AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya kanzi red edilsen nolucak aq acilinden kendine gelmen lazım ne utanması gidersin konuşursun onunda sende gönlü varsa olur iş ha gönlü yoksa sen zamanını kaybetmemiş olursun yoluna devam edersin beklemek daha kötü belirsizlik kadar insanı yoran bir şey yoktur diyelim ki red edildin bi düşün ne olabilir en fazla rezil mi olucan hayır abicim birisine karşı duygularını dile getirdin onun sende gönlü yokmuş bu kadar fazla kasmayın böyle durumları kendine dikkat et :)
Kizla kounusmuslugumuz yok, yillardir ayni mahalledeyiz. Sevgilisi falan var mı onuda bilmiyorum ama sanki yok gibi, surekli annesiyle falan goruyorum. Aksam is cikisi goruyorum bir kac kez selam vereyim bi bagimiz kurulsun istiyorum ama utaniyorum ayip olur falan diyorum
olmaz kanka bi kere cesaret et iyi akşamlar de
Yapacagim artik karar verdim ama goz goze gelmiyoruz yani bakmadan selam verilir mi
Ortada hiç tanışma yoksa açılma. Ne kadar iyi olduğunu söylesen de in misin cin misin nereden bilsin ki kız, çekinir. Öncelikle selamlaşarak başla, aradan zaman geçtikçe kademeyi arttır
Yok once selamlasmak ilerleyen gunlerde konusurum daha sonraki gunlerde acilirim. İyi degil mi ki
Böyle iyi ama açılmayı araya samimiyet girdikten sonra yap
Tamam, zaten direkt soylemek banada pek uymuyor. Bir sey soracagim selam verecegim ama goz goze gelmiyor boyle bir durumda yinede selam veriyimmi cunki hic goz goze gelmiyoruz
Kaldırımdan kaldırıma selam vermeyeceksin ki. Aynı yol üstünden karşılıklı geçerken uzaktan göz temasını kur, yakına geldiğinde bakarsa selamını ver eğer bakmazsa verme. Sonrakilerde de aynı şekilde uzaktan göz temasını kur, baktın kız göz temasında bulunmuyor, arada birkaç adım kala yanından geçerken kafanı eğip merhaba de geç. Sonra sonra zaten göz aşinalığı olur
Kiz saga sola pek bakmiyor. Banada bakmaz, tek care bakmasa bile yakinimdayken selam vermek, hem belki kiz uyanir durduk yere niye selam verdi diye, dogru degil mi
Eğer göz temasınız olmazsa mecburen selam vermen gerekir zaten
Yok ki hic bakmiyor, basacam selami. Utan utan nereye kadar demi
Tabii ki. Amacın kötülük değil ki. Rahatsız olursa en azından olmayacağını bilirsin
Oyle yani. En fazla doverler napim, animiz olur
Hahah deme öyle iyi birine benziyorsun. Allah kalbine göre versin
Dovdukten sonra kizi verceklerse sikinti olmaz :) . Tesekkur ederim, seninde gonlune gore versin.
Selam veremedim yaa. Simdi yan yana gectik telefonu kulgina yaklastirip biseyler dinliyordu. Cesaret edemedim. Goz ucumla baktim o da bana mi bakiyordu goz ucuyla anlayamadim ya. Cok canim sikiliyor.
Hayatını korkarak geçirme red edilebilirsin gül gec:)
Kizla kounusmuslugumuz yok, yillardir ayni mahalledeyiz. Sevgilisi falan var mı onuda bilmiyorum ama sanki yok gibi, surekli annesiyle falan goruyorum. Aksam is cikisi goruyorum bir kac kez selam vereyim bi bagimiz kurulsun istiyorum ama utaniyorum ayip olur falan diyorum
Korkarak yasama:)))
Diyim yani. Sen benim yerinde olsan kiza yanasir miydin, kiz elektrik falan vermiyor durust ol
selam ver gülümse soğuk yaparsa geri çekil
Karar verdim zaten ya , utanarak nereye kadar yarin aile kurdugunda ne yapacaksin.
Ama bir sey soracagim kiza selam verecegim ama kizla goz goze gelmiyoruz. Yinede selam verilir mi abes olmaz degil mi
Selam veremedim yaa. Simdi yan yana gectik telefonu kulgina yaklastirip biseyler dinliyordu. Cesaret edemedim. Goz ucumla baktim o da bana mi bakiyordu goz ucuyla anlayamadim ya. Cok canim sikiliyor.
Daha bakmaya cesaretin yok 😂
Bu hayatta hicbir seyi elde etmeye hakkim yok degil mi
Hayır herkesi bu kadar gözünde büyütme herkes ölümlü
Hic dostum yok ya. Hic destek verenim yok yaparsin edersin, bir sey olmaz yap diyenim hic yok. Buralara yaziyorum hem de kimsenin umrunda olmadigimi bile bile o kadar dusugum yani. Keske konusabilecegimvirui olsa yol gosterse, soyle yap boyle yap yanimda olsa destek olsa ama yok iste, biliyor musun ben hayatinda gorebilecegin en cesur en cesaretli insanlardan biriyim, buyuk konusmuyorum ama sevdigim insan icin ama iste yok hayatimda bir seyler eksik. Ne olacak yani kiza selam verdigimde ne olacak, hadi gelsin en fazla tokat atsin hadi bagirsin milleti toplasin basima ne olacak yani yav gitsin babasina soylesin dovdursun beni bir gram umrumda degil, buyuk konusmuyorum ama bir gram kormuyorum sunlardan hatta gizledigim bile yok anneme bile soyledim biliyor musun korkak adam soyler miydi sence. Ama gel gor ki yapamadim yaapamadim sebebi ne. 2 haftadir zamanlamayi planliyordum bir turlu tutmuyordu, bugun ayni yerde fark edemedim tam arkami dondum geliyormus aramizda 3 metre anca kalmis, telefonu kulagina yaklastirip bir sey dinliyordu diyemedim iste yapamadim.
Cok canim sikkin, gece gece baya yazmisim silecektim neyse silmeyecegim, bosa kafani agrittim tabi buraya kadar okuduysan
Agaca dayanma kurur
İnsana dayanma ölür..
Bu hayatta en büyük dayanağın kendinsin bro:)
Dayanmak degil aslinda, sadece konusmak samimi sekilde, sanirim insanin ihtiyaci oluyor
Öyle tabiki bunların hepsi tecrübe 5 sene sonra kendine güleceksin
Durust olsana benim yerimde olsaydin ne yapardin.
İçimden geleni
Ya bugun cekinmemin sebebi telefonda bir seyler dinliyordu birde cok yakinlasmistik sonradan fark ettigim icin yapamadim. Ama verecegim buna kararliyim ne zaman olur bilmiyorum. Ama kiz bana ilgisiz ya ben daha once bakislarimla ilgimi belli etmeye calistim ama o normal bir vatandas gibi davraniyor. Uzaktayken bile bakmiyor bana