Sevgilim bana inanmıyor aldattığımı sanıyor?

merhaba ben malatyada yaşıyorum depremden bir gün önce yakın arkadaşımla birbirimize aşıktık ve engelleri açıp sevgili olduk onu çok seviyordum o sene full platoniktim onu bekledim full. zaman geçti ben onun olduğu yere gittim o geldi falan neyse sonunda ikimiz de malatyaya gelmiştik yazın, artık özlem yoktu hep beraberdik. sonra okul açıldı ve bir şeyler ters gitmeye başladı. 1 haftada 3 kere falan kavga ediyorduk hepsinde de ayrılalım ayrılalım dedi ben de 3ünde de hastanelik oldum akciğer hastasıyım. o günlerde takmamıştım bu olayı ama sonra bu durum rüyama girmeye başladı hayallerimiz var diyordum git başkasıyla kur diyordu sonra ben bu haftanın ardından çok kötü hissetmekle beraber sevgilimle aram açılıyor gibi hissediyordum seviyorum ama zorla bir şeyler yapma hissi yaşıyordum. ama sevgilim beni sürekli sevgili olduktan sonra değiştirmeye çalıştı saçım uzundu kes zarganasın kilo al spor yap gibi çok eleştiriyordu beni dün okulda bile başkasını gösterip sen de böyle olsana tarzı şeyler söylüyordu. kavgalar hep benim hatalarım üzerine olurdu çünkü ben ne zaman onun hatalarını söylemeye çalışsam sen de böyle yaptın diyerek konuyu saptırırdı mal gibi kalırdım. bir de benim sesim çok gür kızla aynı sınıftayız önümde oturuyor bana gereksiz bi tepki verdiği zaman ben de ne alakası var derken sesim yükselir biraz bağırırım ona çok taktı kırıldı bir daha bana bağırmicaksın dedi bi kaç kez yine sesim yükseldi bağır bağır iyice bağır diyo hep. bir de ailemle aramın gergin olduğu anlarda telefona bakasım gelmezdi attığı videolar vloglara bakamazdım derdim telefona bakamıyorum bakıcaksın demedim mi falan diyordu. neyse dün ders boş telefonlar elimizde telefonu aldı ben de istemedim ilk çünkü arkadaşken çok kavga ettik böyle aldı telefonu discorda girdi. orada da bi kız var 19 20 yaşında ben 16yım bu arada o kızla ben samimi konuşuyorum ama gerçekten arkadaş gibi kimse birbirine kötü niyetli olmamış sadece işte onun ailesi sıkıntılı o anlatırdı ben dinlerdim çözerdik sonra iyi ki varsın seni seviyom tarzı mesajlar olurdu. o mesajları görmesinden korktum çünkü yanlış anlamaya çok müsait ve anlatmama müsaade etmeden direkt aldattın derdi. telefonu bana geri verip bu ne dedi iyi geceler günaydın var bu kadar mesajda sonra telefonu ver bakıcam dedi dedim hayır istemiyorum yanlış anlayacağın çok şey var dedim. güldü sonra ben benden ayrılcağını düşünerek astım atağı geçirdim acile götürdüler okuldayken arkadaşlarıma aldattığını anlayınca fenalaştı demiş bir de daha hiçbir şey yokken okulun en yalaka ve her şeyi yayan kızıyla beni konuşuyorlardı. aldatmadığımı o kızın benim ablam yaşında olduğunu söylüyorum sadece senden korktum diyorum gösteremedim diyorum ben acildeyken bana ayrılalım ilişkiye devam etmek istemiyorum yazdı sonra beni resmen aldattığıma kabul ettirdi aldattığını kabul et neden aldattın beni niye niye falan yazarak beni kahretti ben ne yapacağımı bilmiyorum aynı sınıftayız ne yapıcam herkes beni aldattı olarak bilicek nasıl anlatıcam ne dicem

Sevgilim bana inanmıyor aldattığımı sanıyor?