Toplamda 6 gün nişanlı kaldık, erkek tarafının ailesi istemediği için ayrıldı. Nişandan önce yüzüme gülüyorlardı, bana söyledi, bırakmayacağım seni dedi. Daha 6 gün olmuştu nişan olalı, ayrıldı benden, beynimden vurulmuşa döndüm. Ayrılığın ertesi günü sesli mesaj attılar, çeyizimi, altınımı yollayın diye. Ben de göndermeyeceğim dedim, ya hayır yaparım ya da kendime harcarım dedim. Çeyiz eşyalarınızı da yaktım dedim. 6 gün nişanlı kaldık, madem öyle düşüncen var neden ayrıldın? Çok kötüyüm arkadaşlar, rezil olduk herkese 😭
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Haklısın, madem öyle düşünceleriyse niye nişan yapıp senle o kadar oynadılar ki? Ama ne olursa olsun bence eşyalarını altınlarını geri ver gitsin. Vermeyip de ne yapacaksın, başını ağrıttıklarına değmez yani. Vermeyince bu sefer haklıyken haksız duruma düşersin, kapına dayanıp huzurunu daha çok kaçırırlar zaten. Hiç muhatap bile olma, ne var ne yok ellerine ver gönder, hayatından tamamen çıkarıp önüne bak. Hiçbir şeyi sende kalmasın ki yarın bir gün yüzün ak olsun, değmezler inan.
Göndermelisin. Öyle yarı yolda birakma filan da yok. Nisanin anlamı bu zaten. Tanımak için yapılan bir söz. Böyle ergen ergen inadına göndermeyeceğim demek de çok basit aç gözlü bir izlenim bırakıyor
İnsiyatif meselesi değil , bildiğim kadarıyla kanunen de iade etmelisin (Yanlış biliyor olabilirim tabii ama bir araştır istersen)
Nitelikli dolandırıcılıktan dolayı işlem yapılır..
@YAMANANKARA Olabilir
Olmaz nişanlan ayrıl sürekli altınları ceple o zaman
Hayır göndermeyeceğim sırf gıcıklığına göndermeyi düşünmüyorum yarı yolda Burak’tı beni yüz üstü diye nişandan sonra seni istemiyorlar çok üstüme gelmeye başladılar baştada istemiyorlardı dedi ben istiyorum diye bir şey diyemiyorlardı dedi ama daha çok üstüme geldiler ama be. Seni bırakmıyacağım dedi bıraktı
Hayırlısı olcak varmıs daha kötü rezil olmaktan iyidir
Erkek hesabı açmışsın, iskillendim. Yorumsuz kalicam
Çeyiz neyiz hiçbir şey verme. Rezil olan sen değilsin ayrıca bu sefszler
Göndermezseniz nitelikli dolandırıcılıktan hakkınızda şikayetçi olurlarsa hapis yatarsınız.
Gönderme o takıları al git tatile kafanı dağıt kendini topla öyle geriye gel helali hoş olsun kimse boş yapmasın altı günde insanın günahına girmeden önce düşünecektiler asıl dolandırıcı onlar oluyo insan sınanmadığı acıya konuşması kolay geliyo
@miinnnakkk aynen öyle bidaha kimseyi öyle rezil edemezler
Anlamaya çalışıyorum nişanda kız tarafı erkek tarafına yaptığını mı istiyor yoksa erkek tarafının kız tarafına yaptığını mı istiyor?
mahkemeye verse kazanir
Nasıl kazanacak
basbayağı kazanir cevremde örnekleri de var
Ne kadar sürecek mahkeme
Mahkeme süreci başlamadan bir kaç gün içerisinde savcılık tutuklama kararı çıkartır.
Dolandırıcılıktan ağır cezada kamu davası yargılaması yapılır. Sicile işler, savcılık iyi bal belgesi alamaz kişi, gbt sorgusunda çıkar, mahkeme üç beş sene sürer ve biter, sonra karşı tarafın maddi manevi tazminat davası başlar, üç beş sene de o sürer, tazminatı Altun’ları yargılama giderlerini vekâlet ücretlerini faiziyle alırlar..
Bitirmekte haklıymış çoluk çocuk işi değil evlilik
erkek erkekemi nişanlandınız. ben anlamadım
Slk slk hareketler
Gönder gitsin.
Hayır göndermeyeceğim sırf gıcıklığına göndermeyi düşünmüyorum yarı yolda Burak’tı beni yüz üstü diye nişandan sonra seni istemiyorlar çok üstüme gelmeye başladılar baştada istemiyorlardı dedi ben istiyorum diye bir şey diyemiyorlardı dedi ama daha çok üstüme geldiler ama be. Seni bırakmıyacağım dedi bıraktı
gönder bence
Ver gitsin