Sizce napsam yaa acil?

Sevgilim var aramızda 70km var nerdeyse ben onun evine gidiyom ama sorun su o kadar yol cekiyorum adama aciktigim dedigimde HEPP poğça alıyor Ama HEP hani tam poğça yenir ama hepde poğça almazsın hani ben evde tek basima bisey yiceksem bile poğçayı yumurtaya bandırmak icin faln aliyom yani doyulmuyoki tek yiyince. Bende aç kalınca mecbur kendi telimden ona da bana da omlet söylüyom gayet uygun tutuyo, adam bi kere de gel bak söyle bi yerde senle kahvalti yapalim ya da ben omlet söyliyim demiyo. Kahvalti yapalim dedigimde de lüks mekan demiyom ben hani cay bahcesi tarzinda sucuklı yumurta yapan yer de olırdı yani.
Sonra evde tek yaptimiz sey belli zaten hani canım kahve çekse gidiyo toz kahveyi bile düzgün yapamiyo böyle çok pis sekilde yapiyo icinde kocaman kıl vardı yaptiginda ve bardak cok pisti,
Canı alkol cekince bana diyo alkol getirsene diye benim evde stok var biraz. Hani beni beslemek zorunda tabi degil ama ben evime birini cagiriyosam en kötü sabah aç karnına geliyo erken saate die hiderim kahvaltı yaparım basit şeyler omlet gibi. Ya da uımurta gibi falan bu adam nie böyle aksamda mesela hic yemek yiyelim mi demiyo bende ismarlarim. En kötü bişe ama bu nedirr
Bugünde gitcektim ama gidesim kacti yani bu arada adamin maddi durumu iyi , maddi kötü olsa zaten bise demem napsin adam ben bile bile adamla sev olmusum derim.(insanlari yargilamiyom)
Sizce haklı mıyım yoksa cok mu abartiyom
Sizce napsam yaa acil?