Acelemi ediyorum sizce bu normal mi yoksa?

Yedi senelik bir ilişkim vardı çok zorlu toksik bir iliskiydi devam ettirmek için hep kendimden feda ettim sonra her zaman ki yaptıgı gibi bir çok kez kavga ettik terk etti geri döndü filan dönsün diye resmen yalvardığım bile oldu o dereceydi sonunda yine bıraktı ve ben bir kaç kez daha konuşup çözmek istesemde olmadı bir daha da yazmadın bu kişi ile uzaktan bir akrabayız ailelerimiz bir birini tanıyor sonra işte tabi depresyon filan baya zorluk yasıyordum evden cıkamama durumu oldu iki sene böyle geçti derken evlenecegi haberini aldım ve daha kötü oldum destek almaya karar verdim ve gittim ilk başlarda tabi yürüyen ölü gibiydim sonra farkına vardım bulunduğum yerin derken ora da birisini gördüm çok göz alıyordu ilk gördüğümde ne kadar havalı dedim içimden çekindim filan derken bir kaç kez daha gördüm ve biraz sohbet ettim artık onu görünce gözüm parlıyordu ama yanında da bir şey konusamıyordum hep çekingen kaldım oda pek konu açan birisi değildi ama hoşlandım sanırım ondan sizce normal mi çok uzun bir süre sonra artık gerçekten böyle hissetmem

Acelemi ediyorum sizce bu normal mi yoksa?