ki söylediklerinizin siz diyorsunuz ki bir erkeğin aşk acısı çekmesi kadına bağlı olur mu öyle şey erkeğin duygularına bağlı bir erkek ayrıldığı kadınla aşk değil mantik ve eğlence ilişkisi yaşıyorduysa acı çekmez bir erkeğin acı çekmesi için ayrıldığı kişiye aşık olması lazım duygularının olması lazım😂😂

Yorumla
    • sena_m
      sena_m
      +1 yıl

Ya böyle anlatıyım belki anlamanızı sağlayabilirim ben sevgilimden ayrıldım mesela beni sevmiyordu veya ilgisi azaldı ilişki bitti o benden ayrılırken "ne olur yapma ayrılmayalım ölürüm biterim ben sensiz yapamam" gibi kelimeler kullanırsam o erkek ztn bu kız benim için ölüyor bu bir köşede dursun diğerlerine de bakarım olmadı dönerim ya da hiç dönmem çok sıktı diye düşünür ama ben ayrılığı kabul edip önüme bakarsam ve onunla olduğum zamandan daha mutlu olduğumu görürse acı çekmeye başlar

Yorumla
    • ReİsSfA
      ReİsSfA
      +1 yıl

Bakın hanfendi sizi döverim beni anlamıyorsunuz😂😂 ya Allah aşkına kendin diyorsun bak beni sevmiyordu ilgisi bitti vs ayrıldık diyorsun seni sevmeyen bir adam neden acı çeksin senin için istersen git o kişiden sora Brdd Pitt le evlen çok mutlu ol sevmeyen adam ayrıldığı kadınla daha ilgilenmez ki bana ne der geçer niye acı çeksin Allah ım yaa sizi mantıklı olmaya davet ediyorum😂😂

Yorumla
    • sena_m
      sena_m
      +1 yıl

Benim ilişki bilgimi sorgulamayın beyefendi 😂 bütün ciddiyetimi kaybettim ya sağ olun bu arada söylediklerim ilişki koçlarının da anlattığı şeyler kızlar siz bu beyefendiye bakmayın

Yorumla
    • ReİsSfA
      ReİsSfA
      +1 yıl

Doğru doğru hanımlar siz bana bakmayın ona bakın ama onu dinlerseniz sonunuz ne olur bilemiyorum artık😂😂

Yorumla
    • sena_m
      sena_m
      +1 yıl

Sonucu görüyorsunuz kızlar 😉 😂

Yorumla
    • ReİsSfA
      ReİsSfA
      +1 yıl

Bide göz kırpmış😂😂😂😂

Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Sözde çekiyorlarmış. Biz ilk iki ay yoğun üzülüp sonra ferahlarken onlar ilk 2 ay mutlu olup sonra üzülmeye başlarlarmış…Bilimsel bir araştırmanın yalancısıyım:)

1
    0 Yorumla
  • ReİsSfA
    ReİsSfA Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Cinsiyet fark etmez erkekte kızda gerçekten sevmişse ve olmamışsa ya da olupta soradan ayrılık yaşanmışsa her türlü acı çeker çekmiyorsa sevmiyordur zaten

1
    0 Yorumla
  • aynadakiajan
    aynadakiajan Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Çekeriz tabi ben başka çekerim üstelik ne farkın var diyeceksin.

Aşk acısı çekenler müziklere sarar ya ağlar

Ben işte kendi şarkımı yazar ona ağlarım

1
    0 Yorumla
  • мяєℓιтє
    мяєℓιтє Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Gerçekten seven herkes, ilişkisi bitince aşk acısı çeker. Bunun cinsiyeti yoktur. Bunu cinsiyetle bağdaştırmak kadar saçma bir şey de yoktur. Aşk, kalbi olanların işidir..

1
    0 Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Aşkım diyor herkeste gerçekten aşık olan ne kadar var.. sözde kalıyor çoğu insan için altı boş sözler.. bir de erkeklere sandırım biraz daha sonra vuruyor acısı..

1
    0 Yorumla
  • Ksproff
    Ksproff Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı.

Derdini rakıya dökmüş olabilir. Sen pskokog soruyordun gittin mi

1
    2 Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

Yoo o ben değildim. Ben psikiyatriye gitmiştim cjjxcj

Yorumla
    • Ksproff
      Ksproff
      +1 yıl

Tamam hatırladım evet gidecektin

Yorumla
  • Fesli
    Fesli Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Youtube'da herhangi bir arabesk parçayı aç ve yorumları oku. Kim aşk acısı çekiyormuş, erkekler mi, kadınlar mı?

1
    0 Yorumla
  • Enes06060606
    Enes06060606 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 92%
    +1 yıl

Şu kötü tanıdığınız insanları çoğunluğa yansıtmayı bırakın lütfen biz insan değil miyiz duygularımız yok mu sanıyorsunuz?

1
    0 Yorumla
  • bbb416
    bbb416 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Aylarca kendime gelemem. dünyam başıma yıkılır. hayattan soğurum. İçtiğim su bile zehir olur. @YezidinKizi 'na sor o iyi biliyor beni dktflfgşrnfpgjfn

1
    2 Yorumla
    • YezidinKizi
      YezidinKizi
      +1 yıl

Ahh bilmez miyim aşık olman ayrı dert, aşk acın hiç çekilmiyor jsjsj allah sana dert değil aşk acısı vermesin dkdk

Yorumla
    • bbb416
      bbb416
      +1 yıl

Kalbimin bardak gibi olması benim suçum değil kusura bakmayın hanımlar🥺🥺🥺

Yorumla
  • Coollife01
    Coollife01 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Zamanında susuz rakı şişesini kafaya dikip, içimdeki yangını yangın ile söndürmeye çalışmışlığımız var tabi.

1
    0 Yorumla
  • Tıpçıamasosyalolan
    Tıpçıamasosyalolan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Karakterlisi niyeti ciddi olanı çeker ama eğlenme amaçlı kimsenin takacağını beklemek kendini kandırmaya girer

1
    0 Yorumla
  • Sorusorandedektifkız
    Sorusorandedektifkız Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Hiç biriside takmıyor karşılarındakini suçlayıp yeni arayışlara giriyorlar rahatlıyorlar daha

1
    0 Yorumla
  • Bilgmert
    Bilgmert Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı.

öyle bir acı çektim ki kalbimin en derinliklerinde hissettim onu ama o benden ayrılır ayrılmaz hatta ayrılmadan önce başka adamlarla arasına mesafe koymak yerine benimle koydu o bunu bana yapabilirse eğer bende gereğini yaparım zamanla

1
    0 Yorumla
  • -The_Dark_Knight-
    -The_Dark_Knight- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Çeker kanka. Siz çekmeyecek insanları tercih ettiğiniz ve gördüğünüz için sürekli, çekmez sanıyorsunuz. 👍🏻

1
    0 Yorumla
  • theastro
    theastro Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Çeker tabi ki. Hatta öyleki ben kızlar hiç aşk acısı çekmez sanıyordum belli bir yaşa kadar

1
    1 Yorumla
    • theastro
      theastro
      +1 yıl

ben'den sonra virgül var

Yorumla
  • proofstriker38
    proofstriker38 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 91%
    +1 yıl

Neden takmayalım bizde kalp yokmu insan değilmiyiz bizlerde çok duygusalız

1
    0 Yorumla
  • kızılsaclimavigozlu
    kızılsaclimavigozlu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

cekse bile en sonunda solugu baska kadınin kollarında alır

2
    0 Yorumla
  • khaixx
    khaixx Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Gerçekten seven veya aşık olan insan elbette ki aşk acısı çeker, bunun kadını erkeği olmaz.

1
    0 Yorumla
  • DreamGhosters
    DreamGhosters Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Gerçekten sevmişse evet. Erkekler zor sever zor ayrılır zor unutur.

1
    0 Yorumla
  • emr7_
    emr7_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

Karaktere göre değişir, ama genel olarak her iki cinsiyette aşk acısı çeker.

1
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Asıl aşkı bilen biz, erkekleriz. Zira çok yoğun ve derinden yaşarız.

1
    0 Yorumla
  • orge27
    orge27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Erkeğin çektiği aşk acısını kadının çektiğini sanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • cannotflybee
    cannotflybee Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

maalesef şu an öyleyim ama atlatacağım takmamaya çalışıyorum

1
    0 Yorumla
  • Abdjkdnnd
    Abdjkdnnd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.

Bana hiç çekmez ler gibi geliyor sadece kadinler çok üzülüyorlar

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Erkekler duygusuz değiller sadece bunu iyi gizlerler :D

1
    0 Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Biz kadar olduğunu sanmıyorum.
    Çabuk adapte oluyorlar sinir bozucu 😒

1
    0 Yorumla
  • user293829w8
    user293829w8 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Erkeklere ilk ayrılık zamanı koymaz 1 ay sonra üzülürler geri dönmek affettirmek şansları yoktur. Kadınlarda ilk zamanlar üzülür erkek üzülmeye pişman olmaya başladığı zaman unutur (herkes üstüne alinmasın) bide erkekler belli etmez pek uzulduklerini

1
    0 Yorumla
  • Gunerite
    Gunerite Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Sevgisi ölçüsünde Açı çeker. Eğer cekmiyorsa bu zaten sevmediği anlamına gelir.

0
    0 Yorumla
  • badarbungaa
    badarbungaa Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.

Kalbi donunun içinde atmayan her erkek ki bence bu oran % 20 yi geçmez aşk acısı çeker

0
    0 Yorumla
  • Britney1903
    Britney1903 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Çoğu ayrangönüllü tipler olduğu için acı falan çekmez.

1
    0 Yorumla
  • İbrahim276
    İbrahim276 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Ben 3 yıllık sevgilimden ayrıldığım günün gecesi Hatay usulü tavuk döner yemiştim valla tadı damağımda

1
    0 Yorumla
  • Uluocakerem
    Uluocakerem Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ceker tabiki ben 5 sene cektim

2
    6 Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

5 sene mi, uha. Benimki 6 ay sürdü djfjdj

Yorumla
    • Uluocakerem
      Uluocakerem
      +1 yıl

Ben kaybetmistim kiz arkadasimi 5 sene aci cektim Şu an iyiyim ama

Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

Vefat mı etti? 🙄

Yorumla
    • Uluocakerem
      Uluocakerem
      +1 yıl

Evet ne yazikki

Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

Başın sağ olsun 🙏

Yorumla
    • Uluocakerem
      Uluocakerem
      +1 yıl

Saol tesekkur ederim

Yorumla
  • ahsenese
    ahsenese Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

İçinde a ş k harflerinin bulunduğu kıllı şeyin acısını çekerler. 😎

1
    0 Yorumla
  • sonyyalnız06
    sonyyalnız06 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Çekiyoruz. Çoğu kız gibi insanları dış görünüşü ile yargılamıyoruz.

1
    0 Yorumla
  • şairimsi00
    şairimsi00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

biz sadece ilgi bağımlısı gibi davranmıyoruz içimizde ne fırtınalar kopar ama dışarı yansıtmayız

1
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Elbette. Bu kadar intihar eden erkeklerin yaklaşık yarısı bu sebeplerden intihar ediyor. Çevremde bile en az üçünü ben biliyorum

0
    10 Yorumla
    • Nosad
      Nosad
      +1 yıl

Gercekten aşkindan intihar eden erkek var mı ?

Yorumla
    • Nükleerteori
      Nükleerteori
      +1 yıl

@Nosad ohoo bir sürü. Benim gibi asosyal biri bile 3 kişyi biliyorsa, sen hesab et ne kadar olduğunu

Yorumla
    • Nosad
      Nosad
      +1 yıl

Kimler ki öyle seviyor? Ben şu an şoktayim

Yorumla
    • Nükleerteori
      Nükleerteori
      +1 yıl

@Nosad Erkekler sevince çok radikal oluyorlar.

Yorumla
    • Nosad
      Nosad
      +1 yıl

Ben erkekleri hep aldatan ve gezen gördüm

Yorumla
    • Nükleerteori
      Nükleerteori
      +1 yıl

Çevrende kötü örnekler var demek ki

Yorumla
    • Nükleerteori
      Nükleerteori
      +1 yıl

Biraz da tehlikeli aslında bu tip erkekler. Birinin vebali kalıyor üzerinde

Yorumla
    • Nosad
      Nosad
      +1 yıl

Oooo hep kötü erkekler çikti rastima

Yorumla
    • Nükleerteori
      Nükleerteori
      +1 yıl

Umarım daha iyileri çıkar bundan sonra

Yorumla
    • Nosad
      Nosad
      +1 yıl

Bir iyisi adam gibi adamı çıksın yeter

Yorumla
  • AlperRA
    AlperRA Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Bu sitede bazen editörler mi yazıyor böyle şeyleri etkileşim olsun diye? Sevgilisi diyorsun sevdiği demiyorsun elini sallasam ben nasıl modunda olan kuzenin de vardır daha boş boş tanıdığı kızlar.

0
    0 Yorumla
  • Beyazid
    Beyazid Takip Et
    Yoda Yaş: 88 , eic 45%
    +1 yıl

Nasil bi duygu acaba :D

1
    0 Yorumla
  • fenerli_dunya
    fenerli_dunya Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bunca ozan şair abdal erkek değil miydi yani 🤨

1
    0 Yorumla
  • Chasm
    Chasm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Çektik be zamanında ☺️

1
    0 Yorumla
  • Yadelina
    Yadelina Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Çok sevdiyse aşk acısı çeker

1
    0 Yorumla
  • Bıktımmmmmm
    Bıktımmmmmm Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.

Sanmıyorum ya duygusuz bunların çoğu 😒😒

1
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Kim seviyorsa o kendini helak ediyor

1
    0 Yorumla
  • der_Hauptmann
    der_Hauptmann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 84%
    +1 yıl

Kadınlar ve erkekler aşkı farklı algılar

1
    0 Yorumla
  • DeliAdam31
    DeliAdam31 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Erkekler robot mu? Elbette çekerler

1
    0 Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Sanmıyorum o kadar duygusal olduklarını.

1
    0 Yorumla
  • _Elyise
    _Elyise Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Çeken vardır illaki belli etmese bile

1
    0 Yorumla
  • Godlike_Ruler_
    Godlike_Ruler_ Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 96%
    +1 yıl

Çekecek bir şey bulursak kısa süreli unuturuz

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler de aşk acısı çeker mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler de aşk acısı çeker mi? 13 cevap verildi
Erkekler de aşk acısı çeker mi? 81 cevap verildi
Erkekler de aşk acısı çeker mi? 120 cevap verildi
Erkekler de aşk acısı çeker mi? 9 cevap verildi
Erkekler de aşk acısı çeker mi? 71 cevap verildi
Erkekler de aşk acısı çeker mi? 108 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkta önceliğin huzur mu, heyecan mı?
  • Benden size gelsin soru😊?
  • Beni sevmemeniz için bir neden söyler misiniz?
  • Hayatınızı puanlayacak olsanız 10 üzerinden kaç verirsiniz?
  • Böyle zayıf kollar kötü mu duruyor sizce yoksa nasıl?
  • Sizden hangi çizgi film karakteri olurdu, kendinizi en cok hangisine benzetiyorsunuz?
  • Erkekler çok paranın kızları etkileyeceğini, kızlar ise gizemli olmanın erkekleri etkilediğini mi düşünür?
  • Sana iyi gelen biri var mı?
  • Hiç saç küpesi kullandınız mı?
  • Siyah noktalar güzelliğe engel mi sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨