+1 yılAsıl aşk acısını erkekler çekiyor. Ama içe attıkları için belli olmuyor. Kadın dışa vuruyor, ağlıyor, sızlıyor, rahatlıyor. Biz öyle değiliz. Halkın içinde güller açarız. Kapalı kapılar ardında ağlarız.
Kadınlar da aşk acısı çeker. Ama bu onları hayattan koparmaz. Lakin erkek öyle değil. Bir erkek için çok erken yaşlarda reddedilmek ya da aldatılmak, ruh dünyasında büyük yaralar açar.
Kendine olan inancını, güvenini yitirir. Yitirilen inanç ve güven duygusu, bedenden çıkan ruh gibidir. Bir daha geri gelmez. İnanç ve güven duygusunu kaybetmiş bir erkek, iş hayatında da aşk hayatında da başarılı olamayacağı için ya evlenemeyecek ya da sağlıklı bir evlilik yürütemeyecektir.
Aşk ve evlilik hayatı olmayan bir erkek, gayrı meşru tek gecelik ilişkilerde mutluluk arayacaktır. Etrafınıza bakın. Evli olsun, bekar olsun ilerleyen yaşına rağmen çapkınlık peşinde koşan, bohemce yaşayan erkeklerin hepsini hipnoza alın. Geçmişlerinde su 3 şey şeyden birini, birkaçını ya da hepsini göreceksiniz.
1. Aile içi şiddet. Özellikle anneden görülen şiddet ve kötü muamele, erkeği daha çok yıpratır.
2. Erken yaşlarda reddedilmek ya da aldatılmak. Bu tip birisi ilerleyen yaşlarında sağlıklı bir ilişki yaşasa ya da evlense de zamanında kaybettiği inanç ve güven duygusundan dolayı hep ihanete uğrama korkusu yaşayacak.
3. Siyasi zulüm. Erken yaşlarda kendisi ya da ailesinden birileri devlet zulmüne, devlet terörüne maruz kalmış erkekler, üniversite hayatında siyasi görüşlerinden dolayı dışlanmış, lince uğramış erkekler.
Bu tip kişiler, ilerideki meslek hayatlarında hangi kariyeri elde ederlerse etsinler, her zaman insanlar tarafından sevilip onaylanmayacağı duygusu içinde mutsuz olurlar.
Ayrıca iş hayatları ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar, günün birinde tekrar devlet zulmüne, devlet terörüne maruz kalacakları korkusu onların mutluluğu ve kaliteli yaşamasının önünde en büyük handikaptır. Devlet zulmünün, devlet terörünün ne olduğunu, insana neler kaybettirdiğini, onların kalplerinde ne yaralar açtığını ise
* 1915'te soykırıma uğrayan Ermeniler
* 6-7 Eylül 1955'te katliam ve zulme uğramış Rumlar
*12 Mart 1971 ve 12 Eylül 1980 darbelerinde sürgün edilen, hapse düşüp vahşice işkence gören demokratlar, devrimciler, Kürt siyasiler
*28 Şubat 1997'de başörtüsü ve inancından ötürü eğitim hakkı elinden alınanlar.
*15 Temmuz 2016'dan sonra haksız gerekçelerle görevinden atılıp sivil ölüme mahkum edilen ve sonra da hapse düşenlere sormak gerekir.
Ben bu detaylarıyla anlattığım üç maddenin üçünü de yaşadım.
FİKRET DOĞAN
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılevet tabi ki de çekiyoruz içimize atıyoruz aslında kadınlardan daha çok onun acısını çekiyoruz kadınlar belki 1 ay belki 2 ay sonra azda olsa toparlanabiliyorlar ama biz toparlanamıyoruz eğer gerçekten aşık olduysak yapamıyoruz içimize atıp belli etmemeye çalışıyoruz ama içimize atıp belli etmemeye çalıştığımız için daha da çok içimiz parçalanıyor kafamızı dağıtacak şeyler yapıyoruz mesela oyun oynamak veya benim yaptığım gibi burada takılmak gibi kafamızı başka şeylere veriyoruz bu sadece o kişiyi aklımızdan çıkarmış oluyoruz çıkaramasakta o kişinin düşüncesini en aza getirmiş oluyoruz kafamızı dağıtarak
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler daha çok çeker bence.. yani kadınların çoğu aslında aşk acısı çekmiyor sadece takıntı yapıyor mesela erkek gidip aldatıyor kadın buna rağmen aşk acısı çekiyorum unutamıyorum diyor bu sevmek değil ki saplantı sadece :D ama sözüm tabi gerçekten sevmiş kadınlara değil.
20 Yorumla
+1 yılBilmiyorum açıkçası pek sanmıyorum. Genellikle ayrılık sonrasında ipi açılmış dana gibi sağa sola özgürlük narası atarak saldırıyorlar😅 istisna olanları tenzih ediyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Ahaha güzel teşbih olmuş 🤭
- +1 yıl
Öyle gördüğümü söylüyorum yaşasın özgürlük diyorlar😅🤷
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeği onu çok sevdiğine inandırıp her anlamda besler, kendine bağlayıp sonra terk eder ya da aldatırsan hiç unutamıyorlar ya yıllar geçse bile 😄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Seven kişi aşk acısı çeker
10 Yorumla
+1 yılÇeker lakin bunu kadınlar gibi göstermez.
Sizler genelde kankalarınıza koşar, geceleri orada kalır, sabahlara kadar kız kıza dertleşir ve bu süreci yardım alarak atlatmaya çalışırsınız.
Erkekler ise bunu yalnız atlatmaya çalışır.
Zira ağlama, zırlama, isyan gibi davranışlara başkalarının şahit olmasını istemez. Bunu bir zayıflık olarak görürler.
20 YorumlaDüğünde de halay çekmesi aşk acısı çekmiyor anlamına gelmez kimisi içinde yaşar kimisi de dışa yansıtır ki erkeklerin çoğu acıyı içinde yaşamayı tercih ediyor bizim gibi değiller
33 YorumlaBen çok fazla çektim değerimi bilmediler görmediler tanımak istemediler, isteseydiler benim gibi güzel bir insan ile şu an da evlilik yoluna gidebilirlerdi içlerinden birisi hepsi değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Tabikide çeker hemde nasıl. Ama her sevgilisinden ayrılan değil gerçekten çok sevip çok aşık olanlar 😉 hani şu tek seferlik aşk varya ondan. Yineliyorum çünkü bu zamanda herkes her ilişkisine aşk diyor hoşlanıyor beğeniyor hemen aşk öyle bir şey yok. Aşk çok başka bir ne hayat karşına çıkartıyor.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşım anlattı bi keresinde "Biz esimle sevgiliyken annem bana illa ondan ayrilcaksin dedi olmaz dedi ayrildik 8 saat ayri kalabildik yani konusmadan, ben honkure honkure aglarken o da gitmis kankasinin son kalan birasini dikmis kafaya sinirden" velhasil cekerler tabii niye cekmesinler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bizim ayrılıklarla baş etme yöntemimiz sizinkiyle taban tabana zıt.
Biz önce oynayıp , sonradan ağlamaya meyilliyiz. Ayrılığın vehametini kavrama süremiz biraz uzun olabiliyor.
Siz önce ağlayıp-sızlanıyorsunuz, biraz zaman geçtikten sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatınıza devam ediyorsunuz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki tecrübesi ile çok ilgili bir durum bu. Ayrılık sonrası yas süreci bu sebeple kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor. Birde saçların böyle daha güzel olmuş :))))
11 Yorumla Eğer hayatına ciddi anlamda dokunabilmisse kadın, evet çekerler ama bunu içlerinde yaşarlar, ama belli etmezler , biz kadınlar daha duygusal olduğumuz için dışarıya vururuz. Sonuçta ne kadar şey olsalar da kalpleri var ya..
10 Yorumla
+1 yılHalay mı oha o kafayla onu nasıl yapmış helal ne diyim.
14 Yorumla- +1 yıl
Köy yanar deli saçını tarar hesabı deyşikmiş.
- +1 yıl
🤣
Kadınlar ayrılığın ilk zamanları çok acı çeker zaman geçtikçe azalır erkeklerde tam tersi ilk zamanlar acı çekmezler ama bir süre sonra katlanarak artar acıları kadının tamamen unuttuğu zaman erkeğin en çok acı çektiği zaman olur
222 Yorumla- +1 yıl
Mesele kalite meselesi değil her sevgili olan insan bir birini seviyor mu sanıyorsun günümüzde ilişkiler özellikle kızlar yüzünden mantık çerçevesinde dönüyor kızlar biraz tipe çokça da paraya bakıyor kendilerini rahat ettirebilecek erkeklere yani her el ele tutuşanı aşık sanma ne ilişkiler var ne😀
- +1 yıl
Toplayacak olursam şunu demeye çalışıyorum konumuzun kaliteyle falan alakası yok arkadaşım konu bir erkek aşk acısı çeker mi çekmez mi ben de diyorum ki erkek gerçekten bir kıza sevdalanmışsa ayrılığın ilk dakikasından itibaren acı çeker bu kız için de aynıdır erkek için de ama sevmemişse acı değil halay çeker işte böyle belli ki hanfendinin kuzeninin ilişkisi bahsettiğim gibi mantık çerçevesinde bir ilişkiydi aşk yoktu belli ki o yüzden acı çekmiyor adam önemsememiş bu ayrılığı sen kalite malite diyosun ne alaka😂
- +1 yıl
Ben sizi anlamaya çalışıyorumda elle tutulur bi tarafı yok ki söylediklerinizin siz diyorsunuz ki bir erkeğin aşk acısı çekmesi kadına bağlı olur mu öyle şey erkeğin duygularına bağlı bir erkek ayrıldığı kadınla aşk değil mantik ve eğlence ilişkisi yaşıyorduysa acı çekmez bir erkeğin acı çekmesi için ayrıldığı kişiye aşık olması lazım duygularının olması lazım😂😂
- +1 yıl
Ya böyle anlatıyım belki anlamanızı sağlayabilirim ben sevgilimden ayrıldım mesela beni sevmiyordu veya ilgisi azaldı ilişki bitti o benden ayrılırken "ne olur yapma ayrılmayalım ölürüm biterim ben sensiz yapamam" gibi kelimeler kullanırsam o erkek ztn bu kız benim için ölüyor bu bir köşede dursun diğerlerine de bakarım olmadı dönerim ya da hiç dönmem çok sıktı diye düşünür ama ben ayrılığı kabul edip önüme bakarsam ve onunla olduğum zamandan daha mutlu olduğumu görürse acı çekmeye başlar
- +1 yıl
Bakın hanfendi sizi döverim beni anlamıyorsunuz😂😂 ya Allah aşkına kendin diyorsun bak beni sevmiyordu ilgisi bitti vs ayrıldık diyorsun seni sevmeyen bir adam neden acı çeksin senin için istersen git o kişiden sora Brdd Pitt le evlen çok mutlu ol sevmeyen adam ayrıldığı kadınla daha ilgilenmez ki bana ne der geçer niye acı çeksin Allah ım yaa sizi mantıklı olmaya davet ediyorum😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sözde çekiyorlarmış. Biz ilk iki ay yoğun üzülüp sonra ferahlarken onlar ilk 2 ay mutlu olup sonra üzülmeye başlarlarmış…Bilimsel bir araştırmanın yalancısıyım:)
10 YorumlaCinsiyet fark etmez erkekte kızda gerçekten sevmişse ve olmamışsa ya da olupta soradan ayrılık yaşanmışsa her türlü acı çeker çekmiyorsa sevmiyordur zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇekeriz tabi ben başka çekerim üstelik ne farkın var diyeceksin.
Aşk acısı çekenler müziklere sarar ya ağlar
Ben işte kendi şarkımı yazar ona ağlarım10 Yorumla Gerçekten seven herkes, ilişkisi bitince aşk acısı çeker. Bunun cinsiyeti yoktur. Bunu cinsiyetle bağdaştırmak kadar saçma bir şey de yoktur. Aşk, kalbi olanların işidir..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aşkım diyor herkeste gerçekten aşık olan ne kadar var.. sözde kalıyor çoğu insan için altı boş sözler.. bir de erkeklere sandırım biraz daha sonra vuruyor acısı..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Derdini rakıya dökmüş olabilir. Sen pskokog soruyordun gittin mi
12 YorumlaYoutube'da herhangi bir arabesk parçayı aç ve yorumları oku. Kim aşk acısı çekiyormuş, erkekler mi, kadınlar mı?
10 Yorumla
+1 yılŞu kötü tanıdığınız insanları çoğunluğa yansıtmayı bırakın lütfen biz insan değil miyiz duygularımız yok mu sanıyorsunuz?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aylarca kendime gelemem. dünyam başıma yıkılır. hayattan soğurum. İçtiğim su bile zehir olur. @YezidinKizi 'na sor o iyi biliyor beni dktflfgşrnfpgjfn
12 Yorumla- +1 yıl
Ahh bilmez miyim aşık olman ayrı dert, aşk acın hiç çekilmiyor jsjsj allah sana dert değil aşk acısı vermesin dkdk
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılZamanında susuz rakı şişesini kafaya dikip, içimdeki yangını yangın ile söndürmeye çalışmışlığımız var tabi.
10 Yorumla
+1 yılKarakterlisi niyeti ciddi olanı çeker ama eğlenme amaçlı kimsenin takacağını beklemek kendini kandırmaya girer
10 Yorumla
+1 yılHiç biriside takmıyor karşılarındakini suçlayıp yeni arayışlara giriyorlar rahatlıyorlar daha
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. öyle bir acı çektim ki kalbimin en derinliklerinde hissettim onu ama o benden ayrılır ayrılmaz hatta ayrılmadan önce başka adamlarla arasına mesafe koymak yerine benimle koydu o bunu bana yapabilirse eğer bende gereğini yaparım zamanla
10 Yorumla
+1 yılÇeker kanka. Siz çekmeyecek insanları tercih ettiğiniz ve gördüğünüz için sürekli, çekmez sanıyorsunuz. 👍🏻
10 YorumlaÇeker tabi ki. Hatta öyleki ben kızlar hiç aşk acısı çekmez sanıyordum belli bir yaşa kadar
11 Yorumla
+1 yılNeden takmayalım bizde kalp yokmu insan değilmiyiz bizlerde çok duygusalız
10 Yorumla
+1 yılcekse bile en sonunda solugu baska kadınin kollarında alır
20 YorumlaGerçekten seven veya aşık olan insan elbette ki aşk acısı çeker, bunun kadını erkeği olmaz.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten sevmişse evet. Erkekler zor sever zor ayrılır zor unutur.
10 YorumlaKaraktere göre değişir, ama genel olarak her iki cinsiyette aşk acısı çeker.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Asıl aşkı bilen biz, erkekleriz. Zira çok yoğun ve derinden yaşarız.
10 YorumlaErkeğin çektiği aşk acısını kadının çektiğini sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılmaalesef şu an öyleyim ama atlatacağım takmamaya çalışıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Bana hiç çekmez ler gibi geliyor sadece kadinler çok üzülüyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler duygusuz değiller sadece bunu iyi gizlerler :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBiz kadar olduğunu sanmıyorum.
Çabuk adapte oluyorlar sinir bozucu 😒10 Yorumla
+1 yılErkeklere ilk ayrılık zamanı koymaz 1 ay sonra üzülürler geri dönmek affettirmek şansları yoktur. Kadınlarda ilk zamanlar üzülür erkek üzülmeye pişman olmaya başladığı zaman unutur (herkes üstüne alinmasın) bide erkekler belli etmez pek uzulduklerini
10 YorumlaSevgisi ölçüsünde Açı çeker. Eğer cekmiyorsa bu zaten sevmediği anlamına gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalbi donunun içinde atmayan her erkek ki bence bu oran % 20 yi geçmez aşk acısı çeker
00 Yorumla
+1 yılÇoğu ayrangönüllü tipler olduğu için acı falan çekmez.
10 Yorumla
+1 yılBen 3 yıllık sevgilimden ayrıldığım günün gecesi Hatay usulü tavuk döner yemiştim valla tadı damağımda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCeker tabiki ben 5 sene cektim
26 Yorumla- +1 yıl
Ben kaybetmistim kiz arkadasimi 5 sene aci cektim Şu an iyiyim ama
- +1 yıl
Evet ne yazikki
- +1 yıl
Saol tesekkur ederim
İçinde a ş k harflerinin bulunduğu kıllı şeyin acısını çekerler. 😎
10 Yorumla
+1 yılÇekiyoruz. Çoğu kız gibi insanları dış görünüşü ile yargılamıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılbiz sadece ilgi bağımlısı gibi davranmıyoruz içimizde ne fırtınalar kopar ama dışarı yansıtmayız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılElbette. Bu kadar intihar eden erkeklerin yaklaşık yarısı bu sebeplerden intihar ediyor. Çevremde bile en az üçünü ben biliyorum
010 Yorumla- +1 yıl
@Nosad ohoo bir sürü. Benim gibi asosyal biri bile 3 kişyi biliyorsa, sen hesab et ne kadar olduğunu
- +1 yıl
@Nosad Erkekler sevince çok radikal oluyorlar.
- +1 yıl
Çevrende kötü örnekler var demek ki
- +1 yıl
Biraz da tehlikeli aslında bu tip erkekler. Birinin vebali kalıyor üzerinde
- +1 yıl
Umarım daha iyileri çıkar bundan sonra
Bu sitede bazen editörler mi yazıyor böyle şeyleri etkileşim olsun diye? Sevgilisi diyorsun sevdiği demiyorsun elini sallasam ben nasıl modunda olan kuzenin de vardır daha boş boş tanıdığı kızlar.
00 YorumlaNasil bi duygu acaba :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunca ozan şair abdal erkek değil miydi yani 🤨
10 Yorumla Çektik be zamanında ☺️
10 YorumlaÇok sevdiyse aşk acısı çeker
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum ya duygusuz bunların çoğu 😒😒
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKim seviyorsa o kendini helak ediyor
10 Yorumla
+1 yılKadınlar ve erkekler aşkı farklı algılar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler robot mu? Elbette çekerler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum o kadar duygusal olduklarını.
10 Yorumla Çeken vardır illaki belli etmese bile
10 Yorumla
+1 yılÇekecek bir şey bulursak kısa süreli unuturuz
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler