Sizce erkek düşük mü olmalı yüksek mi?

Benim şuanki sevgilim her anlamda benden düşük biri ama çok düşük değil gezip tozuyoruz parası var ondan sorun olmuyor ama arabası yok mesela metroyla gelip gidiyor filan ya da eğitimi kötü İngilizce bilmiyor yurtdışına gitmemiş ben bunların hepsinde baya yükseğim ama işi var maaşı var en azından beyaz yaka. Tip olarak da kötü değil fit iyi spor yapıyor bakımlı. Neyse işte annem sevmiyor beğenmiyor alt diye ama ne bileyim üst erkekler de kibirli oluyor kadına değer vermiyor özel hissettirmiyor. Benim exlerim hep benden alt tiplerdi bana tapıp çok sevip değerli hissettiriyorlardı çünkü zaten ulaşabilecekleri max kız bendim. Ama diğer mesela iyi profil erkekler yakışıklı zengin eğitimli vs zaten çok kız buluyorum diye bana hiç değerli özel hissettirmiyordu ondan sevgili bile olmuyorduk sadece takılma oluyordu. Sizce hangisi iyi? Ama şöyle mesela iyi erkeğe senin bi şey öğretmen gerekmiyor ve ona saygı duyuyorsun ezik değil ama diğer alt olanlar ezik oluyor ve hep bi senin bi şeyler öğretmen göstermen gerekiyor gibi oluyor onun sana ulaşması gerekiyor o kötü.
Sizce erkek düşük mü olmalı yüksek mi?