Aldatıldım, devam edelim diyor?

O kadar köyü hissediyorum ki, ne midem yemek kabuk ediyor, ne gözlerim uyku. Bugün sınava bile odaklanamadım doğru düzgün ya, midemde bir bulantı var durmadan bir kusma isteği var içimde… 3 yıllık ilişkim, ilk aşkım, ilişkiye başladığımızda o ergen sorumsuz biriydi, onu ben adam ettim. Ailesi sevmedi, ben sevdim, kimseden değer görmedi ben gösterdim, oturmasını kalmasını bilmezdi ben gösterdi ya cidden abartmıyorum, onu ergenden öyle bir adam yaptım ki… giyimi kuşamı, konuşması, davranışları, kime nerede nasıl davranması, kötü alışkanlıklarından kötü çevresinden arındırdım. Benleyken, ilgili, olgun, anlayışlı birine döndü, ona çok katkıda bulundum. Ama hakkettiğim buymuş… eski bir arkadaşıyla çıkmışlar, ayıp olmasın diye bir iki kadeh içmiş sonra biriyle yatmış. Bunu da dün bana anlattı çok vicdan azabı çekiyor diye. Devam edelim diyor, ben onu hala çok seviyorum öl dese öldürürüm kendimi bir saniye bile düşünmem ama de içimden affedemiyorum… Ne yapacağım duygularımı da doğru düzgün ifade edemiyorum kusura bakmayın

Aldatıldım, devam edelim diyor?