Güncellemeler
+1 yıl
hay aq ya görsel nerden ekleniyo bu aq uygulamasına , boş boş soru oldu offffff
Güncellemeler
+1 yıl
hepiniz aq ya ulan şans senin ben tüüüüü
nedir bu lütfen bilen yardımcı olsun
aq nasıl görsel ekleyecem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yardimci olalim kardsm
Noldu be hiç bişey anlamadım
Sorun ne yahu
bir anda bilgisayarımda saçma saçma güvenlik uyarıları çıkmaya başladı , virüs ve güvenlik taramaları yapıyorum ama hiç bir şey yok diyor ama bence böyle şeyler çıkmazdı
Spam mı
Kullandığın programlar varsa crackleri sorun çıkarıyordur, kayıt defteri sorunları olmuş olabilir
mesaj atabilir miyim size fotoğraf olarak , nasıl görsel ekleniyor bilmiyorum
Kanka çokta anlamam ama tarayıcı kaynaklı olabilir, repair programı indir hatalı programları bulan cinsten.
Sistem geri yükleme de yapabilirsin ondan önce geri alınca düzelmemişse diğer şeylera bakarsın
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için deneyeceğim bakalım umarım yapabilirim sağol
abii yaptımm allah razı olsun çok teşekkür ederim, inş tüm dileklerin kabul olur çok sağolllll virüs değil de bu site reklamları sanırım cirüs. vard bilemem ne bende çok bilmiyorum ama yaptım çok teşekkür ederim tekrarda ❤️❤️
Çok sevindim zaten tarayıcı kaynaklı sorunlar oluyor veya kurduğun programlar reklam ek programlar yerleştiriyor dikkat et kurarken katılımsız programları dene
abi ben pek bilmiyorum program falan bugün de ders için bir yere attı beni izin isteyince bende verdim olan oldu ama sayende yaptım teşekkür ederim iyi günler diliyorum
Başarılar iyi günler
Hüğğğ ne ya
abi gittin buna mı takıldın yardım arıyorum şurda
Arayamamışsın
maalesef senin gibi soytarılar yüzünden
Lan cahil fotoğraf paylaşamamışsın bana soytarı diyorsun keko
lan zaten bilsem ne diye uygulamaya da sallıyım , çıkmıyo görsel ekle dye bir şey , ilk defa kullanıyorum burayı
Yol al lan keko
defol soytarı
Tamam
Düzgün analt
Arkadaş hasta herhalde dalga geçmeyelim
sg
Hdjfkfkdkck nasıl sinirlendin ama
Soru ne ya