Türkler kürtlerle evlenmemeli. Irkımız karışmamalı.
Ve ikincisi Kürtler vatan hainidir. Atatürkçü vatan sever Türklerle işleri olmaz.35 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyleri düşünüyorum
- +1 yıl
Kimle evleneceğimizi, kimi seveceğimizi size mi soracaz? Şu ırkçılığı bırakın artık. Bu zihniyetle de Atatürk'ü ağzınıza almayın. O vatanımızı halkımızı kurtarırken Kürt veya Türk olduğuna mı baktı? Her kürt aynı değil
- +1 yıl
@Crybaby0903 Galiba dediğimi anlamadın. Ben kendim kürdüm. Kürtler, Türklerle evlenip aryan ırkımızı bozmamalı ve ırkımızı dilimizi ve kültürümüzü jorumalıyız. ben ikincisi atatürkü sevmiyorum. Demek istediğim atatürçülerinde zaten baştan kürtlerle işi olmazki bu benim gibi safkanlığını korumak isteyen bir kürt işin iyi birşey. Ayrıca zaten atatürkü seven biride bizden uzak dursun bir zahmet.
- +1 yıl
@Crybaby0903 Ve vatan haini derkende bu bence iyi birşey. Çünkü türküye bizim vatanımız değil
Ben vatan hainiyim ve bundan gururluyum. Çünkü bu vatan zaten baştan benim ülkem değildi. Benim ülkem türk işgali altında.
iyi açıklayamamışım. - +1 yıl
Sen şerefsizsen ben ne yapayım? Benim lafım senin gibi olmayanlar için. Atamı sevmeyen gebersin. Şu anda Türkiye'de yaşıyor olman onun sayesinde, babanın değil. Türkiye'de tüm Kürtler'¡ senin gibi sanan ve dışlayan bir sürü kişi var, sırf bu yüzden intihar eden Kürtler de var. Benim sitemim o kişilere. Her kürt bir değildir. Çevremde kendini Türk zannedenlerden daha ülkücü Kürtler var. Onlara sırf Türk olmadığı için ayrımcılık yapan insanlar senin gibilerin grubuna giriyor. Bu konuyu açan mal arkadaş da Kürtler'i aklı sıra "Çirkin" diyerek ayırıyor. Hiç kusura bakmasın ama tanıdığım Kürtler ona bin basar. Ayrıyeten dediğin işgal olayında da neyi saçmalıyorsan anlamadım. Senin topraklarına ihtiyacımız yok ve hiç olmayacak da. Yalnız o topraklarda terör örgütü bulunduruyorsan iş değişir. Askerim gelir hem işgal eder hem de bir güzel pislikleri temizler oraya el koyar. Karşı çıkanlara da haddini bildirir.
En İyi Cevaplar
- 00 Yorumla
+1 yılIrkçısın ve kürtle evlenmek istiyorsun? Bende ırkçıyım asla kürtle evlenmem. İçim rahat etmez
2115 Yorumla- +1 yıl
Korkma abicim beğenir. Hangi kıllı kürt diss attı bana anasını satayım
- +1 yıl
@Lubuluk "Kürt olduğu için laflarım ağrına gitti, lubuluğun"
- +1 yıl
@Lubuluk Her ne b0ksan. Ha k*rt ha çerkes ne fark eder
- +1 yıl
@Lubuluk bir s1ktir anasını sattığıma vak banane çerkes tarihinden. K*rt sken çerkes boş yapma
- +1 yıl
Lan a-nasını siktiğimin boş O-ROSPU ÇOCUĞU O Atatürk resmini profilinden kaldır senin ben o 250 gramlık amcığına balıklama dalarım A-nasıyla birlikte vals yapıp ta babasını d-ildo ormanlarında çıplak bir şekilde gezdirdiğim et parçasından ibaret annesine çekmiş küçük O-ROSPU ÇOCUĞU. bir de milliyetçi olucak ANNESİNİ S-İKTİĞİMİN SALAĞI "GÜYA" Bu sevdiğin vatan için çarpışmış insanlara "Banane a-q" Diye bilecek kadar salak ve O-RRRRROSPU Evladı isen. S-iktir git bu ülkeden yaşama sen burada a-m-k.
- +1 yıl
@Lubuluk Şişşt sakin ol şampiyon 😅😅
- +1 yıl
@Lubuluk Ben Türküm sen çerkes. Lan çerkes Atamın fotosuna koyup koymayacağı mı sana mı sorucam? Ergene bak. Küfürden başka bir bok bilmez
- +1 yıl
Yemin ediyorum var ya hayatında ki tek görevin s-eks oyuncağı olarak kullanılmak olucak o kadar vasıfsız o kadar salak o kadar embbbesil bir O-ROSPU EVLADISIN Ki Allahın salağı bir salağı ile evleniceksin ve hayatında ki tek görevin S-İKİLMEK OLUCAK Tıpkı ANNEN GİBİ. Sadece s-ikiliceksin ve o kadar.
- +1 yıl
@Lubuluk Tamam ergencim
- +1 yıl
bir de ben türküm sen çerkes falan diyor a-m-k salak o-rospu evladı a-m-k o-rospu evladı baktırın mı kanına %100 türküm diye a-m-k salak bacım evladı 2 gramlık beyni olmayan salak bacım evladı senin gibi bir salağın tek görevi gerçekten s-ikilmek ya. Gerçekten s-ikilmekten başka bir şeye yaramazsın sen ya. A-m-k salak o-rospu evladı.
- +1 yıl
Evleneceğin insana nolur evlenmeden önce şunları desene "Ben ırkçı salak bir o-rospu evladıyım tıpkı annem gibi ben de sadece s-ikilmeye yararım seninle sohpet edemem seninle derinleme muhabettler yapamam seninle felsefeden konuşamam ya da gece 2 de sen başka bir yerde iken birlikte konuştuğumuzda seninle güzel bir şarkıyı paylaşamam. Benim 2 ıqm var affet beni ben sadece O-RRROSPU Annem gibi s-ikilmeye yararım hayatını sadece bir ET PARÇASI İle geçirmek senin için sorun değilse lütfen benimle evlenirmisin" Desene lütfen. Çocuğa kısa özetini geçmiş olursun.
- +1 yıl
@Lubuluk Senle ilgilenmem bile. Sadece şikayet ettim 😅😘
- +1 yıl
@Lubuluk Hadi bakalım 😅
https://youtu.be/phpNyfLEnKk - +1 yıl
@Lubuluk https://youtu.be/fVn-O5v443E
- +1 yıl
@Lubuluk Kendini bilmek önemli beni örnek al tamam mı ergen
- +1 yıl
@Lubuluk Türk değilsin ya hani o yüzden mi Türkçe konuşamıyorsun? 3-4 küfür harici bişe bilmiyorsun 😅😂
- +1 yıl
Sende herhalde insan olmadığın için farklı bölgelerde yaşayan insanların aynı dna yı taşıdığını ve farklı hiçbir özelliklerinin olmadığını bilmiyorsun. Ola bilir böyle şeyler senin gibi o-rospu çocukları insan olmanın ne demek olduğunu bilmeye bilir anlayışla karşılanıcak bir şey.
- +1 yıl
@Lubuluk Ne iğrenç bir insansın ya
- +1 yıl
@Lubuluk Çok güzel fikir
- +1 yıl
@Lubuluk O kadar tatlısın ki beynimi erittin. Çerkeslerde yakışıklı olur diye duydum
- +1 yıl
Sakin ol abicim 😅
- +1 yıl
@Lubuluk Türküm ırkçıyım Türk olmayanın a** demek istiyor anladığım kadarıyla
- +1 yıl
@Lubuluk foto atsana sen bir
- +1 yıl
@Lubuluk Olm sen cidden malsın. Ne yapiyim lan ben seni? Foto gönderirsen sosyal medyadan ve burdan rezil edecektim o kadar. Türk erkeği varken çerkesi ne yapayım
- +1 yıl
Ya yemin ediyorum şu aramızdaki muhabet bana küçükken girdiğim sövüş guruplarını hatırlatı ya. Girerdik a-m-k kürtler türklere küfür ederdi türkler kürtlere en sonunda 2 tarafın da kızları ve erkekleri bir birlerini ekler ondan sonra sanal seks yaparlardı. Ne acayip günlerdi a-m-k ya.
- +1 yıl
@Lubuluk k*rtler ve Türkler: sex? Dur kusup geliyorum
- +1 yıl
@Lubuluk Açık kahve saçlarım, beyaz tenim ve mavi gözlerim var. Kimin ülkesinde kime ırkçılık yapıyorsun? K*rt falan mı sandın beni kara göz kara kaş falan? Ve biz Artvin kafkasıyız.
- +1 yıl
@Lubuluk Gürcüyüz yani beyin fakiri
- +1 yıl
@Lubuluk 100 yıl önce Gürcüymüşüz artık Türküz
- +1 yıl
Ya özürlü a-mına soktuğumun salağı sen hangi düşünce biçimini savunuyosun bir anlatsana bana. Beyninin o kadar salak bir çalışma temposu var ki bence kendinle çelişiyorsun. Benim de büyük büyük dedem büyük rus soy kırımında adige den osmanlı topraklarına gelmiş. (Bu arada bilmiyorsundur söyleyeyim adige de kafkasaynın içinde).
- +1 yıl
@Lubuluk çerkesleri sevmiyorum
- +1 yıl
@Lubuluk Türklerle kırgızlarda aynı coğrafyadan gelme ve ben kırgızlarıda sevmiyorum ve kendimi Türk olarak hissediyorum sadece aslım gürcü senin gibi etrafta çerkesim kafkasım diye gezmiyorum
- +1 yıl
@Lubuluk Atalarım senin atalarınla aynı coğrafyadan gelme 😵😷
- +1 yıl
@Lubuluk Tanıdığım çoğu çerkes senin gibi desem?
- +1 yıl
@Lubuluk Yok normal konuşurlarken de ediyorlar. Ne oldu anan mı k*rt niye bu kadar çok seviyorsun k*rtleri?
- +1 yıl
Ya olum sen gerçekten bir döl israfısın ya. Ciddi ciddi bir döl israfısın keşke baban a-nanı sikeceğine duvarı sikseymiş ya. Ben ne kürdüm ne kürt milliyetçisiyim ne çerkes milliyetçisiyim ne türk milliyetçisiyim ben türkiye cumhuriyeti milliyetçisiyim ben atatürk milliyetçisiyim ben senin millyetçilik diye benimsediğin salak düşüncenin 10 katı daha yararlı bir milliyetçiyim. Aynı ülkede bulunduğun aynı dili konuştuğun aynı kültürel senteze sahip olduğun insanları dışlamayı iyi bir şey olarak görüyorsun, sonra diyorsun ki neden küfür ediyorsun neden kürtleri savunuyorsun anan kürt mü diye. Sen gerçekten salak bir o-rospu çocuğusun ya fazlası değil. Dediğim gibi senin de hoşuna gidicek senin anlaya bileceğin dilden konuşurdum ama bunu haketmiyorsun. Lütfen s-iktir git ve karanlık bir çukurda bu salak sözde milliyetçiliğini yap.
- +1 yıl
@Lubuluk Sanaldan kürtleri sevmediğimizi yazarım ama gerçekte hiçbir insana ırkçılık yapmam kürtlerle ilgilenmem. Çok klişe olacak ama bir yakınım 2013 yılında şehit oldu bir kürt öldürdü yalan falan diyeceksin eminim. O yüzden daha fazla yazıp boş yapma. Nefretimi içimde besliyorum dışarı vurmuyorum
- +1 yıl
Tamam başkan sakin ol. Ağzını bozmaya değmez
- +1 yıl
Ulan g-erizekalı dediğim konuya geliyor bu. "TEK BİR KİŞİNİ YAPTIĞINI TÜM BİR IRKA AFFETMEK" Bak şöyle bir şey var doğuda ki insanlara devletin yetersizliği sonucu daha az eğitim gitti oradaki insanlar daha az eğitimli bak bu doğru amma velakin şu ayrımı yapa bilicek zekada isen ırkçılığın ne kadar salak ne kadar saçma bir şey olduğunu görürsün "HEPİMİZ İNSANIN" Kürt te insan çerkes te insan türk te insan inanları aldıkları ahlaka insanları aldıkları eğitime insanları karakterlerine göre yargılarsın hangi coğrafyada doğduklarına ya da hangi dili konuştuklarına göre yargılamazsın. 2 Saatir anlatmaya çalıştığım şey "En azından küfür ederek :D " Senin kendini türk olarak benimsemen seni karşında ki insandan hiçbir şekilde üstün yapmıyor eğer hayatındaki tek başarın türk olmaksa o zaman bir şey diyemem açıkçası küçük bir kavanozun içerisinde yaşamaya devam et amma velakin bir gün doğrulup ta "Ya hakkikaten benimle birlikte aynı coğrafyada yaşayan amma velakin az da olsa farklılıkları olan topluğun benden eksik kalan bir yanı yok" Dediğin gün o zaman biraz da olsa açıkçası kafanı toparladığın gün olur. Bende bir zamanlar senin gibiydim "12-13 Yaşlarında :D " Kürtlerin a-q bilmemne yaşasın türkler diğer milletilerin a-m-k vs vs kafasında takılan bir çocuktum. Ama sonra neyin farkına vardım biliyormusun. Önemli olan "SÖZDE" Hangi ırka mensup olduğun değil. Zeki kültürlü iyi karakterli bir insan olup olmadığın asıl meseleymiş. Sen bulunduğun coğrafyayı sevip bulunduğun ülkeyi sevip o ülkenin kurucularına saygı duyup ve onların öğretilerini benimseyip. Bu ülkeyi bir arada tek yumruk olarak tutmak için çabalıktan sonra. Atalarının nerden geldiğinin bir önemi yok. Atatürkün de dediği gibi. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. "Ama senin dediğin versiyonundan değil"
- +1 yıl
@Lubuluk Türk kürt kardeş yazıp hdpkk'ya vermeleri zoruma gidiyor. Gidip yüzlerine siz kürtsünüz diyerek aşağılamıyorum bende 2013'ten sonra sevmemeye başladım. Çerkeslerle de bir sorunum yok bu arada seni sinir etmek için öyle dedim tanıdığım çerkes yok. Kötü davranmıyorum kürtlere ama içimde her zaman sinir olma hali var. Psikolojiden dolayı belki eskiden böyle hissetmiyordum.
- +1 yıl
Ya bu sorunun sahibi annesi belli babası belli olmayan anası s-ikilmiş o-rospu çocuğu acaba sana yavşamak için mi bu kadar yükseliyor a-m-k :D Bilader sorunun başlığı "Kürt Kızları Beni Beğenirmi?" Değil mi a-m-k :D Sen hangi sarhoş gecenin mahsülüsün o-rospu çocuğu çık git burdan a-m-k :D
- +1 yıl
Ya bak "ArtvinliBuse08" Şu konuda haklısın ama bir yönden. Nasıl anlatsam ki sana bak... Bak şöyle düşün sen kapalı izole bir toplulukta yaşıyorsun tamam mı. Ve o topluluğun içerisinde devlet tarafınca hiç bir yardım görmüyorsun. Devlet tarafından uzun sürelerce baskıya uğruyorsun ve bu süre zarfı içerisinde eğitimsiz kalıyorsun. Bu topluluk sence nasıl bir düşünce yapısına sahip ola bilir? Sonra bu topluluğun içerisinde bir gurup insan çıkıp onlara özgürlük vaatleri ve refah günler sözleri veriyor. Bu topluluğa devlet gelip te demiyor ki biz size yardım ediceğiz batı tarafına yaptığımız yatırımları size de yapıcağız diye. Devlet 1940 tan beri sadece İstanbul ve çevresine yatırım yapıyor ve doğuda ki insanların da batıya göç etmesini bekliyor. İşte devletimizin yaptığı en büyük hata bak burada insanların kendi topraklarını bırakıp gitmelerini beklemek. Onlara eğitim onlara hizmet onlara daha yüsek standartlı bir yaşam kalitesi götürmek yerine onların buraya gelip almalarını bekledi devlet. E Doğal olarak ne oldu. Orada kalan insanlar devlete karşı cephe almaya başladı. Burada bir suçlu varsa o da yönetim şekli orada ki insanlar değil. Eğer ki devlet onlara bize verdiği hizmetleri verseydi eğer devlet doğu böglesini kapitüle etseydi ve orada ki izolasyonu kırsaydı şimdi ne pkk vardı ne hdp nede başka bir salak parti.
- +1 yıl
@Lubuluk Haklısın. Masum insanlara birşey demiyorum ama pırıl pırıl gençlerimizi öldüren partiye veren adamlardan da nefret ediyorum. Türkler kardeşimiz diyip, Türkleri öldüren partiye veriyorsa Türkler düşmanımız demesi daha doğru. Ne olursa olsun ölmeye ve öldürmeye değmez. Öldüren vahşi insanları sevmiyorum.
- +1 yıl
En azından bir kısmını anlamana sevindim :D Yemin ediyorum beynim yoruldu ya. Daha detaylı bir şekilde anlatırdım amma velakin yeter bu kadar sanırsam. Sana söyleye bileceğim tek şey şu bundan sonra. Her zaman daha fazlası vardır bak "ArtvinliBuse08" Her zaman daha fazlası vardır. Böyle konularda beyaz veya siyah yoktur sadece kırmızı vardır mavi vardır turncu vardır vardır gri vardı "Özellikle gri vardır :D" Böyle konuları tek bir perspektif ten değerlendiremezsin hiçbir zaman. Olay ne olursa olsun bir kişi üzerine de koca bir millet üzerine de olsa çoğu olayın sadece siyah ve beyazı yoktur her zaman bir gri vardır. Eğer kendini bir türk evladı olarak tanımlıyorsan, atatürkün düşünce biçimine ayak uydurmalısın demektir. Ne demiş ulu önder Atatürk "Yurta sulh cihanda sulh" Daha "Yurta" Kısmına bu şekilde bakarken bence onun adını ağzına almak büyük bir hakaret ve saygısızlık. O Yüzden ilk başta sana "Çıkar atatürkün fotoğrafını profilinden" Dedim. Çünki onun en çok önemsediği düşüncelerden birini yok saymak bir türk evladına yakışır bir şey değil. Bu ülkenin içerisinde bir çok millet var. Ama hepimiz türkiye cumhuriyeti vatandaşıyız. Eğer biz kendimizi bu ülkenin milliyetçisi olarak benimsemezsek başkaları gelir ve bizim elimizden bu vatanı alır. O Yüzden yapmamız ve ÖZELLİKLE Yapmamamız gereken en önemli şey bir birimizi ayrıştırmak ve ötekileştirmemek. İşte gerçek türk evladı bunu bilmelidir.
- +1 yıl
@Lubuluk Ne dersen de hdp'ye veren insanları sevemem. İster küfür et ister ırkçı de. Biri çıkıp k*rdistan kuracağız dese, kardeşiz diyen kürtlerin hepsi gider yardım eder. Kendi milletimden yani Türk milletinden başka hiçbir milleti sevmiyorum. İster kürt ister japon ister rus. Gidip kötüde davranmıyorum tabii ki
- +1 yıl
@ArtvinliBuse08
sana helal olsun be rus köpeği olmuş kırgız lavuklardan 150 milyon kat daha Türksün sen
Ayrıca kürtler çok sinsidir Allah onlara imkan vermesin. Onlar yüzünden her gün erkek nüfusu eksiliyor ülkede ve bir yandan da nüfusumuzu geçmek için 10 çocuk yapıyorlar.
Büyük çoğunluğu pkklı yüzüne kardeşiz falan der ama gider pkkyı destekler aşırı yılan gibi sinsi bir halk. Bu salaklarla evlenen kızları ve erkekleri hiç sevmiyorum ülkeyi kürtleştiriyorlar genetik ve demografik yapı olarka ülkenin içine ettiler özellikle çok salak kız var zevksizler mk bazıları zengin tabi onlara dadanan gold diggerlar var ya da serseri kro tipleri beğenen mallar var mahvettiler ülkenin geleceğini
ya Türkle evlenmiyon madem git dünyadan her türlü erkekle evlen şu krolarla evlenme yeminle bu ülkedeki kızlar sinir ediyor beni
https://www.youtube.com/watch?v=IxIxhYEn1Mw
Tipleri en az %80 böyle bu lavukların böyle olmayanlarda bölgede asimile olmuş Türkmen ve Arnavutlar gerisi hint çingenesi gibi %80-90 davranış desen hanzolar bir kız ciddi mal olmalı böyle biriyle evlenmesi için
Sırf bu krolarla evlenen salak kızlar var diye ülkedeki kızlardan soğudum yabancı biriyle evlenmeyi düşünüyorum o yüzden ingilizcemi geliştiriyorum :D
Sağda solda tiplerine bakmadan yok türk kızları bize hasta yok şöyle yaptık böyle yaptık konusuyorlar ayar oluyorum cidden kürtleri hiç sevmiyorum bu ülkeye tek yararı olmayan asalak bir halk bunlar yüzünden kaç çocuk yetim kaldı çoğuda o örgütü destekliyor bunu öğrendiğimden beri nefret ediyorum kürtlerden inşallah bu ülkeden defolup gittikleri günleri görürüz. - +1 yıl
@Gangsta7 Sağol öncelikle ve bende k*rtle evlenen Türk kızlarını görüyorum hatta en yakın arkadaşım bile k*rtle evli. Çocuk hiç bir partiyi tutmuyorum dese de bence hdpli belli yani. En iyisi yabancı ile evlenmek haklısın bende yabancı ile evlenmek istiyorum. Birde şu konu var suriyeli gelin getiren Türk erkekleri. Sağ partiler hep ülkemize bu k*rt, suriyelileri alarak orta doğu yaptı bildiğin.
- +1 yıl
evet suriyelilerle evlenen erkekler ve kürtlerle evlenen kızlar büyük mal
Türkler kendi arasında evlensin ya da başka yabancılarla onlar yine Türk düşmanı olmaz bir Türkle evlenirse ama bu tip geri milletlerle hele Türk düşmanı kürtlerle evlenenler ülkenin geleceğinin içine ediyor
kürtle evlenen bir kızın çocukları Türk olmaz o kız nüfus kaybıdır. Çocukları kendini kürt olarak görecek. kürtlerinde çoğunun tipi katır gibi bu aptal kızlar ne buluyor anlamıyorum harbi beyinsiz kız çok bence ihanet içindeler
turgut özal kürtleri getirdi 2 milyon kadar sonra onlar pkklı oldu 10 cocuk yapa yapa nüfus arttırdılar şimdi de tayyip suriyelileri getirdi bitirdiler ülkeyi
kürtlerle evlenen kızlar ülkeyi mahvediyor ülkeyi kürtleştirip ortak ülke haline getiriyorlar
çok karanlık bu ülkenin gelecğei - +1 yıl
- +1 yıl
şuanki dünya konjonktürü nedeniyle kürt ihanetine sabrediliyor ama abd bölgeden cıkıp kabuğuna çekildiğinde bunlar başkasınınkiyle Türke kafa tutma cüretinin bedelini acı ödeyecekler. kürt kroları ermeniler gibi gidecekler ülkeden onlarla evlenmiş canım kezbanlarda gidecek inş
Amerika gidince TÜRKLER yargı dağıtacak bu krolara o zaman görüşücez onlarla çok az kaldı - +1 yıl
ama suriyeliler inş bir an önce giderler bizim erkekler her sene bunlarla 3-4 bin evlilik yapıyor çok tehlikeli ve suriyeli erkekle evlenen kız sayısıda her sene artıyor
Ülkenin yapısını bozuyor böyle tipler inş gider bu suriler bir an önce güvenli bölgelere gööndersinler şunları - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
bir tane konuda kro k*rdün biri k*rt erkeği Türk erkeği mi diye sormuş
TÜRK'ü küçük yazmıs bende sinirlendim sonra gelmiş tüm Türk kızları kucaklarımızda falan diyor cidden bu maymuna benzeyen orta doğu çapulcularına ilgi duyan kızlar var mı ya? O kadar zevksiz ve aptal bu ülkedeki kızlar lavuklarda tip yok davranış desen hanzo gibiler anasını satiyim :D erkekler hiç değilse rus iskandinav alman vs beğeniyor k*rt ne mk kızlar vizyonsuz galiba - +1 yıl
- +1 yıl
tüm Türk erkekleri dinci değil ki ateist deist sayısı aldı başını gidiyor.
Bende müslümanım ama çok dindar sayılmam. Eskiden Türk kız olsun isterdim ama baksana şu kro k*rtlerle hdplilerle vs takılma muhabbetleri falan ben bu kızlardan soğudum istemem ben böylelerini zaten balkan Türküyüm gider bizim makedonyadan mis gibi bir kızla evlenirim daha iyi. - +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abi sen niye bu tür sorular soruyorsun güzel abim benim
12 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoruya bak küfürlük
21 Yorumla
+1 yılSeni alacak kürt kizinin aklna tüküreym
12 Yorumla- +1 yıl
Havla
Niye kürt kızları
016 Yorumla- +1 yıl
ya ne gönlü çoğu çirkin ve hanzo üstelik Türk düşmanı bunlarla evlenen kız haindir.
kürtle evlenince çocuğu Türk olmayacak artık türk neslini azaltıyorlar yani.
Şimdi kızlar arasında kore faaln moda kore ya da başka yabancıyla evlensin daha iyi hiç değilse onlar Türk düşmanı değil yine Türk yarı koreli falan diye dolanır ama kürtle evlenen kızlar bu ülkenin geleceğini mahvediyor ülkeyi kürtleştiriyorlar gözümde çok büyük hainler onlar.
Sadece Türkle evlenmek zorunda değiller ama k*rtt ne mk
askerlerimiz her gün şehit düşsün hdpli krolarla sevgili olanlar var cidden çok soğudum bu ülkenin kızlarından hiç birinde milli gururun kırıntısı yok çok hain var kızlar içinde. - +1 yıl
benim düşüncem zaten öyle ama şimdi öyle desek kızlar hemen başlıyor sanane bilmem ne diye o yüzden kürtle evlenmesindense koreliyle evlenmesi daha iyi bana göre onu diyorum.
Yoksa ben Türklerin kendi arasında evlenmesini istiyorum zaten rusla bile evlenilmemeli Türkle evlenilmeli benim düşünceme göre. - +1 yıl
aynen. Bak başka bir konu var k*rt erkekleri mi Türk erkekleri mi diye bir kürt açmış
Türkü kücük yazdı diye sinirlendim sonra gelmiş diyor tüm Türk kızları kucaklarımızda falan işte bu yüzden sevmiyorum bunları bunlarla cıkan evlenen kız cidden haindir. Her gün insanımızı öldürmeleride cabası.
Tip deseen tip yok %80 kapkara çirkin
https://www.youtube.com/watch?v=IxIxhYEn1Mw
çoğu bu videodakilker gibi görünüyor.
davranıs desen hanzo bunlar bunlara ilgi duyan kızlar cidden salak
ben Türkten başkasıyla evlenmem diyordum ama iyice soğumaya başladım ya bu ülkedeki kızlardan
+1 yılNşye kürt?
03 Yorumla- +1 yıl
Alla allaa ne alaka ki
Saçma düşğnmüşsün
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeğenir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem