Türk sevgilim oldu ama hiç Kürt sevgilim olmadı. Ben esmer kızlara ölüyorum.
Esmer Kürt kız > sarışın Rus kız
Birde Kürt kızların yöresel kıyafetleri var bellerine altın kemer taktıkları onlara bayılıyorum. Türküm ama hiç bir zaman Türk kızlara zaafım olmadı Rus kızlarada. Türk erkek olarak Tek zaafım kurdish girl. Çok kaliteli kızlar çoğu. Kürt kızlara ölürüm. Ya Kürt kız olmayacaksa hiç olmasın. Babam Türk, annem Türk ve annem Türk kadını olmasına rağmen Kürt kelin getir bana diyor. Kürt kızların çoğunun kaliteli olduğunu söyler annem. Ölümüne kurdish girl.
Kürtdüm benimde Türk erkeklerine zaafım var
Kürdüm sadece Kürt erkeklerine zaafım var
Türk'üm tarafsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen iyi bir adamsan cok kolay sever sayarlar senin o dediklerin Hakkari Şırnak tarafları gerçeği hepimizde var o yoreseller ama en çok o taraflar giyiyor
Kürtmüsünüz
Evet
Sen bıtane beyaz Türk kız al bende esmer Kürt kız birlikte çifte düğün yapalım masraf azalır🤣
Olur başlık verecekmisin😅😅 ben Türk kiz alsam o kadar masraf yaparmiyim bilmem ama sen o altın kemeri o düğünü karşılayacak misin😅😅
Bizde para bol. Ama kız esmer olacak beyaz olmaz
😅😅tmm esmer veririz kardesime
Şakası bi yana neden zaafın var esmer diye mi yoksa kürt diye mi
Hem esmer hem çok saygılılar işten kaçmıyolar erkeklerine sadıklar
Türk kızlarının çoğu bakire değil Kürt kızların çoğu bakire
Benden başka erkek el sürmemiş olur
Hiii iyi evet öyleler kolay kolay da bırakmazlar onların dilinden konuşsan varya saygı da kusur etmezler
Bebeğim gibi davranırım Kürt kıza. Ailem Kürt gelin istiyo Türk ıstemıyo annem türk olnasına rağmen.
Eh iyi bari insallah dilediğin gibi olur eger açık esmer ve yöresel giyen istiyorsan Hakkari taraflarına bak
Hakkari'de koyu esmer kız var mı peki
Mardin'de koyu esmer Kürt kızı varmıdır. Hakkari gibi aynı yöresel kıyafeti giyen
Valla kürt bolgelerin hepsinde esmer var ama o yöresel kiyafet sadece düğünlerde giyiyorlar o da bildiğim kardiyla Hakkari ve sirnak, Ağrı da giyiyor
Mardin düğünleri diye tıkyok hesebı var videodaki kızlar giyiyo
Tıkyok*
Tiktok*
Haa e olabilir yörede varsa giyerler
Türk erkeklere zaafı olan esmer Kürt kız varmıdır?
Illaki vardır be bro olmaz olur mu ama sana tavsiye bizzat oraya git gör araştır
Ailesi ırkçılık yapıp vermez belki
Valla bisey diyimmi eger sen kendin irkcilik yapmazsan doğunun ne kadar sakin mülayim ahlaklı temiz oldgunu görürsun
Evlenir geneli batılı erkek ve yaşam tarzı seviyo da senin aile kabul eder mi
Ailem zaten Kürt gelin istiyo yabancı veya Türk istemiyo
Geneli o tarzi sever demek yanlis bro vermezler kolay kolay haa iyi olursa ne ala seve seve mutlu bir şekilde de verirler
@DenizEzemoğlu334 benim tanıştıklarım öyle baskıcı aile yapısı sevmiyorlardı herkesin gönlüne göre olsun
Oyle tabi amin
Evlenirler neden evlenmesinler cok var evlenen
Neden olmasın
Kürtmüsünüz
Hayır
güzelmiş
Türkmüsün