Sevdiğim kişi sizce benden neden uzaklaştı?

Deprem zamanı tanıştık o romanyadaydı bende burdaydım bana yazdı iyi misin falan öyle o gğnden be her gün konusmaya başladık beni yanın! A almak istiyordu sonra biraz sohbetimiz ilerkedikten sonra telefon numaramı aldı ingiltereye gitti ordan her gün aramak konusmak istiyordu bende arıyordum o zamnlar şebeke sıkıntılıydı deprem bölgesi diyr hep yanımda olan bir sürü mesajlar kendimi çok iyi hissetiren cümleler vs vs derken birden bana seni öpmek istiyorum seni çok seviyorum demeye başladı fkn yalan yok çok sevdim Türkiye ye gelmesini dört gözle bekledim eylülde geldi sözde buluşacaktık buluşmadık hiç henüz kaç ay oldu geleli geziyor ama bi bana zaman yok zaten iletişimi de kesti o kadar yanımda olan kişi buraya gelince iletişimi kesti buranın insanı buraya gelimce bozuluyormus son zamanlarda konuşmalarımız sexting üzerime olmaya başladı ben utanıyodım ama konusuyodum hoşuma da gidiyodu bana en son evlensem bile kimseyi senin kadar sevemem demişti demiştim ki o zmn benle evlen aşık olmak lazım dedi o kadar uzun zamab konustuğu kız için bunu dedi bende ondan beri soğuk yapıyorum ve zaten bi daha yazmadı anlamıyorum neden bana karşı o kadar değişti bana diyor ders çalıs vs vs sikşsk bile aramızı açmak yok konuşmayı kesmek yok diyen kişi anlamdımyani

Güncellemeler
+1 yıl
Bir ara buluşalım demişti beni ekimişti bendd ağladım ve bu sohbeti uzatmaya başladı ağlama diye falan falan
Güncellemeler
+1 yıl
Bana bu dönem ders çalış üniversitede benimsin demişti😂
Sevdiğim kişi sizce benden neden uzaklaştı?