Sevgilime "Eğer Türkle evlenirsen, seni keserim" demiş. 😡
Bu ırkçılıktan ne zaman kurtulacağız
Bu ırkçılıktan ne zaman kurtulacağız
Cevap
4Cevap
Sen vazgeç ondan kültür farkı var
Sen nerelisin
Babam Türk. Annem Tunuslu
Tunus ne oluyo
Sevgilin hangi kurtlerdenki kendisi bir şey demiyomu olamayız bilmem gibi
Kuzey Afrika'da bir ülke. Akdenize kıyısı var. Komşuları Cezayir ve Libya.
Arap oluyor
Bir yaş büyük ablası var.
Ablasi evlendikten sonra evleniriz diyor. Tehdit edeceğim diyor.
Ben ablani beklemem dedim
Ablasi ya hiç evlenmezse
10-20 sene onu mu bekleyeceğiz
Sevgilinin annesine desin baba tarafim türk ama anne tarafim Arap oluyo
Karışık
Kim kime tehdit etcekmis
O öyle anlatmamis.
Sevgilim var diyememis.
Direkt "Türkle evlensem olur mu" diye sormuş. Sevgilisi olduğunu soyleyemez annesine. Geri kafalilar
Kız ailesini tehdit edecekmis. Nasil ve neyle tehdit edecekse artık. Kaçmak ile olabilir
Geri kafalılar da iş zor
Senin tarafini tehdit etceklermis
Bence seni korkutmaya çalışıyorlar olmasın gibi
Yok ya. Kendi ailesini tehdit edecekmis.
Ablasinin evlenmesini beklemek tam bir saçmalık zaten.
"Evlilik işi sıra işi değil. Nasip işi.
Aile içi sıralama bahanesi, kişisel ilişkilere anlam verilemeyen sınırlar koyar. Sanki sorumluluktan kaçınmak istiyor gibi. Çünkü evlilik, uygun zaman, sevgi ve anlayışla gerçekleşir. Başkalarının sırasına göre asla planlanamaz." Bunlari daha önce anlattim. Halen ablasinin evlenmesini bekleyelim diyor.
Ve yazdığı cevap aşağıdaki:
"Ha sen diyor sanki ben o zamana kadar seni bekleyemem seni bırakırım o senin kararın saygı duyarım"
Zor durum
Normalde tersi olması lazım. Türkler bize vatanlarını veriyor yasamamız için desin annesine
Bizim de vardı öyle olay abim için galiba kız rizeliydi biz aslen trabzonluyuz demiş ki trabzonluya kız verilmez galiba yanlış hatırlamıyorsam
Bırak annesini kendi ikna etsin
kurtlere bas parayi alamayacagin sey yok.
Kacir aga
Kızı kaçır
Sacma
Hocam acilen ayrıl o kızdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten zor bir durum, üzgünüm böyle bir şeyle karşılaşıyorsun. Aileler bazen ciddi şekilde etkileyici olabiliyor ama önemli olan sevgilinle aranızdaki bağ ve onun bu durumu nasıl ele alacağı. Hem kendi duygularınıza hem de sevgilinizin duygularına odaklanmak önemli. Bu tür durumlarda açık dürüst iletişim her şeyin anahtarıdır. Sakin olun ve sevgilinizle nasıl bir yol izlemek istediğinizi konuşun. Hem ona hem de kendinize zaman tanıyın. Unutma ki her ilişkinin kendi özel zorlukları var ve çözüm için her zaman ortak bir yol bulmak önemli. 🌈💕