Kızgınlığım geçti de kırgınlığıma çare bulamadım.. affedersem kendime çok yazık etmiş olurum🍂

#inci🍂
Kızgınlığım geçti de kırgınlığıma çare bulamadım.. affedersem kendime çok yazık etmiş olurum🍂

#inci🍂
Hayır bir şans vermem Çünkü neden biliyor musun O kişi birçok kişiyle denemiştir senin değerini anlamıştır Ama senin değerini anlarken şunu da unutma birkaç çok kişiyi denedi ve olmadı onlarla Nasıl bir ilişkisi olduğunu da bilemezsin Çünkü seni o kadar çok elde etmek isteyecek ki sana yalandan şeyler de söyleyebilir Hatta şöyle de olabilir evlendikten sonra sen her şeyi inanırsın Çünkü seni çok güzel Manipüle eder evlendikten sonra söyler böyle böyle olmuştu Aslında falan diye ama sen o zaman çok pişman olursun O yüzden bence bir şans vermeyi düşünmeyi bile düşünmemelisin Bırak ki bir şans vermek kıymetini bilecekse o zaman bilseydi
İnsanların genellikle değerimi anlamadığını düşünüyorum. Bu yüzden biri değerimi anladığında önceden sonradan fark etmeksizin beni memnun eder. Bu şansı kaçırmamak isterim. Bu sağlıklı bir davranış mı bilemiyorum ancak ihtiyacım olan bir şeye sarılmam kabul edilebilir bir davranış bence.
Ben duruma göre karar verirdim. eğer bildiğim konu ise bence sen karar ver abla.
ama bana çok büyük kötülük yapmadıysa affedilmeyecek bir şey yapmadıysa o zaman affedebilirim. özrünün ya da üzüntüsünün samimi olduğuna beni ikna ederse. bunun dışında affetmem. ama biz adam olmayız :D sdfsd duygusal olduğum için gider yine affederim ben sonra yine aynı şeyler yaşanır
Olaylara, insanlara ve yaptıklarına çok takılı kalmıyorum. Ben olaya 3 günlük dünya mantığı ile yaklaşıyorum. Ben kırıldıysam benim için bitmiştir. Belki ilişkimiz bitmez ama eskisi gibide olmam mümkün değil. Her şey bir soğumaya bakar bende. Ve kolay kolayda dönüşü olmaz.
Cevap
33Cevap
Bilmiyorum ki, bu kişinin kim olduğuna bağlı, neler yaşattığına falan.
Konuya ve duygulara bağlı bir durum. Fakat genelde kesip atma konusunda üstüme yoktur.
Verdik de noldu iyice mıctı ağzımıza tövbe daha
Eğer hala o kişiye karşı içimde birşeyler kalmışsa şans verirdim.
Ama affedersen kendine yazık olacağını düşünüyorsan, o kişiden tam emin değilsin aynı şeyleri tekrar yaşarsan diye güvenemiyorsun demektir... seçim senin kimsenin seni üzmesine izin verme🌸
Bu durum aranizda problem olan konuya ve onun bu durumu telafi edip edemeyecegine gire değişir.
Eğer konu cok ciddi degilse sorun yok. Büyütmeye değmez. Konu ciddi ama telafisini yapmis gönlünü almışsa ona da tamam. Ama gönlünü almamişsa ben affetmezdim. Bir kere yapan sen onu affedip hicbir sey yapmadiginda bir daha yapaar. Seni kirdiysa duzeltmesini de becerebilmeli. Bunu beceremeyen kişi seni çoook kirar
vermemmmm, cunkuuu 4 sene oncee sevdigimm cocuga acilmistimmm ve kendisiii ozamanlari diyorduki benimde bi sevdigim hoslandigim kiz var diye (yani birlikte degillerdi ama)
okadar yil gectikten sonra bana istek atti ama yanit vermedim ve bir hafta sonra geri cekti o istegini
Geçti Bor'un pazarı, sür eşeğini Niğde'ye. O hata yapsa bile , olgunluk gösterir son noktaya kadar ilişkim bitmesin diye özen gösteririm. Ancak, her şey sona erdikten sonra üzgünüm şans veremem.
Kör ölünce badem gözlüydü derlermiş.
"Dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere"
O dalı yerine koysan ne olacak ki? En iyisi hiç vermemek ama insan o an ne kadar düşündüğünu yapabilir? O an gelmeden söylemek zor.
Komik oluyorlar ooo bide kırılmışsam o zaman yüzsüz oluyorlar. Suratına tükürünce Yarabbi şükür diyorsa veririm, değeri kadar muamele görür, dayanabildiği yere kadar kullanır şansını.
Şans mı ne alaka. Kıymetini biliyorsa yanındadır zaten nasıl bilecek değilse. Haa iş işten geçmiş onu kastediyorsan uzak olsun. Genel anlamda her konu için geçerli.
Aradaki yaşanmışlıklara ve sevgi olup olmamasına bağlı. Sevmediğin birisine şans vermek çokta bir şey ifade etmiyor.
Denediklerini beğenmeyen, kötü olduğunu gördükten sonra, kiymetli olduğumu “hatırlayan” biri niye şansı hakketsinki..
Uzun süreli bir birliktelik yasadiysam veririm bir yıllık biseye vermem kimse vermesin insanlar biraz düşünceli olmalı
Ne diyorlar bir söz vardı. giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir benim için. diye işte aynenn tam olarak bu
https://www.youtube.com/shorts/5kacbKxRmBI
Kinci bir yapım var kin tutun bol bol
Baştan kıymetimi bilmeyen sonradan bilse de bir şey değişmez ben de. Önemli olan baştan nasıl yaklaştığı.
Kıymetimi anlayacak olan şimdi anlasın, sonradan olan her şey lüzumsuz benim için.~☆
Artık bütün şansımı kendime saklamak istiyorum. Kimse için şanslarımı harcayamam
Uzak olsunlar benden bana değil kendilerine yazık ettiler
Hayır ilk başta kıymet bilmeyenin sonradan kıymet vereceğini düşünmüyorum. Yine aynıdır
No no ona dank edene kadar ben başkasından devam ederim zaten kendisine gerek kalmaz 😂
Içimde bittiyse bir anlamı kalmamıştır. Bunu zaman söyler 🤷🏻♀️
Bir şey veremem
İsteyen gelir mücadele eder kendisi alır
Geçti borun pazarı
Süüürrr Eşşeğini Niğdeye
Sonradan anlayan yine sonradan unutabilir, gerek yok..
Bu siteden biri çok çok pişman oldu ama iş işten geçtikten sonra.
Zamanında anlasaymiş, ben ağlarken gülen biri affedilmez
O kişiyle aramdaki bağı ne kadar güçlü ona bakarım bir birimize neler yaşattık ona bakarım kısacası herşeyi gözden geçiririm
Çok seviyorsam veririm. Sevgiye hiç bir şey engel olmaz.
Huyu suyu değişmeyeceğine göre anlasa ne anlamasa ne…
Asla kendine yazık etme. Sen kendine yazık edersen başkaları sana yazık etmekten keyif alırlar.
Mezara konulan bir çiçeğin bile kıymeti olmadığı gibi sonradan anlaşılan kıymetin ederi olmaz
Çok seviyorsam veririm ya.
Vermem sağlam kin tutarım 😁
Her insan ikinci bir şansı hak eder
İkinci şanslar daima tabakhanede verilir..
Şans hak edene verilir. Herkese değil
Büyük konuşmam her şey olabiliyor
Vermem
Çocuk oyuncağı değil bu işler.
Yani dünyaya.. Hayır
bilmiyorum biraz kişisine bağlı
Şans versem de eskisi gibi olamam
Benim istasyon tek yön …
Kasımpaşaya kadar yolu var.
Hatası büyük değilse veririm
Kimse 2. Şansı haketmeyecek.
veririm ölümlü dünya
Duruma göre değişir.
Büyük konuşmak istemiyorun ama sanmıyorum
Gelsin, şansını denesin 😂
Veririm çünkü malım
Deme öyle kendine
O günkü şartlar ve duruma bağlı
affedersen kendıne yazık etmiş olursun !!!
Veririm ( şans ) 😂
Avucunu yalayabilir
Hayır.
Vermem
Vermem
Asla vermem
Yok vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?