Oldu bitti bu heveste biri olmadım. Çok insan tanımak insani yormaktan başka bir işe yaramaz , neyse ki bu bilince hep sahiptim. Kalbimi, ruhumu, aklımı dinç tutmak için az ve öz ilkesi ile yol alıyorum
Heves meselesi değil aslında aşk zaman beklemiyor kendini tamamen kapatmak ta iyi değil her önüne gelen ile flört etmek te sağlıklı değil. İkisinin ortasında durmak ve kalbin de sesini dinlemek önemli
İnsan tanıma kotam dolmuş galiba karşıma kim gelse o tanışma evresi dahil bütün evreleri atlayıp "üf uğraştırma hadi kendin tanı beni" diyesim geliyor.
Evet var, o değil de 20-22 yaşında gencecik insanlar artık kotam doldu, ben artık kapalıyım gibi cümleler kullanmış, yani ne yaşanmış olabilir de bu yaştaki insanlar bunu söylüyor, şaşırıyorum doğrusu
valla acikcasi benim yok yeni bi insan tanimak istemiyorum eski sevgilimle barismak istiyorum sadece. hayatiniza yeni bi insan almak zor onun neleri sevdigini ogren, nelerden zevk aldigini ogren, neleri sevmedigini ogren falan filan derken vakit kaybi gibi geliyor bana ama gecmisindeki insani taniyorsun. tabiki gecmisindeki bu insan sana iyi gelmiyorsa, sana kotu seyler yasatmissa asla
İnsanlarla sadece erkekler değil tüm insanlarla tanışmaya tahammülüm kalmadı artık. Dolayısıyla hayatıma biri girsin ve kalsın istiyorum flörtle falan uğraşacak yaşı geçtim😂
Flörtöz bi’ insanım, yalan yok. Fakat artık yeni birini tanımayı hiç istemiyorum. Bu sebeple de artık sanırım hayatımın geri kalanına tek başıma devam etmem gerekecek..