Eylül ayında sevgilimin doğum günü vardı bi hafta sonra sevgilimin tiktokta videosunu beğendiği bi kıza mesaj attım (normalde yapmam ama pavyon kızıydı ve bana daha önce bi fake hesap sevgilin pavyona gidiyo yazmıştı) neyse kız bana sevgilimle değil sevgilimin arkadaşıyla sevgili olduğunu söyledi ama o adamın zaten bi sevgilisi vardı içimdeki ses o kadına yaz çünkü sen onun sevgilisinin sırrını biliyorsan o da seninkini biliyordur dedi yazdım ve dediğim gibi oldu kadın bana Eylül ayında sevgilimin doğum gününde bi kadının numarasını sevgilisinin telefonunda bulduğunu o kadının “abi Ali yi şu adrese yollar mısın geldiğinde ona doğum günü sürprizi yapıcam”yazmış kadına numarayı sil demiş bakın buraya kadar olan kısmına şahit olmadım ama bu kısmı kadın bana ekran görüntüsü attı (en alta ekleyeceğim) kadının numarasını aldım aradım Ali nin sevgilisiyim dedim hangisi dedi sevgili misiniz dedim sen ne hakla bana ulaşırsın numaramı bulma hakkını nereden aldın hadi canım hadi dedi yüzüme kapattı bi daha aramadım ama bugün sevgilimi biri aradı x diye kayıtlıydı sevgilim benim korkumdan açtı telefonu ama konuşması o kadar benimle konuşur gibiydi ki asla bi erkekle konuşuyor gibi değildi eve gelince dayanamadım arama kaydını ekran atar mısın o numaranın profiline bakıcam dedim attı ama ne aradığı zaman uyuyordu ne konuşma süresi bir de karşı taraf aradığı halde konuşma yapılan arama kaydı sevgilim tarafından gitmişti ben de dayanamayıp o kadına tekrar mesaj attım kafayı yiyorum aldatılmak değil bi yalan varsa bunu ortaya çıkarıp hayatıma bakmak istiyorum
Konuşmadaki Nil aldatıldığımdan şüphelendiğim kişi diğeri de sevgilimin arkadaşının sevgilisi
Aldatıldığıma eminim ama bi yanım hayır diyo lütfen okur musunuz nasıl bi yol izlemeliyim?
Sana onu yazan onun en yakın arkadaşı pavyona birlikte gittikleri kişi. Ve sende gözü olan kişi
Ben yerinde olsam hepsini engeller muhatap olmazdım. Çünkü bu iyilik gibi görünen şeyin altında bile menfaat vardır
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pavyona gittiği arkadaşının sevgilisine de yazmış o fake hesap hatta bi gece onun sevgilisi beni uykumdan uyandırdı kalk bunlar pavyona gidiyo bizi kandırıyorlar diye o kadının sevgilisi açıkça gidiyo her kavgada sevgilisi yakalıyor hatta adam fotoğraf bile atıyor ama benimki öyle değil yapsa dahi bana söyleyemez kaybedeceğini biliyo
Sana Şunu Desem Yeter Aldatmam Diyen Yüzde Yüz Aldatır Ve Gözü Başkalarına Kayar Benim Aşık Olduğum Kız Bana Demişti Ki Ben Sevgili Yapmam Demişti Yıllar Önce Şimdi Sevgilisi Var Ve Çocuk Keko Kabadayı Mafya Belalı Bir Tipi Var Ama Üzülmüyorum Çünkü Allah Affetsin Çocuk Hiç Yakışıklı Değil Tipsiz bir şey Belalı Biri Olduğu Belli Hele Bir Ayrılsınlar Çocuk Kıza Ne Laflar Sayacak Neler Edecek O Kıza Haberi Yok
Yani şimdi canını sıkmak gibi olmasın ama aldatmasını yalanını falanda geçelim. Sevgilim pavyonda çalışan bir kadının videosunu beğenmiş diyorsun. Bu bile aldatmak sayılır ve ayrılman için gayet yeterli bir sebeptir bence.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle ama durum şöyle oldu ben beğenileri görüp her yerden engelleyip ayrıldım aynı gece diğer kadını öğrendim ve o kadınla aylarca aldatıldığım için beğenileri bi yana koyup o aldatılmayı ispat etmeye odaklandım çünkü kadını aradım yüzüme kapattı sevgilim desen zaten reddediyordu
Aldatıldığını ispatlasan eline ne geçecekki. Bunu senin biliyor olman yeterli zaten. Neyse geçmiş olsun. Sıkma canını kaybeden sen değilsin buna emin ol.
Aklıma bir şey geldi basit bir şey ama getcontact uygulaması ile sevgilini kim ne diye kaydetmiş bakabilirsin ama sevgiline de aynı uygulamayı indirmen lazım şunu yapsan bile yeterli hesabı aç ve uygulamayı telefondan sil hesap açılmış oluyor ve ne diye kaydetmişler görebiliyorsun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunu iki üç gün önce yaptım o kadında uygulama yok sevgilimi de kimse absürt bir şekilde kaydetmemiş kadın yazdı bu arada evet sevgiliydik dört ay yaşadı benimle yazmış aricam seni demiş ama aramadı hâlâ ben de ara diye diretmedim hem arasa detaylar canımı yakardı böylesi daha iyi aldattığına emin oldum yeter
Sevgiline sor açıkça bu durumu çok düşünme varsa da asıl davran terket gitsin ama birşeyler var
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Asla kabul etmiyor o zaman arkadaşını ara konferans yap onun sevgilisi olduğunu ispatlasın diyorum olmaz sevgilisine söylersin senden korkuyo kabul etmiyo diyo kadını aradım lafı ağzıma tıktı sevgilim sana ölürüm seni aldatan ölsün diyo ama hareketleri şüpheli beş senemi verdim evlenmek için neler feda ettim tam ilk adımı atacakken böyle bir şey yaşadık ayrılıyorum müsade etmiyo ulaşıyo çabalıyo bi yanım ya suçlu değilse diyo diğer yanım çok soğudu
Kız mesaj attı dört ay onunla yaşamış öyle yazdı ama başka bi şey yazmadı dört ay onunla yaşadıysa ya o beni fark ederdi ya beni çok anlamsız ama cevap verirse detay alıcam