Neden böyle bir şey yaşıyorum ben, nasıl kurtulabilirim?

Biraz uzun özür dilerim.

Arkadaşlar biri var 5 yıldır platoniğim. Kendisi de bazen böyle ümit verip soğuk yaptı duygularımdan c*nsel olarak da yararlandı ama çok güzel anılarımız da oldu. Bazı günlerimiz var çok mutluyduk hep birlikteydik. Ama o zamanlarda da hep mesafeliydi bana. Çünkü dediğim gibi platoniktim ben. O bana karşı romantik bi şeyler hissetmiyordu birlikte olamayacağımızı söylüyordu sürekli. Ama bir şeyler yaşamak istiyordu benimle. Geçen yıllarda mahkemelik olduk. Her yerden engelledik birbirimizi. Tamamen koptuk gittik. Ama aradan 1 yıl geçmesine rağmen içim sızlıyor. Hala içip içip ağlıyorum. Sarhoş olup kahroluyorum İçimden atamıyorum. İçimde bi yer ince ince sızlıyo. Nedense tek onu istiyorum.(her anlamda) Yükseldiğimde falan yüzü aklıma geliyor. Gülüşü gözleri. Adım atmak istiyorum ama artık imkansız asla eskiye dönemeyiz. Bir daha kimseyi böyle sevememekten korkuyorum. Hayat tarzımızdan siyasi görüşlerimize kadar bile uyumlu değildik ama yanımda hayal ettiğim tek yüz onun yüzü. Bazen kendimi onun güldüğü gibi gülerken buluyorum mimikleri bile geçmiş bana. Terapi aldım 1 yıl boyunca hepsi boşuna mıydı? Benim neyim var ne yapıcam?

Neden böyle bir şey yaşıyorum ben, nasıl kurtulabilirim?