Sizce napmam lazim acil?

5 aydir sevgilim var aileaiylw tanişrigim virçok zorluk yaşadigim ama hani onca zorluğa rağmen ayrilmadik, ben ondan dün ayrilcaktim normalde cünkü dünün önceki günü gecesi, gece 12 de aekadaşıyla köfte yemeye kadıköye gidiyo ama bana haber vermedi. Kendisine gelince marlete bile çıksam haber vermemi isteyen birisi. Bende ayrılcaktım böyle yaptigi icin, dedi gel yüz yüze konusalim falan bunun gözü mikrop kapmıştı damla sıkmıypdu bi türlü bende üzüldüm eczaneye götürdüm orada yürürken ben bunu vilerek sinir ettim işte dedim "oramı burami acicam, acik acik gezicem", arabaya falan geçtil orada da sinir etmek icin baya kışkırttım ama habi gwrçekleştirmiyorum sadece kışkırtım bunun gözü döndü ve 2 kez boğazımı cok feci sıktı sonra delirmeye falan basladi gözü falan kaymaya basladi bende o zaman kışkırtmayi biraktim sakinlestirdim.
Onun yüzünden boğazım hala ağriyo sağa sola dönemiyorum. İşte özür diledi gözüm döndü falan dedi ama ona da dedim insan sevdiği insana siddetin türünü uygular mı? Diyor çok sevdigim icin uyguladim gözüm dönmüstü.
Sizce napsam ya
Sizce napmam lazim acil?