Aldatıldım sanırım devam etmeli miyim?

merhaba tam 1 buçuk sene önce erkek arkadaşımın ilk kez telefonunu karıştırdım kendi en yakın erkek arkadaşıyla konuşmalarını buldum onların orada Migros’ta çalışan bir kız ile takiplrşiyordu o kızın fotoğrafını ekran resmi alıp arkadaşına atıp şey yazmış ‘kıza bak tam çakmalık bizim burada Migros’ta çalışıyor sevgilim olmasa ona çakardım bir ara söyliyim de kafe oturalım telefon numarası da var zaten’ bunu demiş en yakın erkek arkadaşına mesajı görüp ağlama krizine girdim özür diledi bulunmadığını söyledi bir anlık gaza geldiği için kendi arkadaşına öyle yazdığını söyledi harbiden kızın numarası bile yoktu bulunmadığına da eminim zaten ama aklından geçmiş ve belkide ben görmesem yapacaktı bunu neyse ağlamalar krizler derken barıştım ben bunla aradan 1 buçuk yıl geçti ve benim aklımdan çıkmıyor bazen tartışmalarda konusunu açıyorum ona onu çok çok çok seviyorum evlilik bile düşünüyorum ama bu konu aklımdan çıkmıyor aklıma geldikçe elim ayağım titriyor benim dışımda başka bir kızı arzulamış olması beni deli ediyor ne olur olgunlukla cevap verin tavsiyeye ihtiyacım var

Aldatıldım sanırım devam etmeli miyim?