Galiba aldatılıyorum yardım edin bana ?

Şimdi söyle eşim sanayide motor ustası bir şirkette o şirkete mutfağa bir kadın aldılar kadın evli bir çocuğu var benimde bir çocuğum var neyse kadının eşi de orada çalışıyor karili kocali çalışıyorlar orada sürekli kavga ediyorlarmış dükkanda sürekli bu kız ağlayıp duruyormuş neyse benim eşimde aldım adamı karşısına konuşmuş anlatmış birşeyler neyse bundan böyle ki bu karı her kocasıyla kavgasinda her aglamasinda her tartışmasında kocamı arıyor o da yetmezmis gibi birgün gene kavga ediyorlar bu geliyor bize kalmaya neyse insanlık hali malum gelmiş kalsın diyorum kalıyor ertesi gün oluyor evine gidiyor esim diyor buna işte iftara size gelelim konuşayım eşinle gidiyoruz iftara konuşuyorlar eve geliyoruz aradan 2 gün geçiyor kadın gene bize kalmaya geliyor neyse diyom kalp kirmayim gelsin kalsın kalıyor sabah 12 1 uyanıyor bekliyorum evine gitsin aksamada başka birini cagirmisim misafirim var bu gene diyor sizde kalayım ee napim kal diyom ona neyse bakım dedim bu benim kocamami yürüyor diye bir şey söyledim ona ooo sen herşeyi bol kullaniyon sen benim kocamı batirirsin diyom gidiyor kocama mesaj atıyor işte böyle böyle diyor o da ben öyle kolay kolay batmam diyor neyse akşam oluyor misafirler geliyor gelen misafir de diyorki sen koçanı bundan kiskanmiyon mu çok rahat diyom yok ben kocama guveniyom felan diyom bunu bu karı duyuyor başlıyor işte bana bacım dedi bilmem ne dedi misafir gittikten sonra neyse ben bir supheleniyom aliyom bakiyom eşimin telefonuna öpücüklu emojili mesajlar iyi ki varsinlar canimlar cicimler hep bu karı yazmış benimki tamam felan bişeler yazmış neyse bu böyle gidip gelmeye hala devam ediyor hala kocamla mesajlaşmaya devam ediyor kocam artık mesajları silmeye başladı bana diyor konuşmuyorum ama kullanım geçmişinden bunla mesjlasdigini gördüm o kadının yanında bana yaklaşmiyor bana soğuk davranıyor onun konusu açıldığında vuruyor bana bağırıyor çağırıyor sizce ben ne yapabilirim sizce ben aldatiliyormuyum işte bu söylediklerini o kadının kocası duymasın ondan başka arkadaşım yok onla aram bozulursa vay senin haline ona bişe deme felan dedi bana ben iyice şüpheleniyorum

Galiba aldatılıyorum yardım edin bana ?