Yedi senelik bir ilişkim vardı çok zorlu toksik bir iliskiydi devam ettirmek için hep kendimden feda ettim sonra her zaman ki yaptıgı gibi bir çok kez kavga ettik terk etti geri döndü filan dönsün diye resmen yalvardığım bile oldu o dereceydi sonunda yine bıraktı ve ben bir kaç kez daha konuşup çözmek istesemde olmadı bir daha da yazmadın bu kişi ile uzaktan bir akrabayız ailelerimiz bir birini tanıyor sonra işte tabi depresyon filan baya zorluk yasıyordum evden cıkamama durumu oldu iki sene böyle geçti derken evlenecegi haberini aldım ve daha kötü oldum destek almaya karar verdim ve gittim ilk başlarda tabi yürüyen ölü gibiydim sonra farkına vardım bulunduğum yerin derken ora da birisini gördüm çok göz alıyordu ilk gördüğümde ne kadar havalı dedim içimden çekindim filan derken bir kaç kez daha gördüm ve biraz sohbet ettim artık onu görünce gözüm parlıyordu ama yanında da bir şey konusamıyordum hep çekingen kaldım oda pek konu açan birisi değildi ama hoşlandım sanırım ondan sizce normal mi çok uzun bir süre sonra artık gerçekten böyle hissetmem
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet gozunu actin saglikli bakinca aslinda neye ihtiyacin oldugunu gordun.
Gayet kendisi neşeli iyi birisi gibi en azından gördüğüm kadar biraz konuştuğum kadar iyi birisi ama çok da havalı yani birde gördügu yer beni psikolok ofisi
Sen gozunu actin artik o ya da baskasi hoslanman begenm3n kolay olacaktir
Sen dirensende zaman unutturur acıyı ve yeniden baslatir
Bu kadar cabukmu ama üç sene de çabuk bir süre değil herhalde bilmiyorum kafam çok karışık korkuyorum ama buda bir garip
Olsun en azından tekrar duyguların hareketlenir
Zamanlama kötü oldu karsıma çıktığı yer psikolok ofisi yani kim bilir ne düşünüyor
İdeal mekan değil ama sende mudavimisin direk yargılama şansını dene
Ee bana kendisi derdin ne diye soramıyor ofiste calısıyor doktor var doktorumla arkadaş ustelik ve ben de anlatamıyorum tabi sonra işte seans bittti ben bunu bir daha göremedim Instagram da takiplestik sonra ben yazdım kısa bir konuşma oldu sonra bir daha kendi yazmadı gittim ofise işten ayrılmış doktoruma da tabi onu direk soramadım doktorum söyledi işten ayrılmış diye bilmiyorum seans diye gittim daha karmaşık oldu
Güldüm bak buna seans diye gidip daha işlerin karsimasi ironik olmuş
Sıkma canını instadan konuşun bı sure sonra aydınlanır hersey
Bir kişiyi unutmak için gidip iki kişiyi unutmak gibi bir hal aldı işim başka bir doktora gidicem gfjhfhj yazmam ben bir daha kendisi bana çay içeriz belki beraber dedi ustundrn bir ay geçti yok
O zaman onu hiç sokma hayatına
Bide işin iyi yönünden bak artık başkasını sevebilecekmiyim diye düşünmeye gerek yok karşına çıkınca yeniden sevebiliyomussun bın seaans sana bunu bu kadar iyi anlatamazdi
Bence normal acelelik bir şey yok
Kötü zamanlama oldu psikolog da gordu beni hadi normal bir dışarı da olsa neyse de şimdi onun tarafından bakınca da bunun ne derdi var olarak görüyor belkide beni deli zannediyo
Yaşadıklarını yaşadım kolay olmadı benim umrumda değil böyle şeyler senin icinde geçerli olsun 7 yıllık ilişkin bitmiş daha kötüsü ne olabilir
Bir daha terk edilemem bu kişi gözümü aldı kabul oburunden de baya farklı birisi ama yaşam tarzlarımız da farklı Instagram da takiplestik gördüğüm kadar yani yazmadı hem de ben bir kez yazdım kendisine kısa konuştuk bir daha yazmadı seansım da bitti göremedim sonra gittim işten ayrılmış
O zaman ağırdan satcan kendini bu sefer yani istiyorsan
Yazmıyorum oda yazmıyor bilmiyorum ne olacak kendisi bana bir yerde bir çay içeriz dedi ama yk
Sanırım sakin erkek ve seçeneği çok dikkat et bence
Mekan mekan gezen üç ay tatil yapan gece klüpleri sergiler filan gezen birisi bir de üstüne doktorumla arkadaş olmaz bundan
Bencede artık kafanı kullan duygularınla hareket etme
İçin rahat ise devam etmelisin
Bilmiyorum ama korktum ki o kişide biraz değişik birisi havalı baya yani bilmiyom birde beni gördüğü yer psikolok iyi bir karsılasma yeri de olmadı
Akışına bırak