Hayır tabi ki de hayatıma almadığım reddettiğim birine ikinci bir şansı vermem hiç bir şekilde. ama zaten ben kimseyi reddetmedim veya şans vermeden de reddetmem. mesela bir kız bana teklif etti diyelim ya da aşık oldu diyelim o zaman ortak ilgi alanlarımız varsa mutlaka kabul ederdim şans verirdim. ama sevgilimden ayrıldıysam eski sevgilim ise o zaman tekrar şans vermem hiç bir şekilde.
Öncelikle.. seni kandırıyor mu yani senden intikam alıp sonra senden ayrılacak biri mi? eğer cevabın hayır ise olabilir ama SEN ondan hoşlanıyor musun? Sırf kalbi kırılacak diye asla biriyle çıkmamalısın çünkü bu onu daha çok incitir ve her zaman herkesten önce kendinin geldiğini unutma..
Reddettiğim birini neden reddettiğim önemli aslında. Durup dururken hayatıma gel gir demem ama hala bana karşı ilgisi varsa ve samimi geliyorsa bir sanş verebilirim.
Zamanında olmuştu bu olay ben de seneler sonra ben isteyince o istememişti,2 kişide oldu hâttâ bu ama çokta umrumda değillerdi açıkçası zaten takılma maksadı ile olacaktı olsaydı bile. Ciddi bir şey falan düşünmezdim onlarla.
Bana reddettiğin birine tekrar gitmek senden daha iyilerini aradım bulamadım sen de peşimde koşuyordun cebimdeydin yani ben de seni değerlendirmek istedim. Cok da sevdiğimden değil yani yalnız kalmamak için. Yeni birini bulunca seni şutlarim. Neyse seninle idare edecek artık demektir. Reddedildigi kişiye donenin kendisine saygısı yoktur. Git başka birini bul, hayır yani insan mı kalmadı. Bulunmaz Hint kumaşı mı? İstisnalar elbet vardır ama genellikle böyledir bu iş.