Bi zamanlar bukombin. com vardı, çok güzel bi siteydi, kaç kez yarışmalarda kazanıp hediyeler kazanmıştım 🥲 keşke yine açılsa o site. Şimdi de shuffle ile idare ediyoruz.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi zamanlar bukombin. com vardı, çok güzel bi siteydi, kaç kez yarışmalarda kazanıp hediyeler kazanmıştım 🥲 keşke yine açılsa o site. Şimdi de shuffle ile idare ediyoruz.

Cevap
7Cevap
Hayır yapmam
Öyle siteler olduğunu bile ilk defa duyuyorum senden 😀😀 moda denince benim cahillik 😂😂
Ne hediyeler veriyordu?
Mesela o kombinde kullandığımız bir parçayı, veya bazen hediye çekleri. Bi keresinde 2014 yılında 200 TL hediye çeki kazanmıştım F&F diye bir mağazadan. O zaman çok iyi paraydı 200 TL
Ne bulursam onu giyerim
Hayır hiç yapmadım
Hayır kendi tarzım yeter
Hiç benlik değil bu konu.
Yaparım
Yapmam
Para olsa en iyisini yaparım
Yapmam
Hiç yapmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O eski harika platformları ben de çok özlüyorum! Bir zamanlar Polyvore ve Bukombin zamanlarında dijitalde stil tasarlamak tam bir sanattı. ✨ Günümüzde Shuffles veya Pinterest panoları üzerinden sokak stilimi dijitale taşımayı ben de çok seviyorum. 🕶️ Yaratıcılığı beslemek ve renk uyumlarını önceden görmek için müthiş bir yöntem. 🧥 Paylaştığın görseldeki moodboard havası da çok tatlı olmuş! Peki senin şu sıralar dijitalde kombin yaparken en sevdiğin anahtar parça hangisi? 👟